Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΙΝΑΡΔΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ PNEWS

Όπως σας ενημερώσαμε χθες το βράδυ, έχουμε στη διάθεση μας, μια συνέντευξη του εκπροσώπου του ενδιαφερόμενου για την ομαδα του Πιερικού κ.Λιναρδή. Ο Πάνος Σακελλίου λίγο πριν φύγει χθες απο την Κατερίνη, μας απάντησε σε όσα ερωτήματα του θέσαμε απο αυτά που προέκυψαν απο τη χθεσινή συνάντηση με την σημερινή διοίκηση του Πιερικού. Ο κ.Σακελλίου μας ανοίγει τα χαρτιά του και μας δίνει σημαντικές πληροφορίες για το πλάνο του κ.Λιναρδή για το ενδιαφέρον επένδυσης του στην ομάδα του Πιερικού.


Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη μας με τον κ.Σακελλίου: 



1. Μετά τη παρουσίαση σας σε συνάντηση με τη σημερινή διοίκηση θα θέλαμε να μας πείτε.. Σε περίπτωση που η γενική  συνέλευση των μελών, σας δώσει τα ηνία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.. ποιο είναι το άμεσο πλάνο για τα δυο χρόνια που θα ειστε εκλεγμένη διοίκηση απο τη συνέλευση;


"Επισκέφθηκα το ΔΣ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για να γνωστοποιήσω επίσημα την πρόθεση μας να αναλαβουμε τη διοικηση της ομαδαςΣχετικα με το πλανο που με ρωτατε θελω με σεβασμό στα μελη του Πιερικού (γιατι δεν είμαστε η Διοίκηση της ομαδος) να πω ότι εχει δυο(2) αξονες. Αμεσα τη συγκρότηση μιας αξιοπρεπούς ομαδος αναλογης με το ονομα ΠΙΕΡΙΚΟΣ που θα συνδυάζει ικανοτηταεμπειρια και τοπικα ταλενταδεδομενης της δυσκολιας της χρονικης στιγμης που βρισκομαστεΜετα τον Δεκέμβριο 2016 χτισιμο με σταθερα και στερεα υλικα της επομενης ομαδας.Θα ασχοληθουμε με παικτες τριετους και πλεον συνεργασιας με τον Πιερικό.
 Η  τριτη εθνικη είναι μικρη για τον ΠιερικόΠρεπει να επιστρεψει το ταχυτερο στις επαγγελματικες κατηγοριεςΓια να το πετυχουμε θα τοποθετησουμε στην ομαδα  ΟΤΙ χρειαστει.- Στην καθημερινη πραξη μας θα εχουμε  το τριπτυχο στοχευση – σχεδιο –συνεπεια.- Πρεπει να ειμαστε αξιοπιστο σωματειο και θα το πετύχουμε 100%."




2. Με βάση την ιστορία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος, ποιο είναι το όραμα σας για αυτή την ομάδα;

"Πιστεύουμε ότι ο Πιερικός είναι μια ποδοσφαιρική περιφερειακή δύναμη, έχει τεράστιο ποδοσφαιρικό παρελθόν, σπουδαίο brand name που το καθιστά σημαντικό παράγοντα του επαρχιακού ποδοσφαίρου της χώρας. Αυτός είναι ο βασικός λόγος ενασχόλησης. Πιστεύουμε πως μια επένδυση σε ενα σύλλογο με αυτα τα χαρακτηριστικά και μια δυναμική πόλη σαν τη Κατερίνη αξίζει την προσοχή και το ενδιαφέρον μας απο την στιγμή που αποφασίσαμε να τοποθετηθούμε και στο χώρο του ποδοσφαίρου. Οράματα δεν έχουμε. Έχουμε όμως στόχους και τη δυνατότητα να υποστηρίξουμε την ολική επαναφορά του Πιερικού. Αν έχουμε την ευκαιρια θα το κάνουμε."

3. Στη σημερινή εποχή που επικρατεί κρίση στη χώρα και έχει χτυπήσει και τη πόρτα του ελληνικού ποδοσφαίρου, εσείς ετοιμάζεστε να κάνετε μια νέα επένδυση.. πως και αποφασίσατε να ασχοληθείτε με μια επαρχιακή ομάδα, μακριά  από τον τόπο διαμονής σας;


"Νομιζω ότι σας απαντησα στην ερωτηση σας αυτή. Κρινουμε ότι τωρα είναι η καταλληλη περιοδος να δημιουργηθει μια δυνατηανταγωνιστική και υγιης ποδοσφαιρικη εταιρια. Ο Πιερικός, όπως και άλλες σπουδαιες ομαδες της επαρχιας μας προσφερουν αυτη τη δυνατοτητα Δηλαδη να συνδυασεις επιχειρηματικοτητα με ποδοσφαιρικο βαρος στον αθλητικο χωρο."








