ΣΟΠ: ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις μας για έναν καλύτερο Πιερικό!

Ο ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5, ο σύνδεσμος οπού εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται δίπλα στην ομάδα του Πιερικού, απαντάει στην επιθετική δήλωση Κουθουρίδη, με την αξιοπρέπεια και το ήθος που τιμά όλα τα μέλη του, και τον φίλαθλο κόσμο που τον αντιπροσωπεύει τόσα χρόνια στις κερκίδες της ομάδας.


Αναλυτικά η απάντηση ΣΟΠ Θ5:

"Οι επιστολές-ανακοινώσεις  που συντάσσει  ο σύνδεσμος  τόσα πολλά χρόνια, είναι αποκλειστικά  περά για περά ευθύνη των μελών του και ποτέ δεν χρειαζόμαστε συμβουλάτορες ούτε επιστολογράφους.
Εμείς ποτέ δεν μασήσαμε  τα λόγια μας και όταν έπρεπε να στηρίξουμε στηρίζαμε, και όταν έπρεπε να δείξουμε σε κάποιους την πόρτα της εξόδου την δείχναμε και αδελφός μας να ήταν, οι αποδείξεις στα παραπάνω είναι στις εκατοντάδες ανακοινώσεις εδώ και τόσα χρόνια μέσα στο side μας http://www.sop-pierikos.gr/forum/viewtopic.php?f=4&t=69&p=8917&sid=309213857e7d0cd2fa376dec1169ca48#p8917 και είναι εμφανή  να τις δει ο κάθε ένας ελευθέρα.
Οι κακουχίες τα χιλιόμετρα οι χάρες και οι λύπες που μας χάρισε η ομάδα μας είναι κτήμα του κάθε μέλους μας, και δεν την χαρίζουμε σε κανένα μονό στον Πιερικό που αγαπάμε και λατρεύουμε.
Ελπίζουμε το αύριο για τον Ιστορικό μας Σύλλογο να είναι καλύτερο.
Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις μας για έναν καλύτερο Πιερικό που θα είναι πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος".

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 
      ΘΥΡΑ 5

6 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά δεν χρειάζεται πλέον κάθε είδους επαφή με αυτούς που παριστάνουν την ώριμη Διοίκηση. Εξάλλου κάποιος γλομπος πάλι θα απαντήσει εκ μέρους του Κουθουριδη.
    Τελευταίο κατόρθωμα τους ο έμπειρος Κωνσταντινιδης πήγε Σεβαστή, φαίνεται δεν υπάρχει σάλιο πλεον. Εκτός αν δικαιολογήθουν πως είναι 28χρονος ενώ εμείς ψάχνουμε μονο 17 χρόνους. Άντε αν παίξουμε στο πρωτάθλημα των παιδικών σταθμών πιστεύω να πρωταγωνιστήσουν.
    Ή ξεφτιλα σε όλο της το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα» λέει μια παροιμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την τυχη της εξώδικης επιστολής στο ΔΣ τι γίνεται ?
    Θα έχουμε καμιά ενημέρωση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή πληροφοριών τρίτου μέσου στην ιστοσελίδα μας.
    Τα σχόλια που περιέχουν πληροφορίες, αναρτήσεις και άλλα περιεχόμενα άλλων μπλογκς, σαιτς ή ομάδων δεν θα περνάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαστε με διάφορα τέταρτοι σε δυναμικότητα από τα τέσσερα σωματεία της Πιερίας και έχουμε ένα από τα χειρότερα ρόστερ του ομίλου. Αν δεν αλλάξει κάτι διοικητικά πάμε φούντο για υποβιβασμο. Τα παιδιά του ΣΟΠ αυτό βλέπουν και διαμαρτύρονται. Τουλάχιστον του χρόνου στο τοπικό, κανείς δεν θα μπορεί να τους κατηγορήσει γιατί δεν εκρουσαν τον κωδονα του κινδύνου.Αυτοι που τώρα σιωπουν θα θεωρηθούν συνυπεύθυνοι του ξεπεσμου της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!