Ήττα στο Κίτρος ο Πιερικός

Με το γκολ του Κυπαρίσση η Πύδνα Κίτρους πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Πιερικού την Κυριακή (05/20) στο παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Έτσι, η ομάδα του Κίτρους εκμεταλλεύτηκε τις βαθμολογικές απώλειες του Απόλλωνα Λάρισας, του Διαγόρα Σεβαστής και του Ολυμπιακού Βόλου και μείωσε την ψαλίδα από την κορυφή στους επτά βαθμούς.
Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Χατζάρα «πατούσαν» καλύτερα στο γήπεδο και είχαν τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργώντας ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο δεν μπορούσαν να φανούν απειλητικοί στην εστία του Παπατολίκα. Το γκολ των γηπεδούχων ήρθε στο 57', όταν ο Ντόσης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά στον Κυπαρίσση, ο οποίος έκανε την κεφαλιά και έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Γιώργος Χατζάρας
): Παπατολίκας, Καραγκούνης (84′ Γούτσιος), Κόλα, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Σαμουηλίδης, Καθάριος (63′ Γ. Κυπαρίσσης), Δήμας, Ν. Κυπαρίσσης, Ντόσης (72′ Λαζαρίδης).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Νταντίνης, Κραγιόπουλος, Τσιώμης, Συμεωνίδης (83′ Κολομπάκης), Λούγκος (63′ Κοκονόζι), Καρτσαμπάς (47′ Σεχολάρι), Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος.

a-sports

33 σχόλια:

  1. Σχετικά με τα συμβάντα που διαδραματίστηκαν χθες στο γήπεδο της Πύνδας υπάρχει κάποιο ρεπορτάζ; Μήπως και αυτό θα το θάψουμε γιατί δεν συμφέρει τον μεσσία σας. Ντροπή σε όλους τους εμπλεκόμενους.


    Μανώλης Γρηγορίου, Κάτοικος Θες/νικής
    Πιερικός από παιδί μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που ησουν εσυ ρε μανωλακη χτες εγω ημουν στην κερκιδα και ηταν ολοι γνωστοι εσυ γραψε με το κανονικο ονομα και ασε τις παπαρολογιες οσο για το συνβαν ασε μονο αθτοι πο το δημιουργισαν μπορουν να πουν κατι για το υεμε το σαιτ τι θες να κανει ασε που αυτα που ειπε ο ντουμος αληθειες ειπε δεν ειπε κατι αλλα οτι αυτοι που υπερασπιζεσαι συνεχεια και οταν λεω συνεχεια το εννοω σε ολα τα θεματα που βαζει τι σαιτ ο μονος που ειναι μαζι τους ειναι ενα μανωλακης απο την θεσ/νικη που δεν ειναι απο εκει αλλα απο μεσα απο δσ
    BLACK BOYS GATE 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "μανωλακη" ήσουν στο γήπεδο του κιτρους ??
    Έκανες 70km από Θεσσαλονίκη και άλλα 70 επιστροφή για να δεις Πιερικό ???

    Τι "πιερικαρας" είσαι εσύ βρε παιδί μου.... πω πω.... Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήθειες ειναι το να λεει γ@@ω τον Πιερικό σας να βρίζει Συμεωνιδη και Σαραιλιδης και να εκτίθεται ετσι αυτος που ελεγε αγαπάει τον Πιερικό Κώστας σκέρτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καποιος τον προκαλεσε στο κιτρος
    Δημοσθένης Παπαθεοδώρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικά και ήμουνα στο Κίτρος. Δεν θα μπορούσα να λείπω φίλοι μου από ένα τέτοιο μάτς, πείτε προαίσθηση πείτε το ένστικτο αλλά ήξερα κατά βάθος ότι κάτι θα γινόταν. Κρίμα που λείπανε οι δημοσιογράφοι μας από ένα τέτοιο μάτς. Τυχαίο άραγε; Νίκο και γενικότερα φίλοι Πιερικοί, το Μανωλάκη με κάνει να πιστεύω ότι με συμπαθείτε και όταν έρθει η ώρα της κρίσης θα είστε δίπλα μου. Βέβαια για σένα Νίκο αμφιβάλλω μιας και ποτέ δεν έχεις πατήσει στο γήπεδο. Ευελπιστώ όμως στη συνέλευση να είσαι, μιας και παίζεται το κεφάλι σου.

    Μανώλης Γρηγορίου, Κάτοικος Θες/νικής
    Πιερικός από παιδί μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρεις αν ήμουν εκεί αλλά και πότε άλλοτε ήμουν στο γήπεδο "Babinho"...

      Δεν είμαι της "Διοίκησης" οπότε μη μιλάς για κεφάλια... Άλλων τα κεφάλια θα πέσουν!

      Θα σε περιμένω στην ΓΣ μιας κι εσύ ψάχνεσαι κάργα για συνουσία και μου είσαι και διεγερτικός....

      Σου υπόσχομαι ότι θα περάσεις αξέχαστα!!!

      Διαγραφή
  7. Αφού δεν ήθελαν να πάρουμε αποτέλεσμα καλά να πάθουμε και χάσαμε αλά ήθελα να μας ξεφτιλίσουν η πυνδα με 4αρα αλά λόγο που είναι ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ Ο ΝΤΟΥΜΟΣ Και δεν ήθελε να μας ξεφτελιση όπως τάχα είναι Πιερικός ο κύριος Σημεονιδης και μας έριξε 4αραα εσύ Μανώλης Γρηγορίου δεις σε άλλο πλανήτη με ένα μικρό Πιερικό απλός είπε ο ντουμος τον ΣΑΡΑΙΛΙΔΗ ΠΟΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΕ 15 ΑΤΟΜΑ ΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    Κωστας Παπαχρηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΕΤΗ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΠΡΕΠΕΙΑ (ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ) ΤΟΥ.
    ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΠΑΤΡΗ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΙΤΡΟΣ?
    ΦΟΡΤΣΑ ΠΙΕΡΙΚΕ!
    Γ. Τσολακιδης
    ΔΡ. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
    ΤΟ PNEWS Eιναι Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΛ.
    ΒΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΙΕΡΙΚΟΥ . ΠΑΡΤΕ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ + ΕΛΕΝΙΔΗ
    ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτάξτε να δείτε δεν ξέρω αν το ''βλακόμουτρα'' πάει στους διαχειριστές ή μάλλον στον διαχειριστή του blog, επίσης δεν ξέρω και δεν θέλω να ξέρω τι κάνει ή τι δεν κάνει το κάθε άλλο ΜΜΕ της πόλης στο θέματα του Πιερικού. Έτσι και αλλιώς όλα τα μέσα (πλην ενός αγαπημένου της διοίκησης) είναι απαξιωμένα και μη προσκεκλημένα σε οτιδήποτε, πόσο μάλλον σε μια απλή ενημέρωση, ένα απλό ρεπορτάζ. Τέλος πάντων, έχει αποδειχθεί κατά καιρούς από το 2012 και την ίδρυση μας, γιατί μας δόθηκε το σλόγκαν ''Η δύναμη της Πιερικής ενημέρωσης'' και το γνωρίζει καλά και όλος ο κόσμος και έχει σχηματίσει και την άποψη του.
      Από εκεί και πέρα πάμε στο σήμερα. Αυτή τη στιγμή εκτός του ότι υπάρχει απαξίωση σε εμάς και σε όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ (ειδικά όμως σε εμάς), υπάρχει και ένας ακόμη λόγος που η ιστοσελίδα μας δεν παρέχει την ενημέρωση που θα έπρεπε να υπάρχει για τους φίλους της ομάδος, και αυτό διότι οι διαχειριστές είναι σε μια ειδική περίοδο οπού σπουδάζουν και μάλιστα βρίσκονται πάνω σε εξεταστική, οπότε ούτε καν γήπεδο δεν υπάρχει πολυτέλεια να τρέχουμε.

