ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ-ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟ!


Καταθέτει επίσημα το ενδιαφέρον του για τον Πιερικό ο Γιάννης Συμεωνίδης, έχοντας δίπλα του συμπαραστάτες τον Παναγιώτη Αθανασιάδη ώς πρόεδρο της νέας ομάδας, τον Αλέκο Καλτσίδη, τους κυρίους Σταλίκα, Μπαμίχα, Αλέξιου, Τίμο Παπαδόπουλο κ.α., με την προϋπόθεση όμως να προχωρήσει η αλλαγή του ΑΦΜ ώστε να απαλλαγεί ο σύλλογος απο τα χρέη.

Η επιστολή του Γιάννη Συμεωνίδη προς το σώμα των μελών του ΣΦΚ Πιερικός και τους φίλους της ιστορικής ομάδας της Πιερίας:

"Εδώ και αρκετό καιρό έχω εκδηλώσει με δημόσια τοποθέτηση μου την επιθυμία μου για την ανάληψη της διοίκησης του ιστορικού Πιερικού μας, έχοντας σαν μοναδικό κίνητρο την αγάπη μου για τον σύλλογο και αποκλειστικό όραμα μέσα από καθαρές και νομικά κατοχυρωμένες διαδικασίες, ο αγαπημένος μας σύλλογος να φτάσει εκεί όπου ιστορικά ανήκει.
Λίγο πολύ είναι γνωστά σε όλους σας τα προβλήματα που ταλανίζουν το σωματείο τα τελευταία χρόνια. Διοικητική αστάθεια, οικονομικά θέματα που γίνονται πεδίο αντιπαράθεσης και μάλιστα δημόσιας, απαξιώνοντας το σπουδαιότερο αθλητικό σύμβολο της Πιερίας και ένα αβέβαιο μέλλον λόγω σοβαρών νομικών παραλήψεων κυρίως αυτών που είχαν την ευθύνη.
Δε χρειάζεται παραπάνω ανάλυση και ούτε θα το κάνω, αφού τόσο η δική μου διάθεση όσο και των συνοδοιπόρων και φίλων μου σε αυτή την προσπάθεια, είναι να εξαντλήσουμε τις δυνάμεις μας για να ξαναγίνει ο Πιερικός μας μεγάλος και τρανός και να μην αναλωθούμε σε ανούσια κριτική για το τι έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης είναι γνωστό ότι μετά τη δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος μου να διεκδικήσω την προεδρία της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας αλλά και της επιθυμίας μου για τη συμμετοχή μου στα διοικητικά δρώμενα του Πιερικού, κάποιοι φρόντισαν στον βωμό των προσωπικών τους φιλοδοξιών να ποινικοποιήσουν ακόμη και την επαγγελματική μου δραστηριότητα, ώστε να στερήσουν τη συμμετοχή μου στις εκλογικές διαδικασίες αθλητικών σωματείων.
Δυστυχώς γι αυτούς, απέδειξα με τη στάση μου ότι η αγάπη μου για το Πιερικό ποδόσφαιρο δεν είναι αντιπαροχή αξιωμάτων και τίτλων αλλά μια ουσιαστική προσωπική ανάγκη για προσφορά και τίποτε παραπάνω.

Έτσι ακόμη λοιπόν και κάτω από αυτές τις συνθήκες, άφησα στην άκρη την πικρία μου, παραμέλησα τις προσωπικές μου φιλοδοξίες και έγινα συνοδοιπόρος στο όραμα του Στέργιου Τόκα χωρίς να έχω θεσμικό ρόλο προσφέροντας διακριτικά αυτό που η συνείδηση μου μου υπαγορεύει ώστε να υπάρξει ένα καλύτερο αύριο για την ποδοσφαιρομάνα Πιερία.
Με ίδια αποφασιστικότητα, ανιδιοτέλεια κι ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό, και θέλοντας να αποδείξω τη συνέπεια του λόγου και των πράξεων μου, αποφάσισα να συμμετέχω τόσο οικονομικά, όσο και ηθικά στην αναγέννηση του Πιερικού μας στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια των κυρίων Αθανασιάδη, Καλτσίδη, Τίμου Παπαδόπουλου, Αλεξίου, Μπαμίχα, Σταλίκα κ.α., εφόσον η Γενική Συνέλευση των μελών, αποδεχθεί το σχέδιο δράσης και μας στηρίξει στη σημαντικότερη ίσως στιγμή του συλλόγου μετά την ίδρυση του, παίρνοντας γενναίες και ιστορικές αποφάσεις!

