Ξεκίνησε η ''προεκλογική σεζόν''-Ενδιαφέρον ομογενή Κατερινιώτη για τον Πιερικό!

Ο Κατερινιώτης ομογενής επενδυτής, ο οποίος ενδιαφέρεται για τον Πιερικό

Απογευματινό καφεδάκι στην Παραλία Κατερίνης για την παρέα της φωτογραφίας, με τους Σαββίδη, Πόδα, Τάπρα και Μπάσδρα, οι οποίοι είχαν ενδιαφέρουσα συζήτηση για την τρέχουσα επικαιρότητα, "συνέλαβε" ο φακός χθες το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας Δημήτρης Σαββίδης, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Βοστώνη των ΗΠΑ και βρίσκεται για διακοπές αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, ενδιαφέρεται να επενδύσει στον Πιερικό. 

lefteria

30 σχόλια:

  1. Τι είναι αυτά που γράφονται; Δεν γίνεται να προσεγγίζεις μια ομάδα, με αυτόν τον τρόπο. Μια φωτογραφία με ανθρώπους άσχετους με τον Πιερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από σενάρια έχουμε χορτάσει κάθε καλοκαίρι πράξεις θέλουμε. Μια ζωή Πιερικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι έχουμε πάθει. Όποιος θέλει να κάνει λεζάντα παίρνει δύο φίλους, πηγαίνει σε ένα τσιπουράδικο, βγάζει μια φωτογραφία και λέει ότι ενδιαφέρεται για τον Πιερικό. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πιο σοβαρό πράγμα να πάρει κάποιος τον Πιερικό και μετά να κάνει όλη μέρα σουλάτσο λεζάντας στον πεζόδρομο;

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
    2. Και βέβαια δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά!
      Ποιος σοβαρός θα ασχοληθεί με ΑΥΤΟΝ τον Πιερικό;
      ΟΥΔΕΙΣ!!!

      Διαγραφή
    3. Δεν μας ειπες ποιος ειναι ο σοβαρος Πιερικος για να καταλαβουμε τη θελεις να πεις;Οσοι δηλαδη ασχολουμαστε με την ομαδα φιλαθλοι,διοικουντες ποδοσφαιριστες κλπ εμεις οι 300 του Λεωνιδα δεν ειμαστε σοβαροι, μηπως θελεις να πεις αυτο για να ξερουμε τη ενοεις; Και ποιον Πιερικο θεωρεις εσυ σοβαρο για νακαταλαβουμε σε ποιον ειναι οι αιχμες;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20 Απριλίου 2018 - 1:49 μ.μ.

      Ο οποιοσδήποτε σοβαρός επιχειρηματίας που θα ήθελε να εμπλακεί στον Πιερικό είναι διστακτικός, λόγω προσώπων και καταστατικού. Μπορεί (και μακάρι) να υπάρξει κάποιος στο μέλλον, αλλά σίγουρα θα πει: «Κύριοι, βάζω τα ωραία μου λεφτά, αλλά θέλω ριζικές αλλαγές».
      Θα δεχθούν οι τωρινοί διοικούντες; ...δεν νομίζω!

      Το κακό με τον Πιερικό διαχρονικά είναι οι παράγοντες μηδαμινού κύρους οι οποίοι με τις πρακτικές τους, αφενός απωθούν κάθε σοβαρό επιχειρηματία να αναλάβει και αφετέρου προκαλούν την απαξίωση της ομάδας από τους Κατερινιώτες.

      Ας μη γελιόμαστε, αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία συνολικά, δεν θα πάμε πουθενά. Αλλιώς, και του χρόνου εδώ πάλι τα ίδια θα γράφουμε.

