ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ''ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ;''

Σε έκτακτη δήλωση προχώρησε πριν απο λίγο ο πρώην πρόεδρος του Πιερικού και υποψήφιο μέλος της κίνησης-Λιναρδή, Κώστας Παπαδόπουλος, μετά και την πρώτη αδιανόητη αντίδραση της νυν διοίκησης του Πιερικού να απαιτήσει συνάντηση των ενδιαφερόμενων μέσα σε 3 ώρες(!) ενώ αυτοί έχουν διαβεβαιώσει ότι θα είναι στην πόλη μας, απο αύριο Πέμπτη!

Αναλυτικά η δήλωση κ.Παπαδόπουλου.


«Σήμερα περίπου στις 12 το μεσημέρι ο κ.Λιναρδής απέστειλε έγγραφο στη διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, με το οποίο γνωστοποιήσε ότι ζητά συνάντηση με το ΔΣ για να διατυπώσει το ενδιαφέρον για την διοίκηση του Πιερικού. Αυτό συνέβη γιατί Διοικητικό Συμβούλιο με δημόσιες δηλώσεις του απαίτησε αυτή την εξέλιξη.
Σε όλους τους τόνους, και με το email του επενδυτή αλλά και μέσω πληροφοριών έγινε γνωστό ότι τη συνάντηση οι άνθρωποι του κ.Λινάρδη μπορούν να την έχουν απο Πέμπτη 11/8 και εντεύθεν.
Και ενώ έτσι έχουν τα πράγματα στις 3 η ώρα το μεσημέρι με απάντηση στο mail του κ.Λιναρδή τον κάλεσαν αυτόν ή τους εκπροσώπους του για συνάντηση σήμερα στις 6:30 το απόγευμα(!) χωρίς φυσικά να ερωτηθεί αν αυτό είναι εφικτό. Δηλαδή την ώρα που ο επενδυτής διατυπώνει επίσημα την επιθυμία του να τοποθετήσει πρόταση για την ανάληψη της διοίκησης της ομάδας, την ίδια ώρα αντιμετωπίζεται με έλλειψη σοβαρότητας.
Είναι δυνατόν να ζητά ο κ.Λιναρδής να έρθει η αντιπροσωπεία του Πέμπτη απόγευμα ή βράδυ και να του απαντά το ΔΣ ότι σε 3 ώρες τον περιμένουν στα γραφεία(;) Δηλαδή οι εδώ συνεργάτες, οι συνεργάτες απο Αθήνα και απο Θεσσαλονίκη, όλοι αυτοί πρέπει σε 3 ώρες να τσακιστούν να συναντήσουν το ΔΣ; την ώρα μάλιστα που κατέστησαν σαφές ότι μπορούν (μετά φυσικά απο συνεννόηση) την Πέμπτη;
Αυτά δείχνουν έλλειψη σοβαρότητας αλλά και στοιχειώδους ευγένειας σε έναν άνθρωπο που θέλει να εμπλακεί με τα διοικητικά της ομάδας μας. Που θέλει και μπορεί, την ώρα που το ΔΣ αποδεδειγμένα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.
Παρακαλώ πολύ να επικρατήσει νηφαλιότητα, ευπρέπεια και κυρίως... σοβαρότητα! Οι άνθρωποι του κ.Λιναρδή θα είναι στην Κατερίνη απο αύριο Πέμπτη το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Ας φροντίσουν λοιπόν τα στελέχη του ΔΣ, να τους υποδεχτούν για την συνάντηση που τόσο πολύ απαίτησε η διοίκηση τους. 
Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις..»



Κώστας Παπαδόπουλος



44 σχόλια:

