Σωτήριος βαθμός για τον Πιερικό.. και καλό Καλοκαίρι!

Λευκή ισοπαλία στη Κατερίνη με τον Πιερικό να καταφέρνει το θετικό αποτέλεσμα σωτηρίας απέναντι σε έναν Κιλκισιακό που για να σωθεί ήθελε μόνο τη νίκη. 
 

Αυτή δεν ήρθε για τους Κιλκισιώτες και έτσι ο ευνοημένος της υπόθεσης σωτηρία ήταν ο Πιερικός, εφόσον ο αγώνας ανάμεσα σε Νάουσα και Αγροτικό έληξε με σκορ 0-0. 

Έτσι αυτοί που συνεχίζουν και την επόμενη χρονιά στη Γ'Εθνική είναι οι Πιερικός,Αγροτικός,ΑΠΕ Λαγκαδάς.

Αγωνιστικά το παιχνίδι δεν είχε κάτι αξιόλογο καθώς το άγχος και το βάρος του αγώνα οδήγησε τις δύο ομάδες σε ένα παιχνίδι κέντρου, κατοχής και σκληρά μαρκαρίσματα. Ελάχιστα απείλησαν και οι δύο ομάδες.. κορυφαία στιγμή είχε ο Κιλκισιακός έπειτα από εκτέλεση φάουλ που εξολόθρευσε ο Παπατολίκας στο 75'. 

Στο τέλος του αγώνα ακολούθησαν σκηνές ροκ.. με πανηγυρισμούς από πλευράς Πιερικού και σκυφτούς ποδοσφαιριστές από πλευράς Κιλκισιακού, καθώς η ομάδα τους υποβιβάστηκε στα τοπικά του νομού.



Ένα μεγάλο μπράβο στους περίπου 1000 φίλαθλους που στήριξαν την ομάδα μέχρι το τέλος οπού χειροκρότησαν τα πιτσιρίκια της ομάδας που κατάφεραν να τιμήσουν τη βαριά φανέλα του Πιερικού.

Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Παπατολίκας, Κυριλίδης, Βοσνιάδης (72΄Παλιάτσος), Κανταρτζής, Κτιστόπουλος (84΄Τουλίκας), Ηλιάδης, Λαζαρίδης, Καρτσαμπάς, Γκουντρουμπής, Κυπαρίσσης (80΄Χατζηδίμπας), Κραγιόπουλος (57΄ Σαμανίδης)

Κιλκισιακός (Μάκης Κατσαβακης): Κολιοφούκας, Δρόσος, Καραμπας, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Προβατίδης, Πιπερτζής, Ιορδανίδης (82΄Ραφαϊλίδης), Παπαδημητρίου, Μοσχάκης, Καθάριος.


Συνέντευξη Τύπου

23 σχόλια:

  1. Μπράβο στη ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ μας.Συγκλονιστικός ΘΑΝΟΣ ΓΚΙΑΤΑΣ.Στο Β'ημίχρονο ξεσήκωσε όλη τη κερκίδα στο σκέπαστρο.Μεγάλο αλάνι. - Κώστας από Κατερίνη.ΘΥΡΑ ΣΟΠ 5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μικροτερο μπατζετ της κατηγοριας, το νεανικοτερο ροστερ. Τελικα η φανελα του Πιερικου ειναι βαρια. Μπραβο σε διοικηση ,τεχνκους. και στους πιτσιρικαδες παικτες μας που φετος επαιξαν σαν ανδρες. Ο κοσμος εχει διαισθηση για αυτο στο τελος χειροκροτησε την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είπαμε, ο Πιερικός δεν πέφτει!