      Διαγραφή
    5. Σε κόβω λίγο μηδενιστή φιλέ μου γιατί κατηγορείς ευθέως απλούς ανθρώπους που ανέλαβαν τις τύχες της ομάδος εληψη αυτού που γραφείς εσύ σοβαρού επιχειρηματία κλπ.
      Αν θέλει κάποιος να εμπλακεί με τα δρώμενα του Πιερικού κάνεις δεν του έβαλε καμιά τρικλοποδιά και κανένα καταστατικό δεν είναι τροχοπέδη σε κάποιον που θέλει να αναλάβει τις τύχες μιας ερασιτεχνικής ομάδος, ούτε ήρθε κάποιος και τον έδιωξε καμιά συνέλευση.
      Όλοι θέλουμε τον Πιερικό να είναι αυτάρκεις τέλεια οργανωμένος σε όλα τα επίπεδα και να μεγαλουργεί σαν ποδοσφαιρικό σωματείο και όχι μονό γιατί υπάρχουν και αλλά τμήματα όπως Βόλεϊ και Μπάσκετ.
      Γραφείς για παράγοντες μηδαμινού κύρους και μάλλον βάζεις μέσα και τον εαυτό σου γιατί καλή είναι η κριτική σε όλους και όλα από έξω και από το πληκτρολόγιο αλλά όταν κάποιος εμπλακεί με οπουδήποτε σωματείο σύλλογο κλπ για έμενα είναι άξιος γιατί ασχολείται με τα κοινά και θα τον κρίνει η ιστορία αν έκανε κάλο η κακό έργο όσο ασχολήθηκε.
      Προσωπικά όσοι ασχολούνται με τον Πιερικό τους θεωρώ άξιους γιατί μπαίνουν μπροστάρηδες για την ομάδα που αγαπώ, τώρα αν υπάρχουν καλύτεροι ας εμφανιστούν και εγώ θα είμαι μαζί τους και νομίζω και η πλειοψηφία του κόσμου του Πιερικού.
      Ιδου η Ρόδος ιδου και το πήδημα όλα τα αλλά είναι φιλολογικά κείμενα του πληκτρολογίου.


      Ένας απλός φίλαθλος του Πιερικού
      Τα τελευταία 40 χρόνια

      Διαγραφή
    6. Καθόλου μηδενιστής φίλε μου. Μάλλον πραγματιστής! Τα'χεις μπερδέψει λίγο.
      Ας τα πάρουμε ένα ένα
      Περί τρικλοποδιάς και τροχοπέδης, ναι το είδαμε! (γνωστά πράγματα)
      Περι Αυτάρκη Πιερικού, αυτό κοστίζει πολλά λεφτά και μην κάνεις όνειρα.
      Περι παραγόντων μηδαμινού κύρους, δεν βάζω κανέναν εαυτό μου μέσα διότι δεν υπήρξα ποτέ μου παράγοντας. (και ούτε πρόκειται)
      Περι κριτικής, δεν έκανα κριτική αλλά διαπίστωση.
      Περι πληκτρολογίου, εσυ τι κανεις εδω; Περαστικός είσαι;
      Περι «άξιων», η κατάντια του Πιερικού είναι απόρροια πολλών προηγούμενων «άξιων» παραγόντων, των άστοχων επιλογών τους, της κακοδιαχείρισης και της λανθασμένης νοοτροπίας.

      Υπάρχουν επιχειρηματίες που έχουν την θέληση και την δυνατότητα να βοηθήσουν αλλά κοιτάζουν αδρανείς, λόγω των «άξιων».
      Δεν μέμφομαι τα ίδια τα πρόσωπα αλλά τις πρακτικές που χρησιμοποιούν για «δηλητηριάσουν» τον χώρο του ποδοσφαίρου της Πιερίας και ειδικά τον Πιερικό! Και δυστυχώς υπάρχουν και αποδείξεις που αν μη τι άλλο προκαλούν.

      Και τι διαβάζουμε λοιπόν στο παρόν άρθρο του pnews; Ότι έχουμε «νέους σωτήρες» εξ'αμερικής αυτή τη φορά, που «ενδιαφέρονται». Ξαναζεσταμένο φαγητό.
      Να θυμίσω ότι στην τελευταία Γενική Συνέλευση δυστυχώς και πάλι έκαναν την εμφάνιση τους τα «ποδοσφαιρικά φαντάσματα» του ποδοσφαίρου της Πιερίας διατυμπανίζοντας ένθεν κακείθεν το «διαφέρον τους» για τον Πιερικό θέτοντας υποψηφιότητα και μία μέρα πριν την συνέλευση λάκισαν. Και όλο αυτό στο κάδρο της μίζερης καθημερινότητάς τους και της αναμφισβήτητης ματαιοδοξίας τους, ίσα ίσα να «ακουστεί το όνομά τους».

