Δουλειά, χτίσιμο, μεράκι (και ''λίγο-πολύ''.. ενίσχυση)!

Το πρώτο του φιλικό έδωσε απόψε ο Πιερικός του Μιχάλη Ζιώγα απέναντι στην Κ20 του ΠΑΟΚ στο Α ΔΑΚ. Οι δυο ομάδες έμειναν ισόπαλες στο 1-1, ενώ η εικόνα του "νεανικού" Πιερικού έδειξε ότι αυτό το ''μοντέλο ομάδας'' θέλει ακόμη αρκετό χτίσιμο, δουλειά και κάτι ακόμη απαραίτητο... Ενίσχυση... καθώς σύμφωνα με το πρώτο δείγμα, δείχνει να βρίσκεται ακόμη στο 30% της προετοιμασίας. Ο ΠΑΟΚ του ''Γκαρσία'' με το εξίσου νεανικό και σίγουρα πιο έτοιμο σύνολο, έδειξε έντονη επιθετικότητα, αλλά σίγουρα κράτησε χαμηλά τη μπάλα, με τις απαραίτητες προφυλάξεις, δίνοντας ευκαιρία σε ολόκληρο το ρόστερ.

Για τον Πιερικό, η επίθεση, το κέντρο, και τα άκρα θέλουν σίγουρα κάποιες σημαντικές προσθήκες ώστε να μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει στο πρωτάθλημα που έρχεται.
Φιλότιμη, με δυνατό ξεκίνημα στον αγώνα η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα, αλλά φάνηκε σε αρκετά σημεία η μη ύπαρξη εμπειρίας στο δυναμικό της. Πάντως το μέχρι τώρα υλικό που υπάρχει έδειξε αρκετά καλές προθέσεις. Θετικά σημάδια έδειξαν 2-3 νεαροί ποδοσφαιριστές του Πιερικού, με τον μόλις 17χρονο Φωκαΐδη να ξεχωρίζει ιδιαίτερα. 

Στα του αγώνα, το σκορ άνοιξε η ομάδα του δικεφάλου με τον Σταθόπουλο στο 23' λεπτό.
Ενώ η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον Πιερικό με τον Καραμανώλα να ισοφαρίζει στο 32' λεπτό του αγώνα.

Στο 2ο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα, οι δυο ομάδες έδειξαν να κουράζονται και αμφότεροι να κρατούν τις δυνάμεις τους, με το παιχνίδι μα μην είχε κάποιο παραπάνω αγωνιστικό ενδιαφέρον. 

Τα συμπεράσματα των προπονητών βγήκαν, ο Μιχάλης Ζιώγας είδε κάποια πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα τα αξιολογήσει αναλόγως στην συνέχεια της προετοιμασίας.

*Στις κερκίδες βρέθηκαν περίπου 120 φίλαθλοι και απο τις δύο ομάδες.
Ενώ αίσθηση προκάλεσε η απώλεια αρκετών υποστηρικτών και φιλάθλων του Πιερικού..

*Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν οι Πόλυς Φουλίδης, Πάμπλο Γκαρσία και Κώστας Ιωσηφιδής ώστε να βραβευτούν απο την ομάδα του Πιερικού, για τα όσα πρόσφεραν αμφότεροι στις ομάδες τους..

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σολεϊμέζογλου, Κολομπάκης, Μπαρούτας, Μάρκου Β., Κραγιόπουλος, Λούγκος, Παναγιωτίδης, Φωκαΐδης, Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Καραμανώλας Ε.

Στον πάγκο οι: Γαλανόπουλος, Καραμανώλας Κ., Νταντίνης, Αγαθαγγελίδης, Τριανταφυλλίδης, Λαζόπουλος, Μάρκου Η., Κοκονόζι, Δημητρίου.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Μούτσα, Παπαθανασίου, Κατρέτσος, Δημητρίου, Πολύζος, Μελετίδης, Τζοβάρας, Χατζηδίμπας, Σταθόπουλος, Δημητριάδης και Ματθαίου.

Στον πάγκο οι: Συλλέκτης, Δοδοντσάκης, Καρυπίδης, Χατζηστραβός, Αηδονίδης, Κραγιόπουλος, Χαραλαμπίδης, Κουτούσης, Παπαδόπουλος, Γιαλαμούδης, Νούκαρης.