    Μυρωτής Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στην ομάδα του Πιερικου τους παίχτες την διοικηση τον Μπιλη και τον υπέροχο κόσμο που ήταν κοντά με παλμο στην ομάδα . Από αύριο κιόλας προπονητής και διοίκηση πρέπει να κάνουν ένα πλάνο για του χρόνου ο Πιερικος είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστήσει και όχι να παλεύει για νασωθει . Τέλος θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα από τον Πειραια που ήταν παρών στο γήπεδο ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία συγγένεια με την Κατερινη αλλά είναι ένας πραγματικός Πιερικος και κρατάει ψηλά την σημαία του Πιερικου στην Αθήνα. Τον ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα ο κόσμος δεν χειροκρότησε για την απόδοση, αλλά γιατί τα πιτσιρίκια μας έπαιξαν για την ιστορία. Θα ήταν μια μαύρη σελίδα εάν στράβωνε το αποτέλεσμα. Ένα μπράβο σε όλους όσους συντέλεσαν ο Πιερικός να κάνει το αυτονόητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τις τελευταίες αγωνιστικές έγιναν πράματα και θάματα. Ομάδες που έβλεπαν γκολ με το κυάλι, ξαφνικά έγιναν Μπαερτσελόνα νιώντας μάλιστα με εξωπραγματικά σκορ, και κατά τύχη κανένα από αυτά δεν ευνοούσε τον Πιερικό. Αποκορύφωμα ο αγώνας των γειτόνων μας με τη Νάουσα.Η απόλυτη ξεφτίλα για την Πιερία. Για αυτό σήμερα ο κόσμος βλέποντας όλα αυτά συμπαραστάθηκε την ομάδα μας. Ο πρόεδρος της τοπικής ΕΠΣ, που ήταν στο γήπεδο αλήθεια στενοχωρέθηκε από το αποτέλεσμα μιας και η τοπική ένωση έπεσε πάνω στην Καρίτσα για να τη σώσουν: Ο Πιερικός είχε φέτος όλο το τοπικο ποδοσφαιρικό στερέωμα απέναντί του, για αυτό για όσους αγαπούνε αυτό το σύλλογο η φετινή χρονιά ήταν πετυχημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι'αυτο ο Πιερικός είναι ΠΙΕΡΙΚΟΣ και τα χωριά είναι ΧΩΡΙΑ!

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  7. Βαρια η φανελα του Πιερικου και αυτο το βαρος το συκωσαν ανταξια τα παιδια μας που τωρα αρχιζουν καποιοι την ποδοσφαιρικη τους καριερα και αυτο που εκαναν ενα το πρωτο τους σκαλοπατι. Αξιζουν συγχαρητηρια στην Διοικηση στο τεχνικο τιμ και ολους του φιλαθλους που στιριξαν εντος εκτος την ομαδα. Τωρα πρεπει να μπει το πλανο για την καινουργια χρονια απο την διοικηση που απο την στιγμη που ο Ηρακλης θα ανενη λογικα στα μπαραζ, η μονη ομαδα με βαρια φανελα ιστορια θα ειμαστε εμεις και νομοτελειακα δεν νοειτε τιποτα αλλο εκτος την ανοδο της ομαδος στην Β εθνικη. Καλο Πασχα σε ολους τους Πιερικους σε ολο τον πλανητη.


    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορεί κάποιοι να απορούν, προς τι αυτή η χαρά για την παραμονή του Πιερικού στην κατηγορία. Τους πληροφορούμε πως αυτό ήταν κάτι που στην αρχή της περιόδου έμοιαζε ακατόρθωτο. Το μικρότερο μπάτζετ ίσως του ομίλου ( η γειτονική μας ομάδα είχε διπλάσιο μπατζετ κι όμως έπεσε). Νεαρά παιδιά που κάποια φέτος έκαναν τα πρώτα αγωνιστικά τους βήματα. Υποβιβασμός των μισών ομάδων. Δυσπιστία από τους φιλάθλους. Όλα αυτά ξεπεράστηκαν έστω κα την τελευταία αγωνιστική, γι΄αυτό η ανακούφιση και η χαρά ήταν μεγάλη. έχοντας την εμπειρία της φετινής χρονιάς, του χρόνου θα πρέπει να γίνει ένας πιο ορθολογικός προγραμματισμός και οι στόχοι της να αλλάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε του χρόνου θα γίνει ορθολογικός προγραμματισμός ούτε τίποτα!
      Πάλι τα ίδια θα έχουμε: θα θα θα και μπλα μπλα μπλα!

      Η χαρά για την παραμονή του Πιερικού στην κατηγορία, για όσους δεν κατάλαβαν, είναι στο ότι φέτος έπεφταν 8 ομάδες και αν ίσχυε αυτό και πέρυσι ο Πιερικός θα είχε πέσει τερματίζοντας στην 10η θέση επι "Σαραηλίδη".

