ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ!

Μετά από μια Ιστορική συνέλευση 4 ωρών και 30 λεπτών, τα μέλη (που είχαν το δικαίωμα) ψήφισαν την νέα διοίκηση του συλλόγου.

Σε αυτή κυριάρχησε το ψηφοδέλτιο του κ.Κοκαβίδη Γεώργιου, ο οποίος δεδομένα πλέον είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Οριακά στο συμβούλιο ο ''χαμένος'' της βραδιάς Παναγιώτης Διακουμάκος ο οποίος αποτελεί ερωτηματικό για το εαν θα συνεχίσει. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ 15 ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ ΒΑΣΗ ΨΗΦΩΝ:

71. Παναγιωτίδου Αικατερίνη (Βόλει)
-----
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
______________________
56. Τσακιρίδης Βασίλειος
55. Κοκαβίδης Γεώργιος
52. Αδαμόπουλος Δημήτριος
47. Τσιτιρώκης Πασχάλης
46. Ιωακειμίδης Αχιλλέας
42. Βέτσος Ιωάννης
41. Ξενίδης Δημήτριος
40. Αστερίου Παναγιώτης
40.Πάσχος Σωτήριος
39.Ξενίδης Δημήτριος
39.Κουρνούτης Βασίλειος
31.Σαμαράς Γρηγόριος
30.Πετρίδης Ιωάννης
27.Διακουμάκος Παναγιώτης

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ (μετά από κλήρωση)

21.Μυρωτής Δημήτριος 
21.Κουθουρίδης Γεώργιος
19.Σολαχίδου Μαίρη
19.Μπασμπανάς Αθανάσιος
14.Κοσμίδης Κωνσταντίνος

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

ΕΞΙΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ : 52
ΣΑΡΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : 48
ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ : 29

 Στη συνέλευση παρευρέθηκαν περίπου 150 φίλοι της ομάδας, από αυτούς τα 88 μέλη είχαν το δικαίωμα ψήφου.
Πριν από την εκλογή νέας διοίκησης πραγματοποιήθηκε και εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, τα έσοδα σύμφωνα με τον ταμία της προηγούμενης διοίκησης κ.Κουθουρίδη Γεώργιο είναι ήταν 36.930 ευρώ, ενώ τα έξοδα 36.915, και στο ταμείο υπάρχει περίσσευμα 15 ευρώ.
Πλέον η νέα διοίκηση θα κληθεί άμεσα να πραγματοποιήσει το πρώτο ΔΣ ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα, και να ξεκινήσει ο προγραμματισμός της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Ενώ σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις του κ.Κοκαβίδη, ο ίδιος υποσχέθηκε άμεση λύση των χρεών του Πιερικού μέσω των διαδικασιών της εκκαθάρισης. Τέλος, ερωτηματικό παραμένει το εαν ο κ.Διακουμάκος (15ος στη κάλπη) συνεχίσει στο Διοικητικό συμβούλιο (σε αντίθετη περίπτωση θα προστεθεί κάποιο αναπληρωματικό μέλος).

Το PNEWS, οι διαχειριστες και οι συντάκτες του, εύχονται καλή αρχή στο νέο ξεκίνημα της διοίκησης. Στόχος όλων μας πλέον είναι να ξεκινήσουμε όλοι μαζί από αύριο κιόλας, για το καλό του συλλόγου μας. Από την μεριά μας συνεχίζουμε το καθήκον μας, για την έγκυρη και άμεση ενημέρωση σας.

Καλή επιτυχία!








6 σχόλια:

  1. Κάποιοι θα ξαναβγαλουν μαλλιά από τη λύσσα τους. Κλειτοριδης Χαράλαμπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο, τουλάχιστον το νέο συμβούλιο είναι άνθρωποι της κερκίδας διαχρονικά ας ελπίσουμε να καταφέρουν να αλλάξουν το κλίμα απαξίωσης που επικρατεί στη κοινωνία. Προχωρήστε στην εκκαθάριση από σήμερα κιόλας για να αποδείξετε ΣΕ όλους αυτούς που πιστεύουν ότι είναι κάτι το αδύνατο ΠΟΣΟ απλό είναι.........διάθεση χρειάζεται.
    Όσο για τον απολογισμό κουθουριδη ΤΙ να πει κανείς, αφού διέλυσαν ακαδημίες και απαξιωσαν τον σύλλογο έκαναν και τον απολογισμό σε ένα μπακαλοδευτερο.....πρωτη φορα περναει ο απολογισμος κατα πλειοψηφία, ειδομεν απο σημερα το τι θα ακούμε για πέρισυ.
    Παπαδημητρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παρήγορο είναι ότι ανέλαβε ένα νέο παιδί, "φρέσκια φάτσα" άφθαρτη, με όρεξη!

      Του εύχομαι καλή δύναμη, μιας και έχει στα χέρια του την καυτή πατάτα της εκκαθάρισης αλλά και των διαλυμένων Ακαδημιών...

      Για το θράσος του Κουθουρίδη, ουδέν σχόλιο...

      Διαγραφή
  3. Παιδιά είναι εύκολο να μας γράψετε πως τοποθετήθηκε ο κ. Συμεωνιδης και ο κ. Πειδης, για όσους είμαστε από μακρυά και δεν καταφέραμε να έρθουμε; Θανάσης Χονδρογιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!