      Αυτά όχι ότι έπρεπε ντε και καλά να απολογηθούμε σε εσάς, αλλά σίγουρα έπρεπε να τοποθετηθούμε για να γνωρίζει ο κόσμος πάνω κάτω τι γίνεται.

      Υπομονή σε όλους μας λοιπόν...
      θα έρθουν καλύτερες ημέρες (Και για το PNEWS).

      Στη διάθεση σας για οποιοδήποτε άλλο ερώτημα η απορία.

      PierikosNews.gr
      Διαχειριστής
      Γιώργος Σιδηρόπουλος Χ.

      Διαγραφή
    2. Ότι εσύ τώρα είσαι ο "Δρ.Μαθηματικός" ο "Γ.Τσολακιδης"....

      Ναι... ο,τι πεις μεγάλε...

      Διαγραφή
    3. Ρε Σιδηροπουλε, μιας και μας προέκυψε καινούρια "πιερικοφατσα" και μάλιστα "μαθηματικός" και με "διδακτορικό" παρακαλώ, γιατί δεν βγάζεις την ip address του στην φόρα να δούμε ποιος είναι αυτός με τα πολλά ονόματα ??
      Αφού έχεις την δυνατότητα...

      Όλοι αυτοί οι μπαμπινιωμανολοδοκτορες που υπερασπιζονται την "διοίκηση" έχουν, κατά σατανική σύμπτωση, την ίδια ip!!!

      Στο χέρι σου είναι...

      Διαγραφή
    4. Το IP του είναι ήδη στη φόρα, διότι το ανακαλύψατε και μόνος σας, πλέον ο καθένας μπορεί να το βρει αμα κατσει να ψάξει.
      Αλλά όχι τοσο ώστε να του λυθεί η απορία για το ποιός κρύβεται πίσω από αυτή.

      Διαγραφή
  9. ΤΟ ΒΛ. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΤΟΥ
    ΚΕΜΠΡΙΤΖ. ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο. ΜΗΛΙΑΣ, ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟ,
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ κ.ο.κ.
    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.
    ΠΑΤΡΗΣ = ΜΟΣΧΑΡΙΔΗΣ
    Γ. Τσολακιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως και να έχει δεν το υιοθετούμε σε καμία περίπτωση.

      Διαγραφή
    2. Καλύτερα Μοσχαριδης παρά "κεμεντζοκεφαλος"... Τσολακιδη...

      Διαγραφή
  10. παιξαμε με μια ομαδουλα με ροστερ 200.000 ευρο ενω εμεις εχουμε ροστερ 20.000 ευρο και πραγματικα οι αλλοι ηταν ανυπαρκτοι και? χασαμε απο μια ομαδουλα...δεν πειραζει Πιερικαρα μια ζωη!και αυτοι που λενε οτι δεν εχουμε τιποτα να μαθουν Ιστορια...
    Τέλης Βακουφτσής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσο υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που τους βρίζεις και σκύβουν το κεφάλι γιατί θεωρούν αδύναμους τους ίδιους τότε τι σωτηρία μπορεί να ψάχνουμε για τον αγαπημένο μας σύλλογο.

    Οι black boys για εσένα νεαρέ μου φίλε δεν υπάρχουν και ούτε υπήρξαν. Οι black boys ήταν η μάσκα των νεαρών τότε νέων του ΣΟΠ που θέλανε να εκφραστούν κόντρα από την γραμμή που είχε ο σύνδεσμος τους. Ήταν τα παιδιά που μπορούσαν να φέρουν την αλλαγή στην κερκίδα αλλά απέτυχαν γιατί δεν είχαν την δύναμη να νικήσουν τα εμπόδια που τους βάζανε οι τότε που είναι όμως ακόμα διαχειριστές του καταστατικού ΣΟΠ. Όταν χρησιμοποιείς το black boys οπότε να σκέφτεσαι καλύτερα τι γράφεις, γιατί αλλιώς λερώνεις την ιδέα των ανθρώπων που την ξεκίνησαν. Αν θέλεις να γράφεις ύπερ Ντουμου μετά τα συμβάντα και γενικότερα υπέρ διοικήσεων, η υπογραφή του ΣΟΠ αρκεί ή αλλιώς και το όνομα σου. Το Αριστοτέλης είναι υπέροχο όνομα και εσύ είσαι ένα υπέροχο παιδί. Πρόσεχε με ποιους κάνεις παρέα.