Χωρίς περιστροφές και μετά τη χθεσινή τοποθέτηση του υφυπουργού αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, σχετικά με την 2η ευκαιρία των χρεωμένων ΠΑΕ που υποβιβάσθηκαν και ανέρχονται πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες, η πρόταση που καταθέτουμε στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης αλλά και προς όλους τους φίλους του Πιερικού, είναι η εξής:
Μετονομασία του Διαγόρα Σεβαστής σε ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Αλλαγή του εμβλήματος του Διαγόρα με νέο έμβλημα τον Φοίνικα που αναγεννάτε από τις στάχτες του (το παλαιό έμβλημα του Πιερικού).

Δωρεάν εγγραφή των μελών
 Διάλυση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Ανάληψη της διοίκησης από κ. Αθανασιάδη ως επικεφαλή από τη θέση του προέδρου και συμμετοχή των κυρίων που αναφέρονται παραπάνω συν των υπολοίπων.
Δική μου οικονομική συμμετοχή και συμπαράσταση με όλες μου τις δυνάμεις, με αποκλειστικό στόχο της ομάδας που θα κερδίσει άμεσα την άνοδο της στην Footballleague.

Πολύ απλά ο Διαγόρας θα γίνει ο νομικός φορέας ο οποίος θα έχει σα γενετικό υλικό την ιστορία και τον κόσμο του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, θα γεννήσει το νέο σύλλογο, απαλλαγμένο από τις ενοχές του παρελθόντος και έχοντας τη δυνατότητα για κάτι νέο και μεγάλο.
Πιθανά κάποιους να μην τους αρέσει ο ειλικρινής και ξεκάθαρος λόγος μου. Ίσως κάποιοι άλλοι στα γνωστά εισαγγελικά στέκια της Κατερίνης να με κατηγορήσουν για έλλειψη σεβασμού στην ιστορία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Τον ΠΙΕΡΙΚΟ όμως δεν τον έφτασα εγώ σε αυτά τα χάλια. Άρα λοιπόν ευθύνες και έλλειψη σεβασμού άς αναζητηθούν από τους πραγματικούς ενόχους.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω σε όλα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης και σε όλους τους φίλους του συλλόγου, ότι για να υπηρετήσεις κάτι τόσο μεγάλο όσο ο Πιερικός, πρέπει να μπορείς να παίρνεις και μεγάλες αποφάσεις.
Εμείς είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε…
Από εσάς εξαρτάται!"
Με εκτίμηση
Γιάννης Συμεωνίδης

32 σχόλια:

  1. ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΕ... ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?

    ΣΤΕΛΙΟΣ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχυει η παραπανω δηλωση Συμεωνιδη. Ειναι ξεκαθαρο το τι προκειται να γινει.

      Διαγραφή
  2. "...λαβὼν ὕδωρ ἀπενίψατο τὰς χεῖρας ἀπέναντι τοῦ ὄχλου, λέγων, Ἀθῷός εἰμι ἀπὸ τοῦ αἵματος τούτου· ὑμεῖς ὄψεσθε..."

