Συνεχίζεται η προετοιμασία - Αναμένεται ο επενδυτής

Σε καθημερινή βάση και με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η πρετοιμασία του Πιερικού υπο την επίβλεψη του προπονητή Μιχάλη Ζιώγα στο Α'ΔΑΚ και στα βοηθητικά γήπεδα του. Η ενίσχυση της ομάδας έχει μπει "ψυγείο" καθώς απο μέρα σε μέρα αναμένεται σύμφωνα με έγκυρες πληροφοριες, ο Αθηναίος επιχειρηματίας μαζί με τους συνεργάτες του, ώστε να έχουν την πολυπόθητη συναντηση με την σημερινή διοίκηση, για να ανάψει το πρασινο φως της συνέλευσης. Τόσο ο Κώστας Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του απο τον νομό, τόσο και οι Αθηναίοι που αναμένεται να επενδυσουν πάνω στο Πιερικό, ήδη προετοιμάζονται και δουλευουν πανω στο πλάνο τους, ώστε να είναι έτοιμοι για την παραλαβή της ομάδας στα χέρια τους. Γίνονται ηδη προκαταρκτικές κινήσεις για να υπάρχει μια ετοιμότητα και να πάει άμεσα σε συνέλευση εκλογών το σχήμα και απο την πρώτη κιόλας ημέρα να υπάρχουν κάποιες αρχικές ανακοινώσεις.

10 σχόλια:

  1. Τωρα θα πεσουν η μασκες απο τα προβατα κυριε Τασο σαραιλιδης ταχα ειναι ψευματα θα εισαι στην συναντηση με τν Αθηναίος επιχειρηματίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά εδώ στην ομάδα γίνονται γεγονότα που μπορούν να αλλάξουν την μοίρα του Πιερικου, είτε να πέσουμε για πρώτη φορά στο τοπικό είτε να δούμε την ο αδα να πρωταγωνιστεί κι αυτοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Φαίνεται βρίσκονται σ μόνιμες διακοπές θα ξυπνήσουν όταν αποκτήσουμε σοβαρή Διοίκηση για να κριτικάρουν για να έχουν λόγο ύπαρξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμεση ΓΣ για να δούμε προς τα πού βαδιζουμε. Ή ομαδα ειναι με το ενάμισι πόδι στο τοπικό. Εάν δεν αλλάξει κάτι θα γίνουμε ο περίγελος της κατηγορίας. Το ότι ειναι νομιμη ή Διοίκηση δεν την απαλασσει από την ευθύνη να ξεφτιλισει την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΙΣΩ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΡΧΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοι που εφυγαν, σιγα μην επιστρεψουν...
    Ετσι κι αλλιως ο Πιερικός θα προχωρήσει σε ανανέωση του ρόστερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσοι θέλουν μικρό τον Πιερικό, αρκούνται με αυτή τη διοίκηση. Φοβούνται ότι θα πέσουν στην αφάνεια με το γιγαντωμα της ομάδας. Ας ελπίζουμε πως έφτασε ή ώρα να κρυφτούν στο καβούκι τους, και ιδίως οι εμπνευστές της γελοιογραφίας του τσομπανη με τα πρόβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι ο «φόβος της αφανειας», κατι άλλο είναι..

      Η διερεύνηση κάθε υπόθεσης ευλόγως ξεκινάει ΠΑΝΤΑ από την καίρια ερώτηση «ποιός ωφελείται;»

      θεωρώ ότι εάν τοποθετήσουμε τα γεγονότα και τα πρόσωπα στο χρόνο, είναι πιθανό να αντιληφθούμε ποιος είχε όφελος από όλη αυτή την ιστορία...

      Διαγραφή
  7. ΔΩΣΤΕ ΠΝΟΗ ΚΑΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι το ξέρουμε ποιά "αόρατα" πρόσωπα κρυβονται πίσω από την απαξίωση του Πιερικου, απλώς ο Σαραηλιδης ήρθε και κουμπωσε με αυτή την κατάσταση. Ή σωτηρία του Πιερικου είναι ο ερχομός ενός επενδυτή για να βγάλει από αυτόν τον μίζερο και φαύλο κύκλο την ομ αδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!