    Μανώλης Γρηγορίου, Κάτοικος Θες/νικής
    Πιερικός από παιδί μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλέ Μανώλη ποτε δεν έγραψα η είπα κάτι καλό η κακό για κανέναν Πρόεδρο οπαδό η φιλο τις ομάδας και δεν πρόκειται να πάρω το μέρος κανενός και για Σκέψου ο Ντουμος δεν έχει δυνατότητα να σοση την ομάδα με τα λευτα του; αλλά οποίος περιμένει τον σαραιλιδη να μας σοση είναι γερασμένος και εσύ που λες οτι είσαι Πιερικός απο μικρος δεν βλέπω να ερχεσε στο γήπεδο ;)

      Διαγραφή
    2. Τέλη, ας αναλάβει την ομάδα γνωστός επιχειρηματιας της Κατερίνης που η επιχείρησή του έχει κυκλο εργασιών 27 εκατομμύρια ευρώ, μιας και ο εγγονός του παίζει ήδη στον Πιερικό και άσε τον Ντουμο...

      Διαγραφή
    3. Κύριε Γρηγορίου παρακολουθώ συνεχεία τα γραφόμενα σας και βλέπω γράφεται συνεχεία διχαστικά και με διαχωριστικές γραμμές και με ειρωνείες.
      Ποτέ δεν είδα μια ενωτική πρόταση από την μεριά σας μάλλον θεωρεία ότι έχετε το αλάθητο του Παπα και ότι λέτε είναι και αληθές.
      Κύριε πολλά από τα γραφόμενα σας είναι εντελώς διαφορετικά και παρά πολλά έχουν διαφορετική εξήγηση και διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που εσείς φαντάζεστε.
      Κατηγορείται Κύριε συνεχεία τον ΣΟΠ και τον ΣΟΠ και τον βάζετε απέναντι σας και προσπαθείτε να τον βάλλεται απέναντι σε πολλά πρακτέα η μη πρακτέα.
      Για εσάς αυτοί άνθρωποι δεν πρόσφεραν τίποτα στην ομάδα; δεν έτρεξαν και τρέχουν παντού για την ομάδα ; δεν αγαπούν τον σύλλογο; δεν τον ακλουθούν εντος εκτος;
      Προσπαθείτε συνεχεία να λερώσετε λασπώσετε ανθρώπους που ανιδιοτελώς τρέχουν τόσα χρόνια για την ομάδα.
      Ποτέ δεν έκρυψαν αυτοί οι άνθρωποι ότι είναι φιλικά προσκείμενοι στον πρώην μεγαλομέτοχο αλλά ως εκεί, όλοι, πρέπει να αποδείξουν από εδώ και περά τη καλύτερο μπορούν να κάνουν για τον σύλλογο για να τους εμπιστευτούμε ξανά και εννοώ τον οποιονδήποτε θέλει να εμπλακεί διοικητικά.
      Γραφείς κάπου για υπέρ διοικήσεων και υπέρ Ντουμου το θεωρώ τελείως εξωπραγματικό γιατί με αυτή την λογική, άρα εσύ είσαι με την νυν διοίκηση αφού δεν την κρίνεις αρνητικά και άρα και εσύ είσαι λάθος συμφωνά με την λογική σου.
      Η ομάδα πάνω από όλα και όλους και επειδή ήμουν στο συμβάν στο Κιτρος και εμένα με δημιούργησε πολλές απορίες και άσχημη εικόνα.
      Όποιος βάζει λεφτά και πάει την ομάδα ψηλά μαζί του και όποιος κάνει παιχνίδια με την ομάδα και την θέλει μικρή και διαχείριση απέναντι του.
      Επειδή βλέπω Κύριε Γρηγορίου ότι δεν κάνεις καμία κριτική στην παρούσα διοίκηση δεν θα κάνω και εγώ αλλά θέλω να ξέρω την άποψη σου.
      Αν πρέπει να γίνει Γ.Σ το καλοκαίρι και αν πρέπει η συνέλευση να είναι εκλογική;
      Ποια είναι άποψη σου για την διάλυση των ακαδημιών τις ομάδας
      Ποια είναι η άποψη σου για την αγωνιστική εικόνα του φετινού Πιερικού.
      Ποια είναι άποψη σου για τον προπονητή και αν πρόσφερε πολύ η λίγο στην συγκομιδή των βαθμών από την ομάδα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα;
      Ποια είναι άποψη σου για το ότι παρά πολύ πιστοί φίλαθλοι και οπαδοί της ομάδος κάνουν συνειδητή αποχή;