  1. Κακώς τους είπαν σε τρεις ώρες. Σε 10 λεπτά έπρεπε να τους πουν να πεταχτούν. Καλα ρε Σαραηλιδη ποσο γραφικος μπορει να εισαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oι κυριοι παιζουν με την νουμοσυνη μας και αυτο αν αυριο δεν συναντησουν τους απεσταλμενους δεν θα τους βγει σε καλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παίδες, «κατι σαπιο υπαρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας»...
    Πού το πάει ο Σαραηλίδης? Τι θελει να πετυχει με τετοιες «αψυχολόγητες» ενέργειες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά όλη στο γήπεδο και πάρτε τους στο .... από πρόεδρο μέχρι προπονητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος έλαχε να είναι στο τιμονι της ομάδας την πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της. Σαραηλιδη είσαι ο καταστροφέας των ονείρων μας. Αλλά δεν σε νοιάζει Εσύ με την καρέκλα την βρίσκεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτελους τι κανουν τα μελη του ΔΣ. Χαθηκε τελειως οι λογικη?
    Ό Σαραηλιδης είναι γραφικός το ξέρουν και οι πέτρες. Στην συνάντηση πρέπει να είναι και δημοσιογράφοι να μάθουμε τι χαζομάρες θα λέει ο Σαραηλιδης για να φύγουν οι επενδυτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταλάθος Πρόεδρε ο Πιερικός δεν είναι η νταλίκα σου έχει λαό που δεν σε θέλει το δήλωσες και εσύ αυτό. Βλέπεις ότι το ποτάμι δεν γυρίζει γιατί χαλάς την εικόνα σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά η ανάρτηση ήταν κίνηση μόνο για να ξεπεράσουν τον επενδυτή βλέποντας ότι συνεχίζει σκαρφιζονραι καινούργιες βλακείες. Μετά θέλετε διαρκείας και διαφημίσεις. Εσύ θα φύγεις νύχτα γνωστή τακτική σου όμως ο Πιερικός θα έχει καταστραφεί.
    Καλά η μεγάλη ντροπή είναι τα μέλη του ΔΣ που κάθονται και βλέπουν αυτές τις κινήσεις και δεν κάνουν κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαχαχαχαχαχαχαχα,κλαίω...Τι θα κάνει άλλο ο κύριος αυτός για να παραμείνει στο τιμόνι του Πιερικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδιά έχει ο Σαραηλιδης να αλλάξει λάστιχα στο φορτηγό γι αυτό θέλει να γίνει το ραντεβού κατευθείαν. Και μετά έχει να το πλένει δεν προλαβαίνει αλλιώς. Ατε τι θα ακούσουμε ακόμα. Καλά κάνεις Τάσο και δεν αφήνεις την ομάδα Γιατί θέλεις να μείνεις στην ιστορία σαν τον πρώτο Πρόεδρο που θα ρίξει τον Πιερικό τοπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα το δειτε αυριο ο σαραηλιδης θα βγει εκτος νομου και θα πει δεν μπορω
    Και τοτε ειναι που θα αρχισει το παρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν συνεχισει την αδιανοητη σταση ο Σαραηλιδης, απο βδομαδα θα πηγσινουμε κι εμεις για προπονηση στο γηπεδο. Φυσικα κανεις διαρκειας και καμια πινακιδα και εισιτηριο στον υποτιθεμενο προεδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γατακια αμα ηταν εξυπνος ο σαραηλιδης θα του εκανε αναπαντητη στο viber

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Περιμένουμε το αυριανό ρεπορτάζ από την συνάντηση που, φαντάζομαι ότι, θα γίνει. Αν ο Σαραηλίδης την αποφύγει πάει να πει ότι εκτελεί συμβόλαιο διάλυσης του Πιερικού. Αυτοί που κρύβονται από πίσω να ξέρουν ότι αν αύριο δεν δρομολογηθεί αλλαγή πορείας από τον μπροστινό τους θα ακουστούν τα ονοματάκια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατι μου λεει οτι θα καταλήξει σε φιασκο...

      Διαγραφή
  15. εχω τις επιφυλαξεις μου για το τι αλλο θα ζητησουν οι κυριοι της διοικησης.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σαραηλιδη πρόσεχε ο συμβουλατορας σου είναι γνωστός κωλοτούμπες με την ευκολία που σε γλείφει ώστε να πράξεις την δικιά του επιθυμία και να κρατήσεις εγκλωβισμένο τον Πιερικό με την ίδια ευκολία θα είναι ο πρώτος μετά που θα σε ωθήσει στην έξοδο αν δεν του κάνεις τα χατηρια. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι αργά ή γρήγορα τονδιώξξαν από κοντά τους. Η ευθύνη πρέπει να βαρύνει τα μέλη του Πιερικού για την αλλαγή όσοι θέλουν να αποφασίσει ο Σαραηλιδης προσπαθούν να φιμώσουν την φωνή του λαού του Πιερικού. Όπως δημοκρατικά πήρε την ομάδα ο Σαραηλιδης Έτσι δημοκρατικά πρέπει να αφήσει τα μέλη να αποφασίσουν αν θα πάει η ομάδα στους επενδυτές. Εκτός και να έχει κάποιο τμήμα παίκτη για ξεπούλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι προθέσεις της διοίκησης και του συμβουλατορα φάνηκφάνηκαν ξεκάθαρα στο ντροπιαστικό για την ιστορία της ομάδας σκίτσο που ανάρτησαν. Πιστεύω θα το πάνε ως το τέλος αν και ήδη ο Σαραηλιδης έχει γίνει ρεζίλι με την ανακολουθία των λόγων και των πράξεων του. Σαραηλιδη βλέπεις όλη την κοινωνία απέναντι που το πας? Ο συμβουλατορας δεν έχει ντροπή το ξέρουμε. Εσύ όμως είσαι Πιερικός. Πραξε υπεύθυνα δώσ' στον κόσμο δυνατότητα να αποφασίσει. Δείχνεις τρόμο με αυτά που κάνεις και δεν σου ταιριάζει.
    Φοβάσαι ότι τα μέλη θα ψηφίσουν την νέα κίνηση και φαίνεται στις κινήσεις σου.
    Μην ακούς τον περιφερομενο τυχοδιώκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο κωλοτουμπας: ήταν με τον Μανωλα, ο Μανωλας την εκανε με ελαφρά, μετα ήταν με τον Νιωπα, ο Νιωπας έπαιξε το παιχνιδάκι του και μας άφησε στα κρύα του λουτρού. Και αντί τωρα να κρυφτεί σε κανένα λαγούμι και να ασχοληθεί με καμία σελφι με ξεβράκωτους ποδοσφαιριστές του Γ τοπικού γράφει και και φλογέρα άρθρα για το μέλλον του Πιερικου. Ουστ καραφλοκορακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελεσίδικα έχει αρθεί ή εμπιστοσύνη μας στον Σαραηλιδη και το συναφι του. Μετράει μέρες σαν προεδρος. Απλώς αν φύγει τώρα μπορεί κάτι να περισώσει. Αν φύγει μέσω έκτακτης ΓΣ θα είναι αργά για την ομάδα ή οποία ούτως ή αλλως με τη σημερινή ή Διοίκηση πάει φούντο για πρώτη φορά στο τοπικό. Το όνομα Σαραηλιδης θα γραφτεί με τα μελανοτερα γράμματα στην ιστορία του Πιερικου σαν νεκροθάφτης της ομάδας. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι μάσκες έπεσαν με το δημοσίευμα του μεγάλου αντιπιερικου Μπ@μπη.
    Α ς δούμε τι λέει. Στην Καρδίτσα δεν του έδωσαν την ομάδα. Πρώτο εσκεμμενο ψέμα. Ή Καρδίτσα ει αι ΠΑΕ και υπάρχει εμπορική πράξη. Τόσα δινω, τόσα θέλω. Δεν Συμφωνώ στο ποσό χαλάει ή εμπορική
    πράξη. Εμείς είμαστε Μπ@μπη ερασιτεχνικό σωματείο. Τα μέλη αποφασίζουν σε ποιον θα δώσουμε την ομαδα και αυτός δεν είναι πλέον ο Σαραηλιδης. Υπάρχουν καταστατικά άρθρα που θα εφαρμοστούν έστω και αργά για την ομάδα όμως το ποτάμι δεν γυρνά πίσω. Εσύ τον συμβουλεψες; να έρθουν οι άνθρωποι από την Αθήνα στην Κατερίνη σε τρεις ώρες; Γελάει ή Κατερίνη με τη συμβουλή σου αυτή.
    Εσύ προσωπικά και ο Καύσης να έρθει στην Κατερίνη θα βρεις δικαιολογία για να μην έρθει γιατί θέλεις προεδρους του χεριού σου . Θέλεις τον Πιερικό μικρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το άλλο σάιτ αποφάσισε οΣαραηλιδης είναι λεφτας, άρα για το καλό του Πιερικου πρέπει να παραμείνει πρόεδρος. Εδώ ολόκληρη προετοιμασία και την έβγαλε με ένα πεντοχιλιαρο εκ των οποίων δύο χιλιάρικα υφαρπαγή από το βόλευ. Σιγά μην θέλουμε τον επιχειρηματία από την Αθηνα. Γελάει όλη ή πόλη με τα καμώματα των ανύπαρκτων. Σαραηλιδη ξεκινάει καμπάνια ούτε ένα ευρώ στους νεκροθάφτες της ομαδας. ΛΕΥΤΕΡΙΑ στον ΠΙΕΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι άνθρωποι που βρίσκονται βόρεια και νότια της Κατερίνης, έχοντας μαζί τους αντιπιερικος σαιτ, θέλουν τον Πιερικό μικρο, για αυτό στηρίζουν Σαραηλιδη. Εάν έρθει επενδυτης τότε παύουν να έχουν ρόλο ύπαρξης. Τα μέλη του συλλόγου αργά ή γρήγορα θα δώσουν λύση, εάν ο Σαραηλιδης επιμένει στην ακατανόητη στάση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ Η ΕΣΤΩ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ - ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ...
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ/ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.
    ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 16:30 μ.μ θα ειναι στη πόλη μας. Και στις 18:30 ειναι προγραμματισμένη η συναντηση με την διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
      Θα έχετε ενημέρωση.