      Δεν τους αδικώ. Στο ποδόσφαιρο «γεννιούνται» καθημερινά «ηγέτες» παράγοντες με διαφορετική φιλοσοφία και ματαιοδοξία παράλληλα, αλλά τους θέλω μακριά απο τον Πιερικό. Ας πάνε σε άλλη ομάδα, σε κάποιο χωριό να κάνουν το «αγροτικό» τους, όχι στου κασίδη το κεφάλι. 58 ομάδες έχει η ΕΠΣ Πιερίας, δεν μπορούν να βρουν μία;

      Όσο επιτρέπουμε σε τέτοιους ανθρώπους την τύχη του Πιερικού, θα βλέπουμε Α εθνική, όχι με το κυάλι αλλά με το μακαρόνι.
      Ο Πιερικός πήρε την κατρακύλα με την ευθύνη όλων μας.

      Κοντεύει να κλείσει χρόνος με τον Κοκαβίδη στη Διοίκηση ο οποίος δεν είχε πλάνο, προγραμματισμό, ούτε έκανε κάποια σοβαρή προσέγγιση σε επιχειρηματίες.

      Τι μέλλει γενέσθαι τους επόμενους μήνες που έρχονται; Θα είναι για όλους απλά μια επιβεβαίωση όλων των παραπάνω ή μια νέα αρχή;
      Μη μου γκρινιάζεις λοιπόν, μη μου κλαις και μη αυτοσυγχωριεσαι! Αποφάσισε λοιπόν τι Πιερικό θέλεις!

      (ελπίζω να μη σε ζάλισα με το «φιλολογικό κείμενο»)


      Ένας απλός φίλαθλος του Πιερικού
      Τα τελευταία 32 χρόνια

      Διαγραφή
    7. Εγώ πάντα παίρνω την ευθηνή που με αντίστοιχη προσωπικά για ότι κάλο η κακό έκανα εγώ σαν φίλαθλος και οπαδός η παράγοντας του Πιερικού.
      Και για να μην αναλωνόμαστε σε μακρόσυρτες ανταπαντήσεις μεταξύ μας θα σου πω ότι εγώ θέλω τον Πιερικό στην Α εθνική αλλά το θέμα είναι πως φτάνεις εκεί ξανά.
      Ένας μονο τρόπος υπάρχει αν έστω και αυτή η διοίκηση κάνει ομάδα που είναι ανταγωνιστική πρωταγωνιστική και φέρνει νίκες τότε και μονό τότε θα έρθει ο κόσμος ξανά στο γήπεδο και θα υπάρξουν και επιχειρηματίες που θα θέλουν να επενδύσουν να κερδίσουν να διαφημιστούν.
      Ο κόσμος είναι η κινητήρια δύναμη των πάντων γιατί πάντα ο Πιερικός εκεί βασίζονταν διαχρονικά, στον κόσμο του που τα τελευταία χρόνια δεν βλέπω να έρχονται παλιοί φίλαθλοι στο γήπεδο για πολλούς και διαφόρους λογούς και μη ποδοσφαιρικούς που αν η ομάδα νικαει θα έρθουν όλοι διπλά.
      ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ

      Διαγραφή
    8. Όλοι ονειρευόμαστε τον Πιερικό μας στην Α' Εθνική αλλά με την νοοτροπία αυτή, δεν το βλέπω. Κάθε χρόνο τα ίδια. Τα «συγχωροχάρτια» μοιράζονται επιλεκτικά, παράγοντες που συμμετείχαν, προσπάθησαν και απέτυχαν επιστρέφουν και ο Πιερικός ξανά προς την δόξα τραβά! Ο σοφός λαός λέει ότι με τα ίδια υλικά, όποια συνταγή και αν χρησιμοποιήσεις πάνω κάτω το ίδιο φαγητό θα πετύχεις.

      Τα «όνειρα» όμως κάποτε τελειώνουν και η σκληρή πραγματικότητα θέλει τον Πιερικό κάθε Κυριακή να παλεύει με τα διάφορα χωριά της Β.Ελλάδος.
      Ως τώρα ο κόσμος της ομάδας μπορεί να μην θυμίζει σε τίποτα σε ποσότητα και ενθουσιασμό της ημέρες που η ομάδα συμμετείχε στη Β' Εθνική αλλά ούτε και έχει γυρίσει εντελώς την πλάτη στην ομάδα όπως πολλοί θα περίμεναν.

