ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5: Ζητάμε σύγκλιση του ανώτερου οργάνου της ομάδος μας!

Ο κύριος Κουθουριδης αντιπροσωπεύοντας την διοίκηση και απαντώντας στο αίτημα μας για Γενική Συνέλευση μάλλον έχει μπερδευτεί.

 Εμείς ζητάμε σύγκλιση του ανώτερου οργάνου της ομάδος μας για να μας απάντηση η διοίκηση σε μια σειρά πραγμάτων και γεγονότων που έχουν γίνει στον σύλλογο και τον μικραίνουν από την ημέρα ανάληψης διοικήσεως.

 Πρώτον γιατί έχουν γίνει τόσες παραιτήσεις μελών του ΔΣ.

 Δεύτερον γιατί έχουν φύγει τόσοι πολλοί ποδοσφαιριστές της μεγάλης ομάδος και ιδιαίτερα γηγενής και παιδιά προερχόμενα από τις ακαδημίες μας. Γιατί οι ακαδημίες μας έχουν εικόνα διαλύσεις που από 120 παιδιά φέτος θα έχουμε σχεδόν μονό 50. 

Τρίτον γιατί τα διάρκειας έχουν αυτές τις υψηλές τιμές από την στιγμή που στην Β΄ εθνική είχαμε πιο προσιτά. 

Τέταρτον Γιατί η επικοινωνία της ομάδος είναι ελλιπής με τα ΜΜΕ(γίναμε δέκτες παραπόνων από τοπικά μέσα ενημέρωσης, και γιατί λοιδορούνται οι φίλαθλοι της ομάδος από το επίσημο σάιτ που αντιπροσωπεύει την ομάδα),

 Πέμπτον Γιατί δεν έγινε στελέχωση της ομάδος από κάποιους εμπείρους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα από τοπικούς αντ' αυτού ήρθαν παίκτες από μακρινά σωματεία(πολλοί γηγενής προτίμησαν αλλά τοπικά σωματεία της ίδιας κατηγορίας γιατί;).

 Έκτον Γιατί πρέπει να γνωρίζουν όλα τα μελή την πρόταση από επενδύτη που απορρίφτηκε χωρίς αιτιολογία από το ΔΣ.

 Έβδομον Γιατί παρενέβη η νυν διοίκηση στα θέματα βόλεϊ ενώ δεν έχει άμεση ευθύνη του τμήματος που λειτουργεί ανεξάρτητα στα πλαίσια του ερασιτέχνη.

 Αυτά είναι μερικά από τα θέματα που ταλανίζουν τα πολυάριθμα μελή και φίλους του Πιερικού που ζητούν νόμιμα την σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. 

ΥΓ. Δεν πρέπει καμιά διοίκηση να φοβάται το ανώτερο όργανο του κάθε συλλόγου που είναι η Γενική Συνέλευση. Το παρών κείμενο το υπογραφούν 100 μελή και φίλοι του Μεγάλου και Ιστορικού μας σωματείου που αγαπάμε και λατρεύουμε σαν την οικογένεια μας. 

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5

9 σχόλια:

  1. Να δούμε τα πάνω από 100 ονόματα που υπογράφουν το κείμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλεις να δεις τα ονόματα για να μας κανείς φάκελο η θα μας στειλης σε κανένα ξερονήσι

      Διαγραφή
  2. Ποιος εισαι εσυ ρε μεγάλε που θέλεις να δεις τα 100 ονόματα; Θα τα δει ο φίλος σου ο Κουθουριδης και ο Σαραηλιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσυ που πουλας μαγκια ποιο πανω τα 100 ονοματα που υπεγραψαν τα εχει ηδη στα χερια της η διοικηση του Σ.Φ.Π ΠΙΕΡΙΚΟΥ γιατι αυτη ειναι η μονη που πρεπει να τα γνωριζει τα ονοματα που εχουν υπογραψει και οχι να τα βαλουμε στην δημοσιοτητα αλλα επειδη σε βλεπω να εισαι απο την διοικηση διαβασε και μετα να δω αν εχετε μελοι σε υποληψη η τα εχετε γραμενα στα παλιας σας τα παπουτσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πράγματα είναι απλά δεν σε θέλει ο κόσμος της ομάδος τα προβλήματα θα πολλαπλασιαζονται και ο σύλλογος θα παραπαίει, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ιδιοφυής για να καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας το κάνη άμα είναι καθαρός ο κουθουριδής και ο σαραηλιδης μια Γενική Συνέλευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κατάθεση της επιστολής με τις υπογραφές που υπερκαλύπτουν τον αριθμό που απαιτείται για να ζητήσει κάποιος ΓΣ έγινε με την επίδοση μέσω δικαστικού επιμελητή. Τώρα να δούμε τι θα απαντήσει η διοκηση μήπως πάλι με προβατάκια; Για να δούμε πόσο σέβεται τα μέλη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απ'ο,τι αντιλαμβάνομαι, σοβαρεύει πολύ το πράγμα...
    Καιρός η παρούσα διοίκηση να βάλει νερό στο κρασί της, αν πραγματικά θέλει το καλό του Πιερικού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με την επίδοσή μέσω δικαστικού επιμελητή ή πλειοψηφια των μελών του ΣΦΚ ζητάει τη σύγκληση έκτακτης ΓΣ για την καταστροφική, όπως φαίνεται πορεία της ομαδας. Εκεί ή Διοίκηση θα έχει την ευχέρεια να αντικρούσει τον προβληματισμό των μελών. Αν δεν το πράξει θα πρόκειται για ασέβεια προς τα μέλη και καραμπίνατη τη απόκλιση από το καταστατικο. Ιδού ή Ροδος κυριοι. Τι έχετε να φοβηθειτε αν ολα τα πραξατε ορθώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!