4. Υπάρχουν σκέψεις για στελέχωση του σχήματος σας, με ανθρώπους απο την τοπική κοινωνία της ΠΙΕΡΙΑΣ;

"Με εξαιρεση τον Προεδρο όλα τα υπολοιπα μελη του διοικητικου σχηματος θα είναι από την Κατερινητουλαχιστον μεχρι την συγκροτηση ποδοσφαιρικης ΠΑΕ. Δηλαδη εμεις θα υποστηρίξουμε τον οικονομικο προγραμματισμο της ομαδας, θα παρουσιασουμε τους στοχους της ομαδας, θα εγγυουθουμε τη συνεπεια στη διαχειρηση των οικονομικων της ομαδας. Η καθημερινοτητα του Πιερικού και το τεχνικο κομματι της ομαδας θα κυριαρχείται από τους τοπικους συνεργατες μας στο Διοικητικο Συμβουλιο."






5. Πόσο αποφασισμένος ειστε εσείς και ο κ Λινάρδης να πάρετε στα χέρια σας το τιμόνι της ομάδας μας;


"Δεν το συζητω. Και εγω και ο κ Λιναρδης και ο κ Σκουλιδας ειμαστε αποφασισμενοι να αναλαβουμε τη διοικηση της ομαδαςΠροσεξτε όμως. Ουτε να διαιρεσουμε την πολη επιθυμουμεουτε μαχες χαρακωματων θελουμε να εχουμε και να κανουμεΖητησαμε με πολλους τροπους μεχρι τωρα ειτε μεσω των συνεργατων μας κκ Παπαδοπουλου και Αθανασιαδη ειτε με επιστολη μας ειτε με την αυτοπροσωπη παρουσια μας στο ΔΣ την ομαδα. Αν τα μελη του Πιερικου θελουν να δοκιμασουν μαζι μας ένα καινουργιο ονειρο για την ομαδα καλως.Αν όχι η χαρα μας για την ενασχολιση με την ομαδα θα είναι ιδιαιτερη αλλα δυστυχως θα στρέψουμε αλλου το επιχειρηματικο ενδιαφερον μας."




6. Τέλος, πολλά ακούστηκαν στην Κατερίνη για μια παλαιότερη κρούση σας στην ομάδα της Καρδίτσας, θα θέλαμε να μας πείτε  από την δική σας πλευρά το τι ακριβώς συνέβη και αν πραγματικά  υπήρξε  εκείνο το ενδιαφέρον..


"Το διαβασα στα τοπικα μεσα της Κατερινης. Δεν υπηρξε ποτε ουτε επαφη μας με την Καρδιτσαουτε ενδιαφέρον για την αγοραπωλησια της ΠΑΕ Καρδιτσας. Δεν ξερω πως βγαινουν τετοιες πληροφοριεςΟυτε καν γνωριζουμε το ονομα του ιδιοκτητη της Καρδιτσας (της ομαδας). Σε κάθε περιπτωση διαψευδω ως αναληθη αυτή της πληροφοριαΕμεις με τον Πιερικό θέλουμε να ασχοληθουμε και αυτό επιδιώκουμε."



12 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΜΟΥΓΓΟΣ ? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ..ΕΛΕΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ....ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ περίεργη είναι η αντίθεση ανάμεσα στην "μουγγαμάρα" που εμφάνισε στο βίντεο και τις εκτενείς απαντήσεις στην συνέντευξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ρε φωστηρες. Ολα σας φαινονται παραξενα. Το ενα μας μυριζει το αλλο μας βρωμαει. Ερχεται ο ανθρωπος να τοποθετηθει και εμεις ψαχνονε αν εχει κανενα χαλασμενο δοντι. Τετοια διοικηση μας τεριαζει.σαραηλιδης πατ κιουτ και δεν συμμαζευετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειστε απιθανοι σας δηλωνει ο ανθρωπος ολα αυτα τα πραγματα που παει να πει οτι δεν τα λεει ο ιδιος αλλα ειναι λογια του λιναρδη και εσεις πολεματε τον ανθρωπο που ηρθε χθες στη πολη μας μονο και μονο για να πει οτι ναι ενδιαφερομαστε ελεος . Προσωπικα αν τελικα δεν αναλαβει ο Λιναρδης εγω φετος δεν ξανα παταω γηπεδο μεχρι να φυγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιον του έδειχναν τό φεγγάρι καί αυτός κοιτούσε το δάχτυλο. Έκπροσωπει τον λινάρδη και μας λεει συνέπεια -στόχος-φερεγγυότητα.Διοικηση με Κατερινιωτες με 3 πρωην προέδρους του πιερικου κσι εγγυηση οτι θα πληρώνονται ολα στην ώρα τους. Αν χαθεί αυτη η ευκαιρία και ξεμείνουμε με τους αφραγκους τότε φίδι που σας εφαγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την μία λέει: «Στην καθημερινη πραξη μας θα εχουμε το τριπτυχο στοχευση – σχεδιο –συνεπεια.»
    Την άλλη λέει: «Οράματα δεν έχουμε.»