      Διαγραφή
    2. Καλά εσύ που αναρωτιέμαι ζεις σε άλλη πόλη; Εδώ οι άνθρωποι κωλυσιεργουν. Το άλλο σάιτ σχεδόν απειλεί τον Σαραηλιδη να μην δώσει την ομάδα. Βγάζει πιο φερεγγυό τον Σαραηλιδη από τους Αθανασιαδη, Καλτσιδη τι να λέμε τωρα, αν ζουσαμε σε άλλη πόλη όλοι αυτοί θα έτρεχαν για να γλυτώσουν σουν. Άντε επιτέλους φύγετε.

      Διαγραφή
  24. Καλά ρε πάει καλά ο ανθρωπος, μπέρδεψε την μπριζα με την μπριζολα. Η Καρδίτσα είναι ΠΑΕ με μεγαλομετοχο, πουλάει αν θέλει και όσο θέλει την εταιρία του. Ζήτησε ένα ποσό που ο άλλος εκεί ε δεν τον συνέφερε. Σε ερασιτεχνικό σωματείο τη διοίκηση τι δίνουν τα μέλη. Εάν έχει άλλη αντίληψη ας τολμήσει να κάνει ΓΣ και να δούμε δημοκρατικά το αποτέλεσμα. Είναι δικτατορικό να κατσικωνεσαι σε μία καρεκλα, όταν δεν σε θέλουν. Ή ομάδα παει για φούντο στο τοπικό αν δεν αλλάξει Διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λιναρδης, Αθανασιαδης, Καλτσιδης από τη μία μεριά και από την άλλη Σαραηλιδης, Κουθουριδης. Δεν υπάρχει σύγκριση καμία. Το σκορ των δύο παρατάξεων έναι 100-0. Μόνο το αντιπιερικο σάιτ τους στηρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΛΕΥΤΕΡΙΑ στον ΠΙΕΡΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Άντε ο κωλοτουμπας τη δουλεια του κανει. Οι άλλοι που τον εμπιστεύονται να τους κανει το επικοινωνιακο παιχνίδι δεν καταλαβαίνουν ποσο καταστροφικός ειναι; Οτι όπου χώνει τη μουσούδα του τα διαλύει όλα; Τόσο χάνοι πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί «ποιος ωφελείται» από αυτήν την ιστορία!!!

      Διαγραφή
  28. Οι παροικουντες την Ιερουσαλημ, ξέρουμε από που παίρνει οδηγίες ο τωρινός πρόεδρος, και αυτοί σίγουρα τον συμβουλεύουν να μην πάει ή ομάδα σε Λιναρδη, Αθανασιαδη, Καλτσιδη. Ή ομάδα θα αλλάξει χερια είτε το θέλει είτε δεν το θέλει. Αλλά εάν πάμε σε ΓΣ που αυτή λόγω γραφειοκρατίας θα αργήσει με την ομάδα μάλλον στο τοπικό δεν θα τολμήσει να πατήσει το πόδι του στη Συνέλευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιατί δεν έκαναν εκκαθάριση οι Αθανασιάδης, Καλτσίδης και σία;

    Η απάντηση: "η εκκαθάριση είναι νομικό θέμα", δε μου λέει κάτι. Ο ίδιος ο Αθανασιάδης μίλησε για τρικλοποδιές στη Γ.Σ. και αμέσως ο νομικός σύμβουλος Ντόντης τον διέψευσε.

    Σίγουρα, η προηγούμενη διοίκηση πέτυχε το στόχο της παραμονής και της αξιοπρεπούς παρουσίας στο περυσινό πρωτάθλημα παρά τις δυσκολίες, όμως στο κομμάτι της εκκαθάρισης ολιγώρησαν και δεν έγινε τίποτε. Γι' αυτό και στη δική μου συνείδηση, το πέρασμά τους δεν αποτιμάται θετικά.