    Όταν το Μεγάλο Συνέδριο έκρινε ένοχο τον Ιησού και τον καταδίκασε σε θάνατο, κλήθηκε ο Πιλάτος ως Ρωμαίος επίτροπος να επικυρώσει την απόφαση αυτή, γιατί διαφορετικά δεν μπορούσε να εφαρμοστεί. Η κατηγορία με την οποία προσάγεται ο Ιησούς ενώπιον του Πιλάτου είναι πολύ σοβαρή γιατί εξακρίβωσαν ότι αυτός:" λέγοντα ἑαυτὸν Χριστὸν βασιλέα εἶναι" (Μαρκ.15.1//Ματθ.27.2//Λουκ.23.1-2//Ιωαν.18.28-32.).

    Ακολουθεί μια σύντομη ανάκριση από τον Πιλάτο που ξεκινά με την ερώτηση "Σὺ εἶ ὁ βασιλεὺς τῶν Ἰουδαίων;". Ο επίτροπος δεν δέχεται την κατηγορία. Ο αρχιερέας και το πλήθος που τον συνοδεύει διαμαρτύρεται.(Μαρκ.15.2-5//Ματθ.27.11-14//Λουκ.23.3-4//Ιωαν.18.33-38.)[12].

    Τότε αυτός, είτε γιατί κατάλαβε πως η καταδίκη ήταν άδικη και πως επρόκειτο ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΘΩΟΣ, είτε από πνεύμα αντιθέσεως προς τους Ιουδαίους θέλησε να τον σώσει. Ένα μάλιστα από τα τεχνάσματα που χρησιμοποίησε για το σκοπό αυτό ήταν το εξής: Επειδή κάθε Πάσχα δινόταν χάρη σε έναν από τους καταδικασμένους σε θάνατο, πρότεινε στο μαινόμενο πλήθος που ζητούσε επίμονα την καταδίκη του Ιησού να διαλέξει σε ποιον από τους δύο, στον Βαραββά ή στον Ιησού, ήθελε να δοθεί η χάρη. Ο Βαραββάς μπήκε επίτηδες στην άλλη μεριά της πλάστιγγας, επειδή ήταν κακοποιός και είχε διαπράξει πρόσφατα κάποιο φόνο (Μαρκ 15.7) γνωστό σε όλους (Μαρκ.15.6-7//Ματθ.27.15-18//Λουκ.23.17//Ιωαν.18.39.).

    Όμως το αποτέλεσμα δεν ήλθε όπως το περίμενε ο Πιλάτος. Ο όχλος προτίμησε χωρίς δεύτερη σκέψη να δοθεί η χάρη στον Βαραββά, δείχνοντας έτσι όλο το μίσος που έκαιγε μέσα του για τον Ιησού. Τα άτομα που αποτελούσαν αυτόν τον όχλο και "...ἐπεφώνουν λέγοντες· Σταύρωσον σταύρωσον αὐτόν..." αποτελούνταν από τους ακόλουθους και τους οπαδούς του αρχιερέα και της ομάδας του και δεν αντιπροσώπευαν τον απλό λαό. Καθώς όμως ο Πιλάτος που ήταν ιδιοτελής και ενεργούσε πάντα με σκοπιμότητα αντιλήφθηκε πως όχι μόνο η απόφαση του όχλου ήταν αμετάκλητη, αλλά υπήρχε και φόβος να τον κατηγορήσουν στον αυτοκράτορα πως υποστήριξε έναν εχθρό του και να χάσει το αξίωμα του, υποχώρησε και επικύρωσε την καταδίκη του Ιησού, αφού προηγουμένως "...λαβὼν ὕδωρ ἀπενίψατο τὰς χεῖρας ἀπέναντι τοῦ ὄχλου, λέγων, Ἀθῷός εἰμι ἀπὸ τοῦ αἵματος τούτου· ὑμεῖς ὄψεσθε...". Κατόπιν "...παρέδωκεν αὐτὸν αὐτοῖς ἵνα σταυρωθῇ"(Μαρκ.15.8-15//Ματθ.27.20-24//Λουκ.23.18-25//Ιωαν.18.40-19.16.).