      Παπαδόπουλος Δημήτρης

      Διαγραφή
    4. Δημήτρη τι κριτική να κάνω για την παρούσα διοίκηση;

      Καταρχήν δεν έχουμε διοίκηση. Για εμένα ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ πηγαίνει μόνο με το όνομα του -ακυβέρνητος-. Ο κ. Σαραηλίδης υπάλληλος του Συμεωνίδη είναι. Αυτά είναι γνωστά εκτός και αν εθελοτυφλειτε θεωρώντας τον "πρόεδρο"¨του Πιερικού μας. Το πρόβλημα όμως που μένει χωρίς διοίκηση ο ιστορικός μας σύλλογος είναι η βρωμιά που αφήσανε πίσω τους οι προηγούμενοι. Όταν ο κ. Μανώλας βγαίνει μπροστά και βάζει τους δικηγόρους του να ψάξουν το παρελθόν των δύο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΑΦΜ(ΠΑΕ, ερασιτέχνη) δέχεται απειλές(από το αφεντικό του Πατρή - θυμηθείτε την ανακοίνωση "με τα παντελόνια κάτω") και αποσύρει την πρόταση του. Η ομάδα είναι χειροπόδαρα δεμένη. Δεν προσελκύει κανένα. Οι άνθρωποι που βούλιαξαν το καράβι θέλουν να αναλάβουν τις τύχες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Εδώ καλά καλά δεν καθάρισαν το σπίτι τους(Ντούμος, Ελευθεριάδης) πως θα καθαρίσουν ολόκληρο το ποδόσφαιρο, μου προκαλεί απορία.

      Δεν έχω κάτι με τον ΣΟΠ, καθώς θεωρώ την ανυπαρξία τους δεδομένη. Αν εσύ θεωρείς ότι με πληρωμένα οδοιπορικά και εισιτήρια στήριζαν την ομάδα είναι άποψη σου. Η αλήθεια είναι πως και εγώ να είχα την ευκαιρία να κάνω εκδρομές δωρεάν κάθε Κυριακή και να φεύγω από την γυναίκα μου θα το έκανα. Για κάποιους θα φαινόταν αγάπη για τον Πιερικό, για μένα όμως θα ήταν καλοπέραση. Δεν λέω παραπάνω ελπίζω να σε κάλυψα.

      Πρέπει να γίνει εκλογική συνέλευση Δημήτρη λοιπόν, με σκοπό να οριστεί διοίκηση πρωτοδικείου. Επίσης πρέπει να οριστούν στόχοι εκκαθάρισης από αυτήν την διοίκηση και όχι συγχωνεύσεων που μας πλασάρουν τώρα.