      Σίγουρα όμως δεν υπάρχει οπαδός του Πιερικού που να είναι ευχαριστημένος ή κατά κάποιο τρόπο ωφελημένος από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

      Διαγραφή
  4. 8:01 γιατί βγάζεις τόσο πικρά για τον Πιερικο. Σε πληροφορω ότι είναι από τις λίγες ομάδες που δεν έχουν αλλάξει αφμ. Ομάδες όπως η Δραμα η Καβάλα ο Βόλος ο Πανιωνιος ο ΟΦΗ ο Ηρακλής και πόσες άλλες ακόμα που με διαφεύγουν αυτή την στιγμη λίγο σεβασμό σας παρακαλώ για τον Πιερικο. Πώς γίνεται η Κατερίνιωτες να μην θέλουν τον Πιερικο και αν πάτε ειδικά στην Αθήνα μιλάνε και σέβονται για το μεγαλείο του Πιερικου παρολου που λείπει 25 χρόνια από την α εθικη ευχαριστώ για την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε πληροφορώ ότι τον Πιερικό στην Αθήνα τον ξέρουν μόνο οι παλιοί φίλαθλοι.
      Για τις νέες γενιές είναι απλά μια ομάδα της επαρχίας.
      Η κατρακύλα του Πιερικού κρατάει 25 χρονια τώρα.

      Διαγραφή
  5. Εσύ 8:01 πρέπει να έχεις μεγάλη εμπάθεια για την ομάδα. Εδώ και τρία χρόνια μπορεί να βρισκόμαστε στα κάτω μας. Όμως μην ξεχνάς την ομάδα την έχουν αναλάβει φίλαθλοι που προσπαθούν από το υστέρημά τους να την τρέξουν έστω και στη Γ΄. Και σε πληροφορώ φέτος με το μπάτζετ που διέθεσαν τα πήγαν περιφημα. Εσύ φαίνεσαι είσαι από τους πανηγυρτζήδες που πάνε στο γήπεδο όταν ο λεφτάς βάζει το πακέτο και πάει η ομάδα για άνοδο. Δηλ. δεν σου αρέσει ο σημερινός Πιερικός που αποτελείται από πιτσιρίκια (έστω και αναγκαστικά λόγω μπάτζετ), που ματώνουν φορώντας τη φανέλα με το πι στο στήθος; Πιερικός είναι αυτός που στέκεται δίπλα στην ομάδα στα δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19 Απριλίου 2018 - 8:26 μ.μ.

      Αυτό κατάλαβες εσυ;

      Διαγραφή
  6. 3.02 μπορεί να έχεις δίκαιο για τις νέες γενιές να μην γνωρίζουν για τον πάλι Πιερικο αλλά η ιστορία είναι γραμμένη με χρυσά γράμματα για αυτήν την ομάδα και οφειλωμε εμείς οι Κατερίνιωτες να την σεβομαστε. Στο πανελλήνιο πρωτα μάθανε τον Πιερικο και μετά την Κατερίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς δεν κοιτάει τι ήσουν! Τι είσαι τώρα κοιτάνε! Δυστυχώς αυτό μετραει μόνο στις μέρες μας!

      Διαγραφή
  7. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ Α Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΠΟΣΟ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ?

    ΣΤΕΛΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέλιο έχεις δίκιο, ιδιαίτερα στο τελευταίο.
      Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι σκέψης στην αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων.
      Η μία «σχολή», αναλύει το ζήτημα με βάση το πώς ΘΑ ήθελε ή πώς ΘΑ έπρεπε να ήταν ο κόσμος και η άλλη «σχολή» δέχεται τον κόσμο όπως είναι και προτείνει λύσεις με βάση την πραγματικότητα.
      Με άλλα λόγια, πρέπει να βρεθεί ένας μεγαλοσχήμων παράγοντας της «πρώτης σχολής» που θα βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη και να αλλάξει ριζικά τον Πιερικό, ξεκινώντας από την κατασκευή προπονητικού κέντρου, δίνοντας παράλληλα βάρος στις ακαδημίες.
      Βέβαια, δεν γίνεται να βρεθεί μεγαλοσχήμων παράγοντας σαν τον Ιβαν Σαββίδη που θα ξανακάνει τους Κατερινιώτες Πιερικούς απο παοκτσήδες, αλλά δεν γίνεται συνεχώς για τον Πιερικό να ενδημούν να επιβιώσουν σαλτιμπάγκοι και αφερέγγυοι χωρίς να παρέχουν αξιοπιστία για τον Πιερικό που υποφέρει.