      Φέτος τερματίσαμε στην 6η θέση, 3 θέσεις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και είναι επίτευγμα που οφείλεται στο οτι η τωρινή διοίκηση δεν έκανε διαχείριση τύπου "αρτσι μπουρτσι" όπως η περσινή.

      Μπράβο στον Κοκαβίδη που κράτησε την ομάδα (έστω και έτσι) στην Γ' Εθνική σώζοντας την Ιστορία, την φανέλα, το όνομα και την αξιοπρέπεια του Πιερικού.

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  9. Μπράβο σε όλους όσους συμπαραστάθηκαν στην ομάδα και κατορθώσανε έναν άθλο να σωθεί ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έχοντας από τα μικρότερα budjet στη κατηγορία. Διοίκηση παίκτες προπονητές τους αξίζουν συγχαρητήρια για το πάθος τους . Πηγαίνω στο γήπεδο 30 χρόνια και πρώτη φορά είδα τους φιλοξενούμενους να μην βγαίνουν από την καταπακτή όπως όλοι οι αντίπαλοι . Επειδή εμείς οι παλιοί θυμόμαστε και τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΙΕΡΙΚΟ δεν μου άρεσε η ενέργεια με τις μπάλες στα τελευταία λεπτά μέσα στο γήπεδο όπως και η καθυστερημένη κατά 20 λεπτά έναρξη του αγώνα .Δεν ξέρω ποιος είχε την ευθύνη αλλά ΠΙΕΡΙΚΟΣ είσαι, μπροστά στο Κιλκίς και μέσα στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ φαντάζεις ΡΕΑΛ . Παρόλα αυτά ο στόχος επιτεύχθηκε συγχαρητήρια στους συντελεστές της επιτυχίας . only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα σε όλους ....
    ηθελα απλα να διευκρινισω καποια πραγματα για το σχολιο του φιλου 12.09...
    ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ δεν εχει καμια μα καμια απολυτως ευθυνη για το οτι αργησε να ξεκινηση το παιχνιδη ...ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ως ωφειλε ηταν μαζι με τον διαιτητη 3.55 στα σκαλοπατια κατω απο την καταπακτη ετοιμος να ξεκινηση το παιχνιδη ...οπως και στο δευτερο ημιχρονο ενω ο διαιτητης περιμενε την ομαδα του κιλκισιακου να βγει στο γηπεδο ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ηταν ειδει μεσα στο γηπεδο ....αυτος ειναι και ο λογος που ο διαιτητης γραφει στο φυλλο αγωνος τη ακριβως εγινε και δεν εμπλεκει πουθενα την ομαδα μας....
    τωρα οσο για τις μπαλλες η για οτιδηποτε αλλο εγινε προς το τελος του παιχνιδιου εχουν δικιο καποιοι να μην τους αρεσει σαν εικονα αλλα δυστηχως καμια φορα ο σκοπος αγιαζει τα μεσα ....εδω τα εχουμε δει αυτα σε επιπεδο Α ΕΘΝΙΚΗΣ.. με τον εδδεσαικο δεχθηκαμε την ισιφαρισει στο 98 και δεν εγινε το παραμικρο ,αλλα με τον κιλκισιακο το παιχνιδη ειχε φτασει στο 91 και μεσα στα επομενα 4 λεπτα παιζοταν ολοι η χρονια ολοι η ιστορια ολοι οι κοποι των παιδιων ...εγω προσωπικα θελω να ζητησω ενα μεγαλο συγνωμη απο τους φιλαθλους που δεν τους αρεσε η εικονα των τελευταιων λεπτων αλλα αν θα γυριζε ο χρονος πισω για το καλο της ομαδος παλι τα ιδια θα εκανα ....
    τελος θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολο τον φιλαθλο κοσμο για την στηριξη που εδειξαν στην ομαδα ...

