Η συνάντηση διοίκησης-εκπροσώπων Λιναρδή με την ματιά του PierikosNews.

Η συνάντηση διοίκησης-εκπροσώπων Λιναρδή με την ματιά του PierikosNews.
Το PierikosNews ανάρτησε χθες το μεσημέρι μια δημοσίευση οπού ανέφερε την ώρα της συνάντησης που ήταν στις 18:30. Γύρω στις 17:30 πληροφορούμαστε ότι η διοίκηση του Πιερικού τηλεφώνησε σε τρία μέσα μαζικής ενημέρωσης. Το ένα από αυτά ξεκινάει την λειτουργία του σε λίγες ημέρες (katerinisport), το άλλο ήταν το γνωστό-άγνωστο που βοηθάει την διοίκηση στο γραφείο τύπου της, και το τελευταίο ήταν ο φίλος και καλός συνάδελφος σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης! Έλα όμως που στο "γραφείο τύπου" δεν γνώριζαν οι ίδιοι ότι άθελα τους κάλεσαν έμμεσα το PierikosNews με αυτό το τρόπο χωρίς να το θέλουν.. Όπως και να χει η ιστοσελίδα μας θα παρευρισκόταν εκεί, διότι όπως και να το κάνουμε, θέλουν δεν θέλουν, είμαστε το PIERIKOSNEWS, και εδώ και τέσσερα χρόνια λειτουργίας, εκπροσωπούμε την ενημέρωση του φίλαθλου κοινού της ομάδας και της πόλης. Στις 18:00 φτάνουμε στα γραφεία του συλλόγου.. Εκεί μας υποδέχτηκαν οι κύριοι διοικούντες Σαραηλίδης-Κουθουρίδης-Τζιλίνης και το "εθελοντικό γραφείο τύπου-ιστοσελίδα" της ομάδας και μας έβαλαν απέναντι τους. Εκεί είναι που άρχισε λοιπόν η άμεση και απαράδεκτη επίθεση των διοικούντων και του "εθελοντικού γραφείου τύπου" προς το PierikosNews. Με άσχημες κατηγορίες και λόγια που δεν αρμόζουν σε έναν τέτοιο Ιστορικό σύλλογο. Αφού τελείωσε ο στημένος αυτός πανζουρλισμός, μας είπαν.. "Εσάς ποιος σας φώναξε να έρθετε εδώ;" και απευθυνόμενοι σε κάποιους παρευρισκόμενους τους είπαν "πετάξτε τους έξω". Το PierikosNews σε καμία περίπτωση δεν έκανε καν την κίνηση να αποχωρήσει, με αποτέλεσμα να πιστεύουν ότι μας έκαναν την χάρη και στον φίλαθλο κόσμο που εκπροσωπούμε να παραμείνουμε

Ο εκπρόσωπος φτάνει στις 18:45, η διαδικασία ξεκινάει και ακολουθούν όσα παρακολουθήσατε στο βίντεο. Στο τέλος αυτής της συνάντησης και αφού αποχωρήσαν οι εκπρόσωποι της κίνησης Λιναρδή. Η "νόμιμα εκλεγμένη" διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, δεν άφησε τους δημοσιογράφους όπως θα ήταν φυσιολογικό να αποχωρήσουν ώστε να ενημερώσουν το κόσμο για τις εξελίξεις, και τους έβαλαν απέναντι τους και μέσα σε ένα κλίμα ειρωνείας απέναντι στα όσα είδαν και άκουσαν από τους εκπροσώπους του Λιναρδή, μας ζήτησαν να περιγράψουμε κατά την δική μας άποψη το τι είδαμε και κρίναμε εμείς από τα όσα ακούσαμε. Όλοι οι αθλητικοί συντάκτες λοιπόν πλην ενός βέβαια, στάθηκαν στο ότι πρέπει να γίνει Γενική Συνέλευση ώστε να αποφασίσει το σώμα την μοίρα της πρότασης του ενδιαφερόμενου διότι αυτό είναι το πιο τίμιο. Εκεί ήταν που ακούστηκαν σε έντονο ύφος κάποια λόγια από τους διοικούντες του Πιερικού που κανονικά δεν έπρεπε να τα πούνε σε εμάς, αλλά στους ίδιους τους εκπροσώπους του κ.Λιναρδή όσο τους είχαν απέναντι τους. Ακούσαμε αμφιβολίες, για μη εμπιστοσύνη της διοίκησης προς την πρόταση που τους έγινε, για μη θέληση σύγκλισης Γ.Σ. Εξέφρασαν ανησυχίες για το τι θα γίνει με τα λεφτά που βάλαν μέχρι τώρα και τι θα γίνει με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ που ήδη βρίσκονται στην ομάδα. Θα μπορούσαν να είναι εύλογα τα ερωτήματά τους αλλά η απάντηση δεν μπορεί να δοθεί από τους αθλητικούς συντάκτες.
Εμείς έχουμε να πούμε τα εξής και ας τα αξιολογήσει ο φίλαθλος κόσμος όπως νομίζει. Η νυν διοίκηση του Πιερικού είχε αμφιβολίες για το αν υπάρχει Λιναρδής, ο Λιναρδής λοιπόν εμφανίστηκε στην Αθήνα με τον Παπαδόπουλο και τον Κελαηδΐτη σε επίσημη εμφάνιση. Μετά τέθηκε θέμα για το αν όντως ο συγκεκριμένος άνθρωπος ενδιαφέρεται για τον Πιερικό. Έτσι στάλθηκε επίσημη επιστολή από τον ίδιο τον Λιναρδή που εκδήλωσε το ενδιαφέρον του. Στη συνέχεια ακούσαμε ότι δεν τους έφτασε αυτό ώστε να συγκαλέσουν Γενική Συνέλευση και ότι τον ήθελαν ζωντανό στη πόλη μας να παρουσιάσει το ενδιαφέρον του και είπαν ότι "εφόσον έρθει, εμείς είμαστε πολύ θετικοί στο να δώσουμε την ομάδα, ίσα που θα τους υποστηρίξουμε κιόλας". Λοιπόν ήρθε ο εκπρόσωπος του ανθρώπου (λόγω του ότι ο ίδιος έχει υποστεί τετραπλό κάταγμα και δεν είναι σε θέση να μετακινείται)..αμέσως μετά από ένα πολυήμερο ταξίδι του για να παρουσιάσει το πέρα από κάθε επισημότητα ενδιαφέρον του κ.Λιναρδή προς τους διοικούντες όπως ζητήσανε σε δύο διαφορετικές συνεντεύξεις τους ώστε να αποφασίσει το ΔΣ την Γενική Συνέλευση. Ο κ.Σακελλίου λοιπόν όπως ήταν φυσιολογικό, ήρθε στη Πιερία ως εκπρόσωπος του κ. Λιναρδή όπως ζητήθηκε απλά και μόνο να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του κ.Λιναρδή .Όσο για το πλάνο που του ζητήθηκε να παρουσιάσει στην νυν διοίκηση δήλωσε ότι αρμόδιος είναι ο κ.Λιναρδής που θα το παρουσίαση στην Γ.Σ.( ενημέρωση προς τα μέλη για πλάνα ,στόχους, μπάτζετ κλπ.) Πλέον παρουσιάστηκε και άλλη αμφισβήτηση από το ΔΣ του Πιερικού διότι "λένε" ότι δεν μειναν ικανοποιημένοι από όσα "είδαν(!) και άκουσαν".. Με αποτέλεσμα λοιπόν να περιμένουμε όλοι μας ένα Διοικητικό συμβούλιο που αυτό λένε ότι θα κρίνει την μοίρα του επενδυτή για συνέλευση (που τυπικές διαδικασίες θα είναι, αφού πάντα ήταν αρνητικοί) και ΟΧΙ το αρμόδιο όργανο του συλλόγου δηλαδή τα μέλη του(!). Έτσι είχαν και έχουν τα πράγματα λοιπόν χθες και σήμερα... Ο λόγος δικός σας....
 _________________ 
PierikosNews.gr