    Στην δική μας περίπτωση ο Πιλάτος θέλει να θανατωθεί, αλλά να μην επωμιστεί ο ίδιος το βάρος ενός φόνου, πετάει την μπάλα στα μέλη να διαλέξουν οι ίδιοι το τέλος τους.

    Δύσκολο πράγμα να είσαι ο πρώτος στον τόπο σου ακόμα και αν παίζεις σε χαμηλότερες κατηγορίες.

    Λευτέρης Βασιλειάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν χρειάζονται ευαγγελικές περικοπές για να εξηγηθούν. Η μία πρόταση είναι μία από τα περισινά αφού και τα κυριότερα μέλη που την απαρτίζουν είναι της περισινής διοίκησης (χαμηλό μπάτζετ με νεαρά παιδιά από την Πιερία και αυτό ουσιαστικά συνεπάγεται άδειες κερκίδες μιας και παύειτο κίνητρο του πρωταθλητισμού) και η άλλη πρόταση (που αποτελείται από άτομα που ηγούνται ψηλά στην εκτίμηση του κόσμου) μιλά για άμεσο πρωταθλητισμό
    με στόχο την άμεσο επάνοδο στη Β΄εθνική. Διαλέγουμε και παίρνουμε.
    Ανδρεάδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πόσο "ηγούνται ψηλά στην εκτίμηση του κόσμου" αυτά τα άτομα, θα φανεί στις κερκίδες του Α ΔΑΚ μόλις αρχίσει το πρωτάθλημα!!
      Εκεί και μόνο εκεί!!!

      Διαγραφή
  4. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι ένας και αδιαίρετος . Δεν τεμαχίζεται δεν μεταλάσσεται δεν γίνεται Διαγόρας Σεβαστης στα χαρτιά και στο σήμα ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Είδαμε και τον Ηρακλή που έγινε ΑΕ Ποντίων απαλλάχθηκε από τα βάρη κσι πάλι χρωστάει.Ετσι παει να γίνει και με μας , προσωρινή απαλλαγή απο χρέη και σε λίγα χρόνια πάλι θα ψάχνουμε ομάδες για συγχωνεύσεις. Μόνη λύση η εκκαθάριση , τα χρέη να ονομαστικοποιηθούν σε αυτούς που τα δημιούργησαν και ξεκινάμε από την αρχή.Δρόμος μακρύς δρόμος δύσκολος δρόμος επίπονος αλλά ο ΣΩΣΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ για την ομάδα μας.only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να και μια λογική και εμπεριστατωμένη τοποθέτηση!!! (κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε)
      Έτσι είναι τα πράγματα αδερφέ!
      Προσυπογράφω το σχόλιό σου!

      Διαγραφή
    2. Μπράβο only PIERIKOS.
      Τα είπες όλα σε πέντε γραμμές.
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.
      Όποιος σκέφτεται άλλους δρόμους, ΔΕΝ είναι only PIERIKOS.
      Είναι yalancı PIERIKOS (γιαλατζί ΠΙΕΡΙΚΟΣ)
      Όπως πχ ο Ανδρεάδης Α.
      Είναι Πιερικός της πλάκας. Του χαβαλέ.
      Πάει όπου τον σέρνει ο άνεμος.
      Να το καλείς στο γάμο σου και να σου εύχεται «και του χρόνου».

      Διαγραφή
    3. Μπράβο only pierikos, συνυπογράφω το σχόλιο σου.

