ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ''Χείραι μεν Ησαύ φωνή δε Ιακώβ'' !

Άμεση ήταν η απάντηση του πρώην πρόεδρου του Πιερικού, Κώστα Παπαδόπουλου στην επιθετική δήλωση του νυν προεδρου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, Τάσου Σαραηλίδη. Ας δούμε πρώτα τι δήλωσε ο νυν πρόεδρος του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, και αμέσως μετά την απάντηση του Κώστα Παπαδόπουλου...


Η αρχική ανακοίνωση του προέδρου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, Τάσου Σαραηλίδη

Σαραηλίδης: Αν θέλει ο Παπαδόπουλος να βοηθήσει τον Πιερικό ας κάνει εκκαθάριση


Μεταξύ άλλων ο διοικητικός παράγοντας του συλλόγου της Πιερίας μίλησε και για τις...τρικλοποδιές που δέχεται η διοίκηση του, στην προσπάθεια της να χτίσει το φετινό Πιερικό.

«Ειλικρινά έχω εντυπωσιαστεί με την θέληση και το ενδιαφέρον του Παπαδόπουλου να βοηθήσει την ομάδα μας να βρεί το δρόμο της. Προφανώς θα τον στοιχειώνουν οι τύψεις για όλα αυτά που της έκανε στο πρόσφατο παρελθόν, καταδικάζοντας την να παίζει τώρα με την Βελεστίνο και την Φιλιππιάδα.
Αν και προσωπικά ούτε αυτό πιστεύω μιας και τον γνωρίζω καλά και υποψιάζομαι τι μπορεί να έχει ΠΑΛΙ στο μυαλό του.

Εγώ θα ξαναπώ ότι ο Πιερικός θα βρεί το δρόμο του. Αν βρεθούν οι άνθρωποι ή ο άνθρωπος που θα εξασφαλίσει την υγιή του επόμενη ημέρα, δεν έχω καμία απολύτως αντίρρηση να αποχωρίσω.
Διαπιστευτήρια θέλω, ονόματα να επαληθεύσω όσα λένε ότι εκπροσωπούν και έχουν και θα το πράξω φεύγοντας με καθαρή τη συνείδηση μου ότι έκανα το καλύτερο για την ομάδα που αυτή τη στιγμή υπηρετώ.

Οφείλω να ενημερώσω τον κόσμο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εξ αρχής αναλαμβάνοντας την ομάδα. Βγαίνουν στην πόλη αυτοί που διοικούσαν πέρσι και διαδίδουν ότι αφήνουμε παίκτες να φύγουν. Πρώτον ψεύδονται γιατί αυτοί οι παίκτες  δεν ήταν ποτέ της ομάδας αλλά είχαν συμφωνίες ενός χρόνου και δεύτερο και χειρότερο, όσους θέλαμε να ανανεώσουμε μας έλεγαν πληρώστε μας πρώτα τα περσινά και μετά θα συζητήσουμε για τα φετινά.
Καταλαβαίνετε τι ζημία  έχουν κάνει αυτοί οι άνθρωποι στην ομάδα κι ότι συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να κάνουν;

Και το άλλο; Άνθρωπος που μετείχε πέρσι στο Δ.Σ. του συλλόγου να στέλνει μηνύματα σε κινητά γονέων που φέρνουμε στην ομάδα και να λέει «ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ;» Θα έπρεπε να ντρέπεται ο συγκεκριμένος του οποίου το όνομα θα βγάλω στη δημοσιότητα την επόμενη φορά για να καταλάβει ο κόσμος της ομάδας τι και με ποιους έχουμε να κάνουμε.

Εμένα όλα αυτά με στεναχωρούν αλλά δε πτοούν. Στεναχωριέμαι για την κατάντια πρώτα αυτών των ανθρώπων και μετά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ώστε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα.
Ομάδα καλή όμως θα φτιάξουμε και σύντομα θα δεί ο κόσμος ότι δε μιλάμε μόνο αλλά και πράττουμε. Λίγο υπομονή ακόμη να πάρουμε τα ελευθέρας στα χέρια μας για να παρουσιάσουμε τα παιδιά με τα οποία έχουμε μιλήσει και συμφωνήσει.

Όσο για τον Παπαδόπουλο, αν θέλει να βοηθήσει την ομάδα πραγματικά, άς κάνει την εκκαθάριση ώστε να προσελκύσει και να αφήσει τους επενδυτές από την περιοχή μας που έχουν χρήματα και τους ξέρουμε, να πάρουν την ομάδα.
Κι άς αφήσει τους καραβοκύρηδες και τους εφοπλιστές να αρμενίζουν τα…καραβάκια τους.»





Αναλυτικά η δήλωση απάντηση του κ.Παπαδόπουλου:

Πως σχολιάζω τις δηλώσεις εναντίον μου του κ.Σαραηλίδη.
 Απαντηση: -''Mου θύμισαν μια ρήση της παλαιάς διαθήκης "Χείραι μεν Ησαύ φωνή δε Ιακώβ". Είναι φανερό ότι δεν μπορεί αυτά να είναι λόγια του Τάσου Σαραηλίδη ο οποίος υπήρξε αντιπρόεδρος μου ενώ το δεξί του χέρι ήταν επί 5 χρονιά δεξί μου χέρι . Η επίθεση στο πρόσωπο μου είναι άδικη γιατί εγώ προσωπικά τον κ. Σαραηλίδη δεν τον κατηγόρησα πότε ούτε θα τον κατηγορήσω γιατί δεν έχω κάτι εναντίον του. Για τον Πιερικό πιστεύω ότι αξίζει μια πιο εύρωστη οικονομικά διοίκηση γιατί μπορεί σήμερα να παίζει η ομάδα με το Βελεστίνο και την Φιλιππιάδα αλλά μπορεί να συμβεί να παίζει και με τον Αγιάννη και τους Κοκκινοπλίτες.

Λυπάμαι που πρέπει να πω ότι δεν συντρέχει λόγος ο διοικητικός προπονητής και ο επικοινωνιακός σύμβουλος να παραμένουν στο σκοτάδι. Ας βγουν στο γήπεδο έστω και στον πάγκο. Όσο για τις συμβουλές του Τάσου Σαραηλίδη σχετικά με επενδυτές και καραβοκύρηδες, μάλλον πρέπει να ακολουθήσω τη συμβουλή του και να τον αφήσω έρμαιο του εγωισμού του στην οικονομική αδυναμία.''

1 σχόλιο:

  1. πραγματικα με λυπει το γεγονος που τα μελη της γενικης συνελευσης εδωσαν την ομαδα ελαφρατην καρδια και χωρις μια ερωτηση στον ανεκδιηγητο κυριο σαραηλιδη, το ποιον αυτου του ανθρωπου ειναι γνωστο, ισως να παραπλανηθηκαν αον τον κυριο καλαμπακα, ο οποιος φερνει και ενα μεριδιο ευθυνης για την εικονα της ομαδας(στελεχωση για τοπικο). απορω μαλιστα και με καποια μελη του δσ πως δεν αντιδρουν, ισως τελικα ο στοχος ειναι αλλος, μια ομαδα με πιυσιρικια που θα πληρωνουν οι μπαμπαδες προεδρο και προπονητη, και πεντε δεκα καλα στησιματα,. κυριοι προσεξτε εχουν γνωσιν οι φυλακες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!