      Η κοινή διαπίστωσή είναι δυστυχώς οτι Πιερικός είναι ακόμη αιχμάλωτος στην ομηρία των λίγων ματαιόδοξων παραγοντίσκων που εναλλάσσονται στο Δ/Σ του συλλόγου, όπως και σε κάθε ομάδα, φυσικά.
      Το δυσάρεστο είναι η παρουσία στο υπάρχον Δ/Σ ανθρώπων που έχω σε εκτίμηση και δυστυχώς και αυτοί είναι «όμηροι» των παραγοντίσκων, ανθρώπων δηλαδή που νομίζουν πως στον δικό τους μικρόκοσμο μπορούν να γίνουν και να αισθάνονται μεγάλοι.

      Μη ξεχνάς το «χιλιάρικο» που οδήγησε στην Γ Εθνική, απο «παράγοντες» που είχαν τα «προσωπικά» τους με τον Κ.Παπαδόπουλο που όπως φαίνεται αποτελεί οριστικό παρελθόν από τον Πιερικό, κάτι που ήταν απαραίτητο για να αλλάξει σελίδα ο Πιερικός.

      Διαγραφή
  8. Επενδυτής είναι κάποιος ο οποίος επενδύει, έχοντας ως σκοπό κάποια στιγμή το κέρδος. Όπως είναι στις περισσότερες ελληνικές ομάδες, έτσι και μεις ψάχνουμε χορηγό, δηλ. κάποιον ο οποίος θα βάλλει χρήματα ξέροντας εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται ποτέ να του επιστραφούν. Οι καιροί είναι δύσκολοι λεφτά που βγαίνουν εύκολα, άρα και να μπορούν να ξοδευτούν εύκολα δεν υπάρχουν. Άρα ως που να βρεθεί ο κατάλληλος που θα μερακλωθεί με την ομάδα και να τα διαθέσει, πρέπει να βρίσκουμε λύσεις, οι οποίες απαιτούν λιγοστό μπάτζετ. κάποιοι κριτικάρουν τη σημερινή διοίκηση. Όμως ας σκεφτούμε τι λύσεις είχαμε στην τελευταία ΓΣ. Κάποιοι άλλοι μιλούν υποτιμητικά για ορισμένα μέλη του ΔΣ. Όμως την ημέρα των εκλογών ψάχναμε άτομα για να στελεχώσουν το νέο ΔΣ και αυτοί που μόνιμα κριτικάρουν, αποφεύγουν εδώ και χρόνια να δούνε πως είναι να είσαι μέσα σε ΔΣ και να έχεις την μόνιμη αγωνία της εύρεσης πόρων για να ικανοποιείς τις ανάγκες του τμήματος. Έως ότου βρεθεί ο χορηγός που θα αναλάβει να σύρει το κάρο από τις λάσπες ας είμαστε πιο επιεικείς στην κριτική μας. Εξάλλου πιστεύω πως όπως ειπώθηκε στη ΓΣ το παρόν ΔΣ δεν θα φέρει καμιά αντίρηση να αποχωρήσει εάν βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο-α που θα έχουν σκοπό να κάνουν πιο ανταγωνιστική την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χορηγούς έχουν και οι μεγάλες ομάδες, ομάδες που δεν έχουν οικονομικά προβλήματα λόγω του ότι έχουν επενδυτή.
      Ο Πιερικός πέρα από χορηγό, χρειάζεται οπωσδήποτε επενδυτή που θα τον βγάλει οριστικά από τις λάσπες της Γ Εθνικής.
      Το πρόβλημα είναι ότι κι αν βρεθεί επενδυτής, θα πρέπει να τελειώνει με την εκκαθάριση, κάτι το όποιο είναι αποτρεπτικό για όποιον θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με τον Πιερικό.
      Δεν θέλω να αναφερθώ σε πρόσωπα, αλλά με την κρίση που μαστίζει όλο το ποδόσφαιρο, και τον Πιερικό, φάνηκε και ποιοι είναι οι «λεφτάδες» της Κατερίνης, πόσο «λεφτάδες» είναι και κατά πόσο αγαπούν τον Πιερικό.
      Κουράστηκα να ακούω και να διαβάζω δεξιά και αριστερά για υποψηφίους που «ενδιαφέρονται» και να μην αναλαμβάνουν. Κάποτε όμως πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία.

      Διαγραφή
  9. τι γινετε ρε παιδια τελειωνει και ο απριλης, ολοι απληρωτοι αποχη απο τισ προπονησεις, διοικηση δεν υπαρχει? ανεκδοτο: ο γιωρικας ψαχνει για λεφτα και λεει παντου οτι του χρονου παμε για πρωταθλημα......ας κοιταξει να μαζευτει καινα σταθει στο υψος των περιστασεων, προχωρηστε σε μια γενικη συνελευση να ενημερωθει ο κοσμος..... ΣΟΠ υπαρχει????? μελανολευκοι υπαρχουν???? Να αναλαβουν πρωτοβουλιες μελη της διοικησης που δεν θελουν να συνδεσουν το ονομα τους με αυτη την κατασταση, η στασιμοτητα δεν κανει καλο στην ομαδα κριμα γιατι λεγαμε φετος οτι υπαρχει ο χρονος να οργανωθει η ομαδα και να γινειο αναλογοσ προγραμματισμος.
    ΥΓ καντε κατι οσο ειναι νωρις!!!!!σοπ,μελανολευκοι, σφιπ, ανωνυμοι οπαδοι
    ΥΓ ο πραγματικος προεδρος φετος ηταν ο δασκαλος...... οι αλλοι απλα δεν υπαρχουν
    παπαδημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή είναι η θλιβερή κατάσταση στους πρόποδες του βουνού των Θεών.
      Οποιοσδήποτε «επενδυτής» εμφανισθεί, όχι μόνο οι ταμειακές διευκολύνσεις ή μια ελάχιστη επένδυση για τον Πιερικό της Γ Εθνικής ήταν αρκετή, αλλά ακόμη και η επιτυχία, έχοντας θέσει νέα δεδομένα στην λέξη «πάτος», θα είναι εξασφαλισμένη!
      Ο Πιερικός και όσοι κινούνται γύρω από αυτόν, είναι οι πλέον ανεπαρκείς μυαλοπώληδες που κατα καιρούς έχουμε δει σε ΣΦΚ (και ΠΑΕ παλαιότερα), που έχουν και εξασφαλισμένα έσοδα για να κάνουν το «κομμάτι» τους.
      Η καταχρεωμένη ΠΑΕ που χρειάζεται εκκαθάριση αποτελεί τροχοπέδη για επενδυτή και ο κόσμος, όπως είναι λογικό, αδιαφορεί για όλους τους υπόλοιπους «καλοθελητές» που θέλουν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι για να «σωθεί» ο Πιερικός.

      Διαγραφή
  10. Πως είναι δυνατόν να επικρίνουμε αυτούς που διοικούν τον Πιερικό, όταν στη ΓΣ ψάχνουμε εθελοντές να μπουν μπροστά, κι όταν γίνεται το ΔΣ να τους πετροβολούμε. Υπήρξε κάποιος που ενδιαφέρθηκε να αναλάβει τον Πιερικό και η διοίκηση αρνήθηκε; Στο κάτω κάτω έστω και με χαμηλό μπάτζετ η ομάδα χρειάστηκε κάποιες χιλιάδες ευρώ που καλύφτηκε από αυτούς που διοικούν. Θέλουμε ασφαλώς τον λεφτά, ας μας τον υποδείξετε εσείς που κριτικάρετε και εάν αρνηθεί η διοίκηση να του νπαραδώσει τη διοίκηση τότε έχετε όλο το δικαίωμα να γκρινιάζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Δ/Σ είπε κάποτε οτι «υπάρχει μπάτζετ» και ότι «θα προχωρήσει την εκκαθάριση».
      Τίποτα απο τα δύο δεν έγινε.
      Δεν θα ασκήσεις κριτική;

      Διαγραφή
  11. Βλέπω πάλι τα ίδια θα έχουμε και φέτος θα τρέχουμε τελευταία στιγμή να κάνουμε ομάδα. Το άσχημο για τον Πιερικο είναι ότι λείπουμε πολλά χρόνια από την α Εθνική και χάσαμε τρεις γενιές φιλάθλους και δεν γνώρισαν μεγάλο Πιερικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσοι από τους παίχτες μας έχουν πληρωθεί από το χαμηλό μπάτζετ που είχαμε κ πόσο;Επίσης ποιους θα έχουμε την φετινή χρονιά για να μας βοηθήσουν για να ξαναέχουμε μια πετυχημένη σεζόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν από τον Κοκκαβίδη.

      Διαγραφή
  13. Το πιατο πήγε σύννεφο στο αμέρικα και ήρθε για λεζάντα κι αυτος!
    Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!