    Όσον αφορά στη διοίκηση Σαραηλίδη, σαφώς το έργο της ήταν πιο εύκολο όταν ανέλαβε διότι πέφτουν μόλις 2 φέτος. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν (ή τι θα έκαναν αν τελικά αναλάβουν οι καινούριοι) το σημαντικότερο κομμάτι είναι η εκκαθάριση. Χωρίς εκκαθάριση ο Πιερικός είναι καταδικασμένος στην αγωνιστική αφάνεια για πολλά πολλά χρόνια.

    Εννοείται ότι και στην περίπτωση της ομάδας Λινάρδη, η εκκαθάριση είναι μονόδρομος αν θέλουν πραγματικά να οδηγήσουν την ομάδα ψηλά.

    Επομένως, η μαγική λέξη είναι ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ. Όλα τα άλλα είναι "προφάσεις εν αμαρτίαις" (που λέει και ο Κώστας Παπαδόπουλος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογιστική απογραφή χρειάζεται αδερφέ, ώστε να βγουν στην φόρα και παλιά «κρυφά» χρέη της ομάδας, και αν προκύψουν ποινικές ευθύνες, τότε να γίνουν αγωγές ή μηνύσεις στους εμπλεκόμενους για ατασθαλίες!
      Μια εύρωστη οικονομικά ομάδα, έχει μέλλον!
      Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, όσο καλές προθέσεις και να έχει ο κ. Λινάρδης...

      Διαγραφή
    2. Μια σοβαρή και μετρημένη άποψη! Κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε!

      Διαγραφή
  30. Ποιος θα την κανει την λογιστική απογραφή; Διότι δε βλέπω πρόθεση από κανέναν εμπλεκόμενο, είτε από δόλο, είτε από αδυναμία, είτε από άγνοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από αυτόν που έχει την θέληση!

      Διαγραφή
    2. Τα ξέρετε ολα εσείς, τα σφιποειδη, δεν πειράζει.

      Διαγραφή
    3. Που είδες ΣΦΙΠ εσυ ρε φιλε ?

      Διαγραφή
    4. Δε μου κάνει εντύπωση πως τον ΣΦΙΠ βλέπεις πίσω από τα λεγόμενα φίλε 5.54 και λογκό το βρίσκω. Το ότι όταν διαβάζεις για εκκαθάριση και το συσχετίζεις με τον ΣΦΙΠ είναι απόδειξη ότι κυρίως ο ΣΦΙΠ μιλάει για την "ταμπακιέρα"=εκκαθάριση. Άκουσες να μιλάνε για εκκαθάριση οι "επενδυτές"; Ή μήπως η διοίκηση Αθανασιάδη-Καλτσίδη; (Καλά ο Αθανασιάδης κάτι ψέλλισε περί τρικλοποδιών αλλά τον εξέθεσε ο Ντόντης). Ή μήπως οι "οργανωμένοι"; Κάτι αοριστολογίες λένε όλοι τους.
      ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

      Διαγραφή
    5. Τι έγινε παλικάρια; παλιά τουλάχιστον γράφατε επώνυμα. Τώρα φυλάγεστε. Κάνατε και μυστική την ομαδούλα σας στο facebook για να μην τρώτε μηνύσεις στο κεφάλι; Η εκκαθάριση είναι ένα φάντασμα που συντηρείτε εσείς. Τα αρρωστημένα μυαλά σας, η ημιμάθεια και η αγραμματοσύνη σας μας έχει κουράσει. Ανθρωπάκια είστε με ψυχολογικά που προσπαθείτε να ξεδώσετε στον Πιερικό. Δεν τολμάτε ούτε καν να εμφανιστείτε σε Γ.Σ. και όταν έρχεστε αντιμετωπίζεστε με χλεύη. Ο Πιερικός σας έχει αποβάλει. Και κάτι τελευταίο ρε ντουβάρια. Αφού τόσο πολύ σας νοιάζει η εκκαθάριση γιατί δεν είστε υπέρ ενός οικονομικά δυνατού επενδυτή που έχει συμφέρον να την ολοκληρώσει για να μπορεί η ομάδα να ανέβει σε μεγαλύτερες κατηγορίες; Τι συμφέροντα εξυπηρετείτε;

      Διαγραφή
  31. Το θέμα είναι αν θέλουμε του χρόνου να βλέπουμε την ομάδα στο τοπικό ή να υπάρχει μία ελπιδοφορα πρόταση με μελλον στην ομάδα. Τώρα για τον ΣΦΙΠ ο Λαλας ηταν ξεκάθαρος στη ΓΣ. ή ομάδα να διαλυθεί και να μείνουμε με τις αναμνήσεις του παρελθοντος, άρα συμπλέει με την γραμμή Σαραηλιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!