10 σχόλια:

  1. Είδαμε το βίντεο, διαβάζουμε τώρα και αυτό. Το συμπέρασμα είναι ένα: Είναι μεγάλες κότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είτε θέλει ο σαραιλιδη είτε όχι συνέλευση θα γίνει ή με δικια του προτροπή ή με τι υπογραφές των μελών για να μάθει ότι τ μελοι αποφασίζουν και όχι αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει.Τέλος οποιασδήποτε συζήτησης και μάζεμα υπογραφών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Και βάλω τον δάκτυλόν μου επί των τύπων των ήλων"
    Τι ήθελε δηλαδή, να έρθει αυτοπροσώπως ο ίδιος ο κ. Λιναρδής να διαπραγματευτούν? Και μετα ζήτησε και εγγυήσεις... τι εγγυήσεις ? Τι ήθελε δηλαδή, να αρχίσει να μοιράζει τσεκια απο δω και απο κει και να ρίξει ζεστό χρήμα στα ταμεία του Πιερικου?

    Ορθώς μίλησε ο κ. Παπαδόπουλος περι «σοβαρότητας» τις προάλλες, αφού αποδεικνύεται οτι την στερούνται και, η έλλειψή της τους στερεί (μεταξύ άλλων και) τη στοιχειώδη αυτοπροστασία που παρέχει στον καθένα η αίσθηση του γελοίου.

    ΥΓ
    Παρακαλω τον διαχειριστή του pierikosnews να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα του poll

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας δεν είναι ορατά στο ευρύ κοινό;;;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε χθεσινή μας ανάρτηση ανακοινώσαμε ότι τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος θα δημοσιευθούν σήμερα το βράδυ στο κοινό. Τα κρύψαμε διοτι παρατηρήθηκαν σε δυο πρωτα δοκιμαστικά poll οτι κάποιοι απο το ιδιο σέρβερ ψηφίζουν εις διπλούν και τριπλούν. Για αυτό προχωρήσαμε σε αυτή την οδό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά δηλ. θα ήταν το γραφείο τύπου της Πυδνας, της Σεβαστης και θα έλειπε το pidrikosnews; Σαν δεν ντρέπομαι όλοι της διοίκησης. Οι μέρες τους ειναι μετρημενες, εστω κι αν αφήσουμε είτε κι αν ρίξουν την ομάδα στο τοπικό. Είναι πλέον ανεθυθυμητοι στον Πιερικό.
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ στον ΠΙΕΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 100-0 Παπαδόπουλος. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν υπάρχει καμιά συζήτηση με την κατ ανάγκη Διοίκηση που κατσικοθηκε και φέρεται ως ένας άλλος Ερντογαν.
    ΦΥΓΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΏΣΑΤΕ και αμέσως ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΈΛΕΥΣΉ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!