21 σχόλια:

  1. 120 φίλαθλοι και καμια 40ρια αυτοκινητα παρκαρισμενα απ'εξω απο το γηπεδο....
    Αυτό ήταν όλο!
    Ξεκάθαρο σημάδι ότι θα πάει έτσι όλη η σαιζόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πιερικος ηταν παρα πολυ καλοσ για την συγκεκριμενη στιγμη της προετοιμασιας του ας αφησουμε την διοικηση και το προπονητικο τιμ να μας δειξουν την δουλεια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1-1 με την Κ20 και το λες καλό??

      Διαγραφή
    2. Με 10 ευρώ εισιτήριο και κάπου διακόσιους Πιερικούς στις κερκίδες μια χαρά ήτανε.
      Με την προοπτική ότι το πρωτάθλημα θα αργήσει να ξεκινήσει τα μηνύματα είναι αισιόδοξα.
      Στον επόμενο αγώνα να γυρίσουν και οι σημερινοί απόντες.
      Δεν βοηθάτε με την απουσία σας

      Διαγραφή
    3. Πού τους είδες τους 200 εσυ ρε μεγαλε?

      Διαγραφή
  3. Η ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ . ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ 300 ΦΙΛΑΘΛΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ 100 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 50 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 300 αναφερει το site του ΠΑΟΚ, απο εκει θα το πήρε σιγουρα...

      Διαγραφή
  4. Κων/νος Παναγίτσας20 Αυγούστου 2016 στις 12:40 π.μ.

    Αφήνοντας στην άκρη την απογοητευτική εικόνα των κερκίδων του σταδίου όπου Πιερικός και Κ20 Π.Α.Ο.Κ. δεν μπόρεσαν να προσελκύσουν παραπάνω από 150-180 φιλάθλους και ασχολούμενος με τα αγωνιστικά έχω να πω....
    1ον. Μπράβο για την διάθεση και το πείσμα των παικτών μας (για μένα ευχάριστη έκπληξη το Νο7 Φωτιάδης )
    2ον. Ενίσχυση σε κεντρικό αμυντικό , κεντρικό μέσο , καθαρό φορ επιβεβλημένη.
    3ον. Ταλέντο μεν σωματοδομικά στοιχεία δε που απαιτεί η κατηγορία ελάχιστα εως καθόλου...Τζαρτζάρισμα σκληρή διεκδίκηση και δύναμη βασικά στοιχεία της κατηγορίας θα δυσκολέψουν πολύ το υπάρχων ρόστερ.
    4ον. Τραγικό το φιανόμενο να παίζεις με μπάλες φιλοξενούμενης ομάδος...Ο νοών νοείτω...
    5ον. Στο επόμενο φιλικό οι απαιτήσεις θα είναι περισσότερες καθώς θα προχωρά η προετοιμασία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φέτος παίξαμε με τις μπάλες του φιλοξανούμενου, αλλά παλιότερα παίξαμε και με τις φανέλες του.
      Επιλεκτική μνήμη διαθέτεις φίλε Κωνσταντίνε...

      Διαγραφή
    2. Και τα δυο αυτά δεν μας τιμούν ,μας κάνουν μικρή ομαδούλα..... Αλλά για να μην ξεχνιόμαστε οι τότε και οι νυν συν διοικούσαν ,τα ιδα τραγικά πρόσωπα τότε τα ίδια τωρα μέχρι και το ίδιο δεξί χέρι το ίδιο είναι (Λιόλιου)...... Η νοοτροπία του καρμίρη του μίζερου του λιγούρη που εκπέμπει αυτή η διοίκηση δεν έχει προηγούμενο.....

      Διαγραφή
    3. Δεκτή η απάντηση σου Ανώνυμος 20 Αυγούστου 2016 - 8:21 π.μ.
      Δηλαδή δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
      Όχι άλλο το παρόν κι άλλο το παρελθόν, του επώνυμου.

      Διαγραφή
    4. Κωστας παπαδοπουλος20 Αυγούστου 2016 στις 11:24 π.μ.

      Δεν εχει σημασια αν παιξαμε με δικες μας μπαλλες ή αντιπαλων. Φτανει ομως με τη λασπολογια. Ημαρτον. Πότε παιξαμε με φανελλες αντιπαλων ρε καλοπαιδα ?? Γραψτε για να το μαθω και γω.