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΤΣΙΤΙΡΟΚΗΣ ΠΑΣΧΑΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την καθυστέρηση την προκάλεσε ο Κιλκισιακος για να μάθενε τη γινότανε στην Νάουσα αν ήταν άσσος η δυπλο θα παρακαλούσαμε να τους δωσουμε τον αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπορει καποιος να μας πει υπευθυνα γιατι βγηκαν απο τα επίσημα κι οχι απο την καταπακτη; αυτο δεν ειναι παράνομο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βγηκαν απο τα επισημα και οχι απο την καταπακτη γιατι επικαλεστηκαν οτι εχασαν το κλειδι απο τα αποδυτηρια και βγηκαν απο την πισω πορτα και μετα ηρθαν και κατεβηκαν κατω στην καταπακτη για να βγουν με τον διαιτητη και τον πιερικο ως οφειλαν να κανουν.....

    ΤΣΙΤΙΡΟΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καποιοι γραφικοι κατηγορουν τον Πιερικο για την αντιμετωπιση του αγωνα στα τελευταια πεντε λεπτα. Ομως σιωπουν για τα καραγκιοζιλικια των αντιπαλων που εσπασαν το κλειδι των αποδυτηριων για να κανουν καθυστερηση. Εγω ειδα και τον τερματοφυλακα τους να πετα δευτερη μπαλα στο γηπεδο σε δικη μας αντεπιθεση. Παιζοταν μια κατηγορια και αυτοι θελαν να δουν μπαλα στα πεντε τελευταια λεπτα. Η μιζερια δε εχει ορια
    Παρακευας Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξιότιμε κύριε σε παρακαλώ θερμά να διαβάσεις ξανά το σχόλιο μου ως only PIERIKOS , μιλάω για ΑΘΛΟ για ΜΠΡΑΒΟ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ομάδα μας . Χαρακτηρισμοί απαξιωτικοί όπως γραφικοί ,σιωπή , μίζεροι δεν αρμόζουν μεταξύ ΠΙΕΡΙΚΩΝ που αγαπάνε την ίδια ομάδα , ειδικά τώρα που επιτεύχθηκε ο στόχος . Στη ζωή πορεύομαι με ένα ρητό μην κάνεις αυτά που δεν θέλεις να σου κάνουν . Θυμάμαι πριν χρόνια το παιγνίδι με την Καλαμάτα που πετούσανε μπάλες οι Μεσήνιοι ..... Ο κ Τσι. Π. κατέθεσε την άποψη του , την οποία και σέβομαι, χωρίς όμως να προσβάλει κανέναν . Σε αυτό το site υπογράφω ως Only PIERIKOS και όσοι το διαβάζουν μπορούν από τα σχόλια μου να κρίνουν εάν αγαπάω στηρίζω και παρακολουθώ την ομάδα. Καλή Ανάσταση και ΑΝΑΣΤΑΣΗ στην ομάδα μας . Με σεβασμό only PIERIKOS

      Διαγραφή
  15. Φιλε only Pierikos, δεν αναφερομουν σε εσνα. Εαν το εξελαβες ετσι σου ζητω προκαταβολικα συγγνωμη. Αφορμη για αυτα που εγραψα, ηταν σχολια υποτιμητικα για την ομαδα μας σε αλλα cosial media. Μακαρι να αλλαξουν του χρονου τα δεδομενα και οι στοχοι της ομαδας να ειναι πρωταγωνιστικοι.
    Παρακευας Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακευας, και του χρόνου τα ίδια χάλια θα δούμε. Μονο πρωταγωνιστικοί δεν θα είμαστε.

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  16. Μυρωτής μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν διερευνητικές επαφές, με άτομα που μπορούν να προσφέρουν. Μακάρι να έχουν αίσιο τέλος.
    Παρασκευάς Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω, αλλά αν δω οτι γίνονται σωστές κινήσεις, τόσο απο μεταγραφές όσο και απο μεγάλη οικονομική συνεισφορά ώστε να λυθούν τα χέρια της διοίκησης, τότε θα βγάλω διαρκείας.

      Μυρωτής Άκης

      Διαγραφή
  17. Βγάλε τα καβούρια από τις τσέπες σου κουβαρντά Μυρωτή. Ουάου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικολακόπουλε ανέλαβε εσυ καλύτερα τις τύχες του Πιερικού μιας και φαίνεσαι «Αστός» της Κατερίνης και «το φυσάς» και γίνε ο Κόκκαλης της κατηγορίας μπας και δει και ο Πιερικός άσπρη μέρα.

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!