ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ



Ο αρχηγός μας Σίμος Παπαδόπουλος με το διαιτητικό τρίο 


Η αρχική ενδεκάδα του Πιερικού

Οι αναπληρωματικοί και ο τραυματίας Νταντίνης


αρκετοί οι φίλαθλοι του Πιερικού που ταξίδεψαν ώστε να παρακολουθήσουν το φιλικό αγώνα

Ο νεαρός Φωκαίδης για ακόμη μια φορά ενθουσίασε με την απόδοση του..

Ο αγώνας πάγωσε στο 75ο λεπτό καθώς ένας παίκτης των Αμπελοκήπων, σε μια άσχημη επαφή με τον τερματοφύλακα του Πιερικού, γύρισε η γλώσσα του και σήκωσε στο πόδι ολόκληρο το γήπεδο, ευτυχώς οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.. 

14 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τι να τον δέσει. Του χρόνου ο μικρός αν αξίζει θα ζητήσει να πάει σε ομάδα που πληρώνει. Οπότε θα γίνει ότι και φέτος θα ψάχνουμε πάλι για νέα ταλέντα. Έτσι δεν φτιάχνεις ομάδα. Και στο κάτω κάτω ο Πιερικός δεν πρέπει να είναι ομάδα που θα παίζει μόνο με ταλέντα. Πρέπει να πρωταγωνιστεί.
    Αθανασιάδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τον δέσει με κάποιο χαρτί για δυο -τρία χρόνια για να μπορεί επιτελούς να γίνει αυτός ο περιβόητος κορμός, χωρίς ταλέντο τίποτε δεν γίνεται ,γιατί κάποτε κάπως ετσι ξεκινήσανε με ταλέντο και τώρα είναι παιχταραδες

    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλοι παικτες θα «δωθούν» σε άλλες ομαδες προκειμενου ο Σαραηλίδης να φερει λεφτα στα ταμεία..
      Κατσε, περιμενε και θα δεις...



      Νίκος Πατρής

      Διαγραφή
  4. Σιγά μην τους έκοψε να δέσουν το παιδί με χαρτί ,του χρόνου ξαφνικά θα λένε ρε συ πως και δεν τον υπογράψαμε για τρία χρόνια και τελικά κάποιοι άλλοι θα τον αρπάξουν και ναχαμε ναλεγαμε πάλι .......αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν γίνεται και αυτοί χουν χάσει και τα αυγά και τα πασχάλια

    ΚΑΤΣΡΟΣ Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, τουλαχιστον στα όρια του νομού, θα πρέπει εσύ να παίρνεις τα ταλέντα που θα βγάζουν οι άλλες ομάδες και όχι να στα παίρνει ή Πυδνα και η Σεβαστή γιατί δεν έχεις και το ελάχιστο χαρτζιλίκι να τους δώσεις. Έτσι γίναμε ο παριας κάτι που δεν αρμόζει στην ομαδα μας. Έτσι όπως πάει ή Διοίκηση θα πανηγυρίζει αν καταλάβουμε την τρίτη από το τέλος θέση. Τέτοιο Πιερικό δεν αντέχουμε να βλέπουμε. Οποίος αντέχει τις αγωνιστικές σφαλιαρες ας πηγαίνει.
    Ανδρεαδης Π.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά μην ανησυχείτε, ο Θάνος Φωκαΐδης είναι δεμένος στην ομάδα, σαν να έχει επαγγελματικό συμβόλαιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΝ....??? Ή ΕΧΕΙ???

    Ανδρεαδης Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξαναλεω σιγα μην εχει ''επαγγελματικο συμβολαιο'' αυτοι δεν μπορουν να δουν περα απο την μυτη τους θα προεβλεπαν τετοι πραγμα? και ποιος θα το εβλεπε ? ..ο Κουθ@@ριδης ??

    Νινικαιδης ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ομάδα έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Όσο πάει και ανεβαίνει αγωνιστικά. Ο κ. Σαραιλίδης θα ανατρέψει πολλές γνώμες με την φετινή πορεία της ομάδας. Όσοι δεν στηρίξετε την ομάδα στα δύσκολα λόγω μίας ιδέας που σας περάσανε στο μυαλό, θα κάνετε μεγάλο λάθος. Το "Π" θα λάμψει στον όμιλο μας και όλοι θα έχουν να λένε για εμάς.

    Μανώλης Γρηγορίου
    Κάτοικος Θες/νικης, Πιερικός από παιδί μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μανωλη, ώρες ωρες μου δημιουργείς την εντύπωση πως ζεις σε άλλο πλανήτη και οταν με το καλό προσγειωθείς στην Πιερική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, θα ανακαλέσεις πολλά απο αυτά που έγραψες...


      Ν.Πατρής

      Διαγραφή
  10. Ρε Μανωλη είδες τον αγώνα; Και έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα; Ή ομάδα να σας πω αν παίξει στο Α τοπικό Θεσ/νικης είναι αμφίβολο αν κρατηθεί στην κατηγορία. Οι φίλοι των Αμπελοκηπων νόμιζαν πως θα αντίμετωπισουν μία καλή ομάδα μεγαλύτερης δύναμικοτητας και αντί αυτού είδαν μία άνισχυρη παιδική ομάδα. Ή ομάδα για να φτιαχτεί θέλει παίκτες κι από αυτούς ζήτημα είναι αν κάνουν 2-3 για την ομάδα. Εγώ πάντως ογοητευτηκα από αυτόν τον Πιερικό.
    Σιδηροπουλος Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτοί που υποστηρίζουν την παρούσα κατάσταση (αν και προσωπικά πιστεύω είναι κανένας κολαουζος της διοίκησης), πιστεύουν πραγματικά πως θα αποφύγουμε τον υποβιβασμό; Έχουμε ή δεν έχουμε το χειρότερο ρόστερ του νομου; Πως αντιμετωπίζουν το φαινόμενο ή Καισαρεια και η Σεβαστή να έχουν ποιοτικότερες ομάδες; Ο Πιερικος δεν είναι ομάδα για να παράγει ταλέντα, ο ρόλος του είναι να πρωταγωνιστεί. Έως ότου συμβεί αυτό εσεις που ακόμα πήγαινετε στο γήπεδο σας εύχομαι γερο στομάχι γιατί έχετε να φάτε μεγάλες πικρες φέτος.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πλάκα είναι ότι ο γνωστός «γλόμπος» λέει ότι όλα αυτά τα σχόλια στο παρόν site, τα οποία δείχνουν απλά και μόνο την πραγματική εικόνα του Πιερικου, τα γράφει ένας και μόνο, με διαφορετικά ονόματα την φορά!

      Ν. Πατρής

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!