      Διαγραφή
    5. mporei na mas apantisei o λιολιος...... και στα δυο ηταν το δεξι χερι του προεδρου, μη πω και περισσοτερα..................... παντως με φανελες αντιπαλου ο Πιερικος δεν επαιξε ποτε τουλαχιστον εντοσ εδρας.

      Διαγραφή
  5. Άμα δεν υπάρχουν λεφτά για μεταγραφες, λέμε πως φτιάχνουμε νεανικό σύνολο. Με πορ@€ς δεν βάφονται αβγά. Για να έρθουμε στο γήπεδο πρέπει να έρθουν παίκτες έτοιμοι. Τη λύση θα δώσει ή ΓΣ. Δεν πάει αλλο κατρακύλα. Όσο για τον μεγαλοδημοσιογραφο πρέπει να πάει σε οφθαλμίατρο γιατί τους θεατές τους βλέπει εις τριπλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι μισοί από τους θεατές ήταν γονείς και φίλοι των παικτων. Γιατί αραγε να ρθει κάποιος να δει έναν αγώνα πιτσιρικαδων. Ή ομάδα αυτή εδειξε πως είναι πρώτη υποψήφια για μπλουμ κοινώς υποβιβασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κων/νος Παναγίτσας20 Αυγούστου 2016 στις 1:11 π.μ.

    Προς απάντηση στον Ανώνυμος20 Αυγούστου 2016 - 12:52 π.μ
    Φυσικά και το θυμάμαι και δεν έχω καθόλου επιλεκτική μνήνη...Απλά το παρελθόν δεν αλλάζει ενώ το παρών μπορεί να διορθωθεί...Όσο για το ειρωνικό φίλε που με αποκαλείς τουλάχιστον όταν απαντάς σε επώνυμο σχόλιο καθαρά και μόνο από θέμα σεβασμού και ηθικής σου προτείνω να απαντάς επώνυμα..Τους φίλους όπως λες τους σεβόμαστε..Και για να σου αποδείξω για την μνήμη μου έτυχε σε φιλικό να μην έχουμε να πληρώσουμε διατητές...Αλλά όπως είπα άλλο το παρελθόν και άλλο το παρών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπαίνει ο γλομπος μέσα και γράφει καλό αυτό. Τα παιδαρελια αυτα δεν μπορούν να τα βγάλουν περα με κάτι (ντουλαπες) που είδαμε πως διαθέτουν οι αντίπαλες ο ομαδες. Δεν θα παίζουν με συνομιληκους αλλά με παίκτες 15-20 χρόνια μεγαλύτερους και μπαρουτοκαπνισμενους στην κατηγορία. Ή φιλοσοφία του στησιματος της ομαδας είναι λάθος. Ο κόσμος για να έρθει θέλει μεταγραφες, άλλοιως θα βλέπετε στις κερκίδες τους γονείς και φίλους των παικτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς τους ανθρώπους του site. Γιατι ενώ έχει υβριστικό χαρασκτηρισμό το πιο πάνω μηνυμα το αφήσατε να βγει στην δημοσιότητα ε? ΓΙΑΤΙ? Προσοχή καρφώνεστε μόνοι σας

      Διαγραφή
    2. Που είναι το υβριστικό της υπόθεσης;

      Διαγραφή
    3. Δεν βλέπω άλλη λύση στο ορίζοντα απο την επαναπροσέγγιση του κ. Λιναρδή...
      Θα πρέπει κατα την γνώμη μου ο κ. Παπαδόπουλος να επικοινωνήσει εκ νέου με τον κ. Σακκελιου ή απευθείας με τον κ. Λιναρδή ώστε να γίνει ακόμα μια προσπάθεια.

      Διαγραφή
  9. Χα χα χα μπαίνει εδλω μέσα ο μεγάλος αθλητικογράφος και μας διαβάζεδι μεγάλη μας τιμή. Όταν μας αποκαλούσε προβατάκια τι ήταν εκείνο κομπλιμέντο; Όταν αναφέρεται ειρωνικά προς τον ΣΟΠ για την σύγκληση ΓΣ τι είναι αμερόληπτη δημοσιογραφική κάλυψη; Όταν ειρωνεύεται ανθρώπους που έβαλαν αποδεδειγμένα δικά τους χρήματα στην ομάδα τι είναι; Αλλά είπαμε ΟΥΔΕΜΙΑ κριτικη στην παρούσα διοικηση όταν για άλλες που στο κάτω κάτω μας είχαν ατη Β΄ τους ξέσκιζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!