      Για τις ακαδημίες δυστυχώς δεν έχω άποψη. Εδώ έχει διαλυθεί ο μεγάλος Σύλλογος τις ακαδημίες θα κοιτάξουμε; Δεν χρίζει σοβαρότητας το θέμα για εμένα, γιατί φτιάχνεται σε μία νύχτα. Αυτό είναι η καραμέλα μερικών για να έχουν να συζητάνε στα καφενεία. Εγώ όμως δεν πηγαίνω στα στέκια αυτά.

      Η φετινή αγωνιστική εικόνα είναι αυτή που αναμέναμε να δούμε όταν ανέλαβε ο κ. Σαραηλίδης γιατί αλλιώς θα παίζαμε στο τοπικό. Δεν έχω απαιτήσεις αγωνιστικές.
      (Είναι σαν να παντρεύεσαι μία χοντρή γυναίκα γιατί αυτή βρέθηκε να σε κοιτάξει και μετά όταν κάνατε έρωτα παραπονιέσαι που έσπασε το κρεβάτι. Εμ πως θα γίνει να μην σπάσει; Πριν την πάρεις ήξερες τι να περιμένεις.)

      Ο προπονητής είναι καλός.

      Συνειδητή αποχή; Φίλαθλοι ομάδας; Εδώ είσαι πάλι λάθος. Ο Πιερικος μας δεν έχει δικό του κόσμο αποδέξου το.Καθαροί Πιερικοί ίσως να ήταν οι Black Boys και οι Μελανόλευκοι που κρατήσανε μέχρι τώρα,πάντα όμως με αμφισβήτηση όμως και εμείς οι παλαιοί και μακρινοί φίλαθλοι που ζήσαμε ένδοξες στιγμές.

      Κανένας δεν κάνει αποχή. Απλά οι άνθρωποι που μπαίνανε τζάμπα τώρα πρέπει να πληρώσουν, οπότε και δεν το προτιμάνε. Αντιθέτως όπως έχω ξαναγράψει κάθονται έξω από την είσοδο και διώχνουν τον κόσμο από την κερκίδα. Φίλε Δημήτρη ο Πατρής που γράφει εδώ μέσα μέρα νύχτα και προκαλεί με την συμπεριφορά σαν τον πιο φανατικό φίλαθλο, δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στην κερκίδα. Και δεν το λέω με υπερβολή, απλά για να καταλάβεις τι κόσμο έχουμε.

      Ελπίζω να σε κάλυψα, να γράφεις πιο συχνά. Λείπουν άνθρωποι σαν εσένα.

      Μανώλης Γρηγορίου, Κάτοικος Θες/νικής
      Πιερικός από παιδί μικρό

      Διαγραφή
    5. Μανώλη καταρχήν λες οτι δεν εχεις κάτι με τον ΣΟΠ ενω είναι η μονη πια που έχουν μινει αλλά εσύ απλα κραζεις και ρυχνης όλο το φτεξυμο πανω τους εσύ τόσο καιρό μπορεί να φώναζες στο γηπεδο όπως εγώ αλλά τώρα ουτε απο εξω δεν ερχεσε το να ρίχνεις το φτεξυμο πανω σε αλλους δεν είναι μαγκια αλλά μάλλον θες να κατηγορης άλλους

      Διαγραφή
    6. Μανώλη Γρηγορίου πραγματικά και χωρίς καθόλου δόση χιούμορ η τρολιάς οπώς λένε θα ήθελα πάρα πολύ να σε γνωρίσω και να τα πούμε σε ένα καφέ απο κοντά.

      Διαγραφή
    7. "μανωλακη" πιο εμετικος πεθαίνεις...

      Κάνεις check in στο γήπεδο και ξέρεις αν πηγαίνω ???

      Για πιο "αφεντικό" μιλάς ???? Αυτός που εννοείς "αφεντικό μου" μου προκαλεί εξίσου εμετό με σένα αλλά και τον κολλητό του τον νταλικέρη που παίζουν μαζί χαρτάκι στον γνωστό καφενέ... σχεδόν κάθε βράδυ, μαζί με τον λαληστατο "ταμία"...