    Πώς εχεις στοχο-σχεδιο-συνεπεια χωρίς όραμα ???

    Το «οραμα» είναι εκ των ων ουκ ανευ προϋπόθεση για την επίτευξη του παραπάνω τριπτυχου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά όντως κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε. το δάσος είστε αξιολύπητοι εσείς οι 2,3 της διοίκησης που σχολιάζετε εδώ μέσα

      Διαγραφή
    2. Ποιος σου ειπε οτι είμαι της Διοίκησης??
      Γιατι να μην εκφράζω τις απορίες μου?

      Διαγραφή
  7. Εντάξει καταλάβαμε. Ενας βαλτός του Σαραηλιδη γράφει. Θέλω να δω τι θα γίνει αν αποφασίσει να την κανει ο Λιναρδης, όταν αυτοι οι γραφικοί θα κάνουν την πρώτη στραβή, που δεν θα αργήσει. να δούμε σε ποια τρύπα θα κρυφτούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να τα και τα σφίποειδη. Ποσο προβλέψιμοι πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλες οι ομάδες τις Ελλαδος έχουν επενδυτες εκτός των πόλεων τους. Πάρτε παράδειγμα την Ξανθή, ΠΑΟΚ, Αρης, Ηρακλης, Λαρισα, Αγρινιο, Τριπολη κ.α. Εδώ κάποιοι που θα χάσουν το χαρτζιλίκι αντιδρούν, όμως είναι λίγοι και θα ξεπεράσουν απο τα γεγονότα. Θέλουν τον Πιερικό μικρο για να φορούν να τον ελεγχουν. Όσο και να αντιδρα ο Σαραηλιδης και ο επικοινωνιακός του σύμβουλος. Ή ομάδα θα απαλλαγεί απο τα βαρίδια. Εμείς έχουμε υπομονή αν έχει και ο επενδυτής τότε έστω και από το τοπικό θα την ξανακάνουμε μεγάλη. Όμως μην διανοηθεί μετά καποιος από αυτούς που βαζουν ταφόπλακα στην ομάδα να εμφανιστεί είτε σε ΓΣ είτε στο γήπεδο.
    Σημ.1 Που να το φανταζόμαστε πως τις τύχες της ομάδας να τις έχει στα χέρια του ο Πει..ης ο μεγαλύτερος αντιπιερικος που ενώ βλέπει την πλήρη διάλυση της δεν έχει έστω έναν επικριτικό λόγο να πει για τους σημερινούς διοικούντες. Αυτός που τα προηγούμενα χρόνια με ρόστερ που αν είχαμε φέτος θα κάναμε παρέλαση στην κατηγορία έριχνε χολή.
    Σημ.2 Για ποιον ΣΦΙΠ μιλάτε. ο Λ..λλας εμεινε και ο οποίος έριξε στη ΓΣ τη βαθυστοχαστη ιδέα να διαλυθεί ή ομάδα, κάτι που ούτε οι χειρότεροι αντιπιερικοι τόλμησαν να εκφράσουν.
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ στον ΠΙΕΡΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ή ομάδα είναι υπό κατοχη, ξένοι προς τον Πιερικό διαφεντευουν τις τύχες του. Το έκαναν μικρομάγαζα για να φαίνονται οι ομάδες τους τεράστιες. Ο Σαραηλιδης μη έχοντας την οικονομική δυνατότητα έγινε πειθινιο όργανο τους. Απλώς εκτελεί τις εντολές ανθρώπων που βρίσκονται βόρεια της Κατερίνης. Μας έτυχε λαχείο και δεν μπορούμε να το εισπραξουμε. Πλέον πρέπει να κινηθούμε καταστατικά όσο και να στοιχίσει στην ομαδα ή οποία με τις παρούσες συνθήκες πάει φούντο για τοπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!