      Μανώλης Γρηγορίου, κάτοικος Θες/νίκης, εκπαιδευτικός
      Σύνδεσμος Φιλάθλων Κατερίνης "ΠΙΕΡΙΚΟΣ", από παιδί μικρό

      Διαγραφή
  5. Η ΛΑΡΙΣΑ ΑΛΛΑΞΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΦΜ Κ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΑΝΙΑ Η ΤΡΙΤΗ....Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΠΙΣΗΣ...Ο ΑΡΗΣ ΠΕΡΙΣΥ ΝΕΑ ΠΑΕ ΕΦΤΙΑΞΕ...Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς λέει πιο πάνω "ανώνυμε"....
      Άλλαξαν καταστατικά, άλλαξαν ΑΦΜ, άλλαξαν επωνυμίες και πάλι χρεωμενες είναι όλες!!!
      Θα αλλάξουν και πάλι, και πάλι, και πάλι, και τα χρέη θα μένουν!!!
      Βραχύβιες λύσεις της πλάκας που δεν οδηγούν πουθενά!
      Ήθελα να'ξερα, ΑΝ ποτέ εξαντληθούν όλα τα ΑΦΜ... τι θα κάνουν ????
      (ρητορικό το ερώτημα)

      Διαγραφή
  6. Το πόσο Πιερικός θα είναι ο καθένας μας θα φανεί στις κερκίδες αν υπερψηφιστεί η πρόταση του Πατ Κιουτ. Προβλέπω πως τα 30 άτομα της κερκίδας και τα 5-10 εισιτήρια, θα φαντάζει μεγάλος αριθμός. Πιερικός χωρίς στόχο ανόδου στη Β΄ είναι καταδικασμένος να υπάρχει μόνο μέσα απο τις σελίδες του ΣΦΙΠ.
    Σίμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προτιμότερο!
      Καλύτερα στα χωράφια της Γ, παρα αυτό που πάνε να κάνουν!!!
      Πάντως εγώ δεν χάνω την ελπίδα μου!

      Διαγραφή
    2. Ψευδώνυμε «Σίμος Ι.»....θάνε...το γνωστό κουμάσι.
      Η ορντινάντσα των μέχρι πέρυσι διοικήσεων.
      Το πιο γλοιώδες υποκείμενο της τελευταίας 25ετίας.
      Σε όποια καρέκλα και αν σε βάλουμε βρωμάς πατόκορφα.
      Δε ξεβρωμάς ούτε με όλα τα αρώματα του κόσμου.
      Μέχρι και οι εντολείς σου σε σιχαίνονται.

      Διαγραφή
  7. Σίμο άμα δεν σου αρέσει να βλέπεις Πιερικό επειδή θα είναι άδειες οι κερκίδες είναι δικαίωμα σου να μην έρχεσαι στο γήπεδο. 30 θα είμαστε; 30!!! Αλλά ΠΙΕΡΙΚΟΙ. Η Θες/νικη είναι δίπλα, το ίδιο και το Αιγίνιο, μπορείς ελεύθερα να πας όπου θέλεις, αλλά δεν μπορείς ελεύθερα να μας κρίνεις αν θα κρατήσουμε την ομάδα της καρδιάς μας ζωντανή ή όχι από τα εισητήρια του γηπέδου. Μπαράζ έπαιζε η ομάδα με τον ΟΦΗ και πάλι το γήπεδο δεν γέμισε, οπότε μην παραμυθιάζεις τους αναγνώστες ότι ο κόσμος ακολουθάει τις επιτυχίες.
    Και άντε και τον διαλύσαμε τον σύλλογο μας, και πάμε για πρωταθλητισμό αλλά δεν βγαίνουμε! και αρχίζουν να τον κρίνουν τον Σιμεωνίδη οι γνωστοί στα ποδοσφαιρικά στέκια και αποφασίσει να παρατήσει την ομάδα! τι γίνεται τότε;
    Σίμο με βάση την παραπάνω παραπομπή στο σχόλιο του Βασιλειάδη είσαι ο Ιούδας της υπόθεσης. Με βάση την Ελληνική ιστορία είσαι ο Εφιάλτης που πρόδωσε τον Λεωνίδα.
    Όπως και να έχει οι πραγματικοί Πιερικοί που ψήφισαν εδώ μέσα και ήταν το 70% δεν ηθελαν την διάλυση του συλλόγου. Στην εκάβη θα γίνει το ίδιο. Ελπίζω να μην κρυφτείς πίσω από την αποτυχία και δεν δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα ψηφίζοντας την καταστροφή.

    Πάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ Β ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑΣΙΜΟΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΟ ΑΦΜ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΝΕΟ ΑΦΜ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ
    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΩΡΙΜΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ
    ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαυρίδη, ξαναδιάβασε τα σχόλια πιο πάνω σε παρακαλώ και προσπάθησε να τα καταλάβεις!

      Διαγραφή
  9. Πολύ φουμαρο ο τυπος!

    Μυρωτής Ακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πιο ηθικό είναι να ονομαστεί ο Διαγόρας σε Κατερίνη (όπως έγινε με την περίπτωση της Πύδνας σε Βόλος) παρά σε Πιερικός και κριτής ο κόσμος με την παρουσία του στο γήπεδο. Το αποτέλεσμα θα είναι μία από τις δύο ομάδες να εξαφανιστεί...
    Στέλιος Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι σβήνεις για πάντα το brand ΠΙΕΡΙΚΟΣ ιστορίας μισού αιώνα...

      Διαγραφή
  11. Δλδ κ. Πατρη, κατερινη fc = συμεωνιδης και πιερικος = διακουμακος ή κοκαβιδης οτι βγαλει η συνελευση. Και εισαι απολυτος οτι αν κανει το εγχειρημα ο συμεωνιδης θα πετυχει και θα σβησει ο πιερικος.
    Αρα εσυ εισαι με αυτους που θα χουν τον πιερικο σε συνεχη πτωση ;
    Και οχι με τον συμεωνιδη;
    Ιωαννιδης Σακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εκλεγεί ο Συμεωνίδης είναι 100% βέβαιο ότι πάμε για αλλαγή ΑΦΜ κλπ. Το έχει δηλώσει επανειλημμένα και με σαφήνεια!!!
      Τι δεν καταλαβαίνεις?

      Όσο για τον Διακουμάκο, ναι προτιμώ αυτόν και το σχήμα του και την "συνεχή πτώση" (όπως λες), παρά Πιερικό ιμιτασιόν που σε ένα-δύο χρόνια θα έχει πέσει πάλι στην Γ' με νέα χρέη!
      (μ'αρεσε αυτό το "συνεχή πτώση", λες και ο Πιερικός είναι τώρα στο απόγειο και κινδυνεύει με "συνεχή πτώση")

      Διαγραφή
  12. Πριν απαντησες πως αν γινει μια ομαδα κατερινη fc και παραμεινει ως εχει ο πιερικος (οπως εγινε στο βολο) απαντησες με μεγαλη σιγουρια οτι θα σβησει το brand πιερικος . Τοσο εμπιστοσυνη στη δυναμη του συμεωνιδη εχεις;
    Και κατι ακομη προτιμας συμεωνιδη χωρις αλλαγη αφμ ;
    Ιωαννιδης Σακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δηλωθεί στην ΕΠΟ το όνομα Κατερίνη FC, το "ΠΙΕΡΙΚΟΣ" δεν θα υφίσταται! Θα έπαιζε στον όμιλο ως Κατερίνη FC! Τι δεν καταλαβαίνεις ???
      Ο Συμεωνίδης όμως δεν έχει τέτοια σχέδια, θέλει το όνομα ΠΙΕΡΙΚΌΣ! (τους λόγους που το θέλει δεν τους γράφω επειδή οι διαχειριστές θα πνίξουν τα σχόλια)

      Διαγραφή
  13. σε περίπτωση που δεν επικρατήσει το σχήμα Συμεωνίδη, το πιο πιθανό είναι να αγοράσει το ΑΦΜ του Διαγόρα ομάδα από άλλο νομό και όχι να ονομαστεί ο Διαγόρας σε Κατερίνη...