      Αντε τράβα σε κάνα άλλο μπλογκ να επιδοθεις στο αγαπημένο σου άθλημα, το trolling, και άσε μας ήσυχους...

      Μπετοβλακα!!!


      ΥΓ
      Ξέρω, ξέρω....
      "να αφαιρεθεί το "Μπετοβλακας" αλλιώς θα φτάσει σε χέρια που δεν θέλει κανένας μας να φτάσει...."
      Και λοιπές απειλές...

      ΥΓ 2
      Εξακολουθώ να σε περιμένω στην Εκάβη!!!
      Τέτοιο γέλιο δεν χάνεται με τίποτα!!!

      Διαγραφή
    8. Καταρχήν δεν έχουμε διοίκηση. Για εμένα ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ πηγαίνει μόνο με το όνομα του -ακυβέρνητος-. Ο κ. Σαραηλίδης υπάλληλος του Συμεωνίδη είναι.

      Μανώλης Γρηγορίου, Κάτοικος Θες/νικής
      Πιερικός από παιδί μικρό


      Με αυτό που έγραψες κύριε Γρηγορίου έβαλες τα πράγματά στην σωστή διάσταση όλα τα άλλα τα συζητάμε, διορθώνονται.
      Και αν συμφωνούσαμε σε όλα δεν θα υπήρχε διάλογος και αντίλογος την καλησπέρα μου.

      Παπαδόπουλος Δημήτρης

      Διαγραφή
    9. Γεια σου φίλε Δημήτρη! Χαίρομαι που συμφωνούμε έστω και στο κάτι τις. Δημήτρη δεν πειράζει όλοι οι Πιερικοί να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για οποιοδήποτε θέμα, αρκεί να συμφωνήσουμε στο ένα θέμα που καίει τον σύλλογο και δεν είναι άλλο από την διάλυση του συλλόγου μέσω συγχωνεύσεων. Εκεί θα μας χρειαστεί ο αγαπημένος μας σύλλογος. Εκείνη την στιγμή πρέπει να είμαστε όλοι μία γροθιά.

      ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ! ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

      Κώστακη μου ευχαρίστως να πιούμε καφεδάκι κάποια στιγμή, πάντα μου άρεσαν οι συζητήσεις με νέους ανθρώπους και ΠΙΕΡΙΚΟΥΣ.

      Μανώλης Γρηγορίου, Κάτοικος Θες/νικής
      Πιερικός από παιδί μικρό

      Διαγραφή
    10. ΚΑΜΙΆ ΣΥΓΧΏΝΕΥΣΗ θα το γράφουμε με μεγάλα γραμματα για να το βλέπουν όλοι όσοι σκέφτονται τέτοια σεναρια,και εννοείτε ΕΚΚΑΘΆΡΙΣΗ.

      Παπαδόπουλος Δημήτρης

      Διαγραφή
  12. Τόσο καιρό τον παρακαλούσατε τον Ντουμο εκτός απο 5-6 ατομα και τώρα να τον Πεταξουμε στα σκουπίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. PNEWS ΕΝΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΤΕ. ΜΑΖΕΨΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΝ ΠΑΡΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΒΙΣΣΑΡΙΟΝ ΜΑΛΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχουμε καθόλου χρόνου για να καθόμαστε να διορθώνουμε τον κάθε ανωνυμόεπώνυμο. Βρείτε τα μεταξύ σας.

      Διαγραφή
    2. Γιατί κάθε φορά που τσαντιζεσαι γράφεις και με άλλο όνομα επιδιδομενος σε trolling ???
      Αηδία το κατάντησες.... "βησσαριων"

      Διαγραφή
  14. Ο Μανωλερας είναι γνωστός και μη εξαιρετέος. Τα κόμπλεξ του και ο διαταραγμένος του ψυχισμός τον προδωσαν. Σταύρος Καραγεώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!