Τέσσερις προσθήκες στο ρόστερ του Ζιώγα

Στον Πιερικό θα αγωνίζονται τη νεα χρονιά οι ποδοσφαιριστές Στέφανος Κραγιόπουλος (επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε), ο Κώστας Μυσιούδης (έρχεται απο τον Αιγινιακό), ο Ανατόλης Συμεωνίδης (απο τον Αιγινιακό), και ο Βασίλης Μάρκου απο την ομάδα της ΑΕΛ.
Όλοι ενσωματώθηκαν και προπονούνται κανονικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές υπο την επίβλεψη του κ.Ζιώγα σε καθημερινές προπονήσεις.
Πλέον οι ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών επίσημα απο την νεα διοίκηση φτάνουν στις οκτώ (χωρίς τον Διονύση Μιχαηλίδη που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη). Όλοι οι υπόλοιποι που παίρνουν μέρος στις προπονήσεις έρχονται απο την περσινή κ17.

11 σχόλια:

  1. Ο Μυσιούδης αν είναι υγιής θα καρδιαει πολλά ο πιερικος και ακόμα περισσότερα ο ιδιος.Σπουδαιο ταλεντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε δεν θέλουμε αλλά ταλεντα, θέλουμε παίκτες που θα σηκώσουν το βάρος του πρωταθλήματος. Με αυτούς οι μόνοι κερδισμένοι θα είναι οι παίκτες που ποτέ δεν θα φανταζόταν να παιζουν με τη φανέλα του Πιερικου. Και του χρόνου θα την κάνουν όσοι αναδειχτούν και μεις πάλι θα ψάχνουμε για ταλεντα. Αυτό το πράγμα δεν αρμόζει για τον Πιερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μας πει κάποιος πόσες συμμετοχές είχαν οι παίκτες με τις ομάδες τους; Καμία παιρνουμε παιδάκια για να αντιμετωπίσουν γεροδεμένος και σκληρές ομάδες όπως τις ξερουμε από περισι. Το μέλλον αυτής της ομάδας είναι προδιαγεγραμμένο του χρόνου στο τοπικό. Εάν βέβαια δεν τα παρατήσουν μετά τις πρώτες βαριές ήττες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον Κραγιοπουλο και τον Μυσιουδη που ειναι δικά μας παιδιά και με γεμάτα πρωταθλήματα πέρυσι πρέπει νομίζω να τους προστατέψουμε και οχι να τους ρίχνουμε στην πυρά,να τους αφήσουμε να δείξουν τι αξιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνεχίζεται η στελέχωση της ομάδας με παίκτες χαμηλού επιπέδου και με μηδενικές παραστάσεις. Μακάρι να εξελιχθούν αλλα η βαριά φανέλα θέλει και ισχυρές πλάτες για να σηκωθεί. Αυτή η διοίκηση Μέχρι εκεί μπορεί. Ας αφήσει την ομάδα να αναπνεύσει και να την απογειώσει ι Λιναρδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δηλαδή κυριε προπονητη από τα δοκιμαστικα δεν υπηρχαν παιδια που θα μπορουσαν να βρίσκονται στην 25αδα του πιερικου μονο ενας - δυο αξιζαν αλλα ετσι είναι το ποδοσφαιρο φερε λαρισαιους παιχτες φερε όμως και λαρισαιους επενδυτες να τους πληρωνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε συ τα παιδιά που πέρασαν δοκιμαστικά μέχρι την Κ17 έπρεπε να είναι. Τώρα με μηδέν μπάτζετ (καλά που ήταν και το διχιλιαρο του βόλευ) ή ομάδα αυτη δεν μπορεί να τελειώσει το πρωτάθλημα. Κρίμα για τα παιδιά γιατί βλέπω να ψάχνουν ομάδα τον Γενάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από παιδάκια χορτασαμε. Τους παίκτες που θα σηκώσουν το βάρος του πρωταθλήματος δεν βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απο Αιγινιακο πεκτη πηραν εισται η τροπη ελεος και ΖΙΩΓΑ ΣΥΓΑ ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!