    Στέλιος Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ισως να εχει και δικιο κ. Στελιο.
    Αλλο προσπαθω να ρωτησω τον κ. Πατρη , ο οποιος ειπε οτι αν γινει τετοιο εγχειρημα (ο διαγορας να γινει κατερινη fc) ο Πιερικος θα σβησει.
    Αυτο το λεει γιατι πιστευει στην δυναμη του κ Συμεωνιδη ;
    Και η επομενη ερωτηση ηταν αν ο κ. Συμεωνιδης πει δεν αλλαζει το αφμ του πιερικου και περνω την ομαδα ως εχει , πιο σχημα θα επελεγε;
    Ιωαννιδης Σακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αλλο ειπα, αν δημιουργηθει ταυτοχρονα δευτερη ομαδα με το ονομα κατερινη fc
    τι πιστευεις; ποια ομαδα θα ειχε προοδο απο τις 2 που θα λειτουργουν ταυτοχρονα ; ο συμεωνιδης με την κατερινη fc ή ο διακουμακος-κοκαβιδης με τον πιερικο ; ποια απο τους 3 σχηματα μπορει να φερει πισω τον κοσμο στο γηπεδο.
    Αν δεν ειχα γινει κατανοητος ζητω συγνωμη.
    Ιωαννιδης Σακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γίνονται αυτά!
      Διάβασε τον αθλητικό νόμο να μάθεις περισσότερα!

      Διαγραφή
  16. Η σεβαστη δε μπορει να γινει κατερινη fc ;
    Δε μπορει να να χρησιμοποιει το α δακ ;
    Δεν χρειαζεται να διαβασω τον αθλητικο νομο,μπορει να γινει.
    Αλλα δε βλεπω τον λογο που αποφευγεις να απαντησεις τις ερωτησεις μου. Μπορει μεσα απο τις απαντησεις σου να βγαλουμε χρησιμα συμπερασματα λογω οτι γνωριζεις σε μεγαλο βαθμο πραγματα τα οποια εμεις δεν εχουμε χρονο να τα μαθουμε.
    Ιωαννιδης Σακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. έχω να παραθέσω κάποιες βασικές αρχές
    1. ο Πιερικός είναι ένας και όποια ομάδα προκύψει με ΑΦΜ άλλων συλλόγων δεν έχει σχέση με τον ιστορικό Πιερικό
    2. το αυτό ισχύει και για τον Πιερικό Αρχέλαο-δεν έχει καμμία σχέση με τον Πιερικό και προήλθε από την διάλυση του τμήματος μπάσκετ του Πιερικού
    3.οι Μελανόλευκοι φαίνεται δεν το έχουν καταλάβει τι ισχύει στο μπάσκετ (έχω δει πανό και παρουσία τους στο κλειστό)
    4. πολλές ομάδες βρίσκουν μεσοβέζικες λύσεις με εξαγορά ΑΦΜ (πιθανόν να το κάνει και ο Ολυμπιακός στο χάντμπολ)
    5.ο ιστορικός Πιερικός αντλεί την δυναμική του σαν εκπρόσωπος της Κατερίνης-σε περιπτωση που μια άλλη ομάδα με brand και έδρα την Κατερίνη παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και σε ανώτερη κατηγορία πολύ πιθανόν να τον επισκιάσει
    6. το όνομα του Πιερικού έχει απαξιωθεί και λόγω οφειλών σε διάφορους συμπολίτες μας(απο ποδοσφαιριστές μέχρι και κυλικιτζήδες)

    Στέλιος Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός στα σημεία 1,2,3,5
      Μερικώς στο 4 και 6.
      Ειδικότερα στο 6, δεν είναι μόνο τα χρέη που έφεραν την απαξίωση, όχι μόνο στην ομάδα αλλά και στις ακαδημίες, περισσότερο ήταν (και είναι) τα πρόσωπα τα οποία ενεπλάκησαν στα διοικητικά!

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!