Επαφή ανανέωσης Πιερικού-Μπίλη τη Δευτέρα

Ραντεβού με τη διοίκηση του Γιώργου Κοκαβίδη «έκλεισε» για τη Δευτέρα ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλης, με βασικό άξονα την επέκταση της πετυχημένης συνεργασίας τους. Αυτό δείχνει το επικρατέστερο σενάριο, αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάτι δεδομένο, πριν οι δυο πλευρές καθίσουν στο «τραπέζι» και… ανοίξουν τα χαρτιά τους.
Επαφή ανανέωσης Πιερικού-Μπίλη τη Δευτέρα
Παράλληλα, αρκετοί παίκτες των «μελανόλευκων», όπως οι Γκουντρουμπής (πρώτος σκόρερ), Καρτσαμπάς και Κραγιόπουλος (δανεικός από ΠΑΟΚ), απασχολούν άλλες ομάδες.

pamebala

18 σχόλια:

  1. Μπίλη, φτιάξε καλό ράστερ με ο,τι καλύτερο διαθέτει ο Νομός και μην περιμένεις από την Διοίκηση και πολλά. Στηρίξου στα κατερινιωτόπουλα και έχε τους εμπιστοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν μείνει ο Μπιλης πιστεύω θα κάνουμε ομάδα πρωταθλητησμου. Τον Καταρτζη αυτός μας τον πρωτηνε και μας βγήκε διαμάντι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η διοίκηση κάνει και ένα stand στην πλατεία με φανέλες και κασκόλ του Πιερικού, είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί!
      Λίγη οργάνωση χρειάζεται το πράγμα!!!

      Διαγραφή
  3. τα φετινα δειγματα γραφης αυτης τησ διοικησης δεν ηταν και τα καλυτερα, αναξιοπιστια, κακη εξωθεν μαρτυρια (αδυναμια ολοκληρωσης ανταγωνιστικου ροστερ),ελλειψη εμπιστοσυνης πλεον ποδοσφαιριστων προς διοκηση, αυτα και αλλα πολλα καλειται ο νεοσ προπονητηε ( Μπιλης) να ξεπερασει ωστε να δημιουργησει ενα δυνατο ροστερ......
    το οτι παρακαλαμε τον παοκ για κανενα ψιχουλο δεν μας τιμαει, αλλωστε αναφερθηκε και στην περσινη συνελευση και απο το στομα του κ. Τσιτιρωκη οτι δεν υπαρχει διασυνδεση.......
    ΥΓ γενικη συνελευση ετσι για ενημερωση υπαρχει δυνατοτητα να γινει φετος?ο πιερικος δεν ειναι μαγαζι κανενος, απο οτι μαθαινω δεν ειναι στις προτεραιοτητες του προεδρου η γενικη συνελευση.... οταν θα ερθει η ωρα και θα ζηταει λεφτα απο τον κοσμο τι θα λεει τοτε????? ΄δειξτε κατι για να δουμε ποιες ειναι οι προθεσεις σας για την φετινη χρονια, οχι αλλο μιζερια
    σας ευχαριστω ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει χρήμα! Δεν υπάρχει χρήμα! Δεν υπάρχει χρήμα!
      Σοβαρή προσέγγιση προς τοπικούς επιχειρηματίες χρειάζεται!

      Διαγραφή
  4. Όχι άλλο μιζέρια επιτέλους θέλουμε πρωταθλητισμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 25 χρόνια μιζέριας και απ'ο,τι φαίνεται πάμε για το 26ο.

      Μια ομάδα που ριμάχτηκε από παράγοντες λεζάντας, παράγοντες άφραγκους, παράγοντες άμπαλους, παράγοντες άσχετους, 25+ χρόνια τώρα. Γι΄αυτό και η ομάδα δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα όσο υπάρχουν αυτοί.

      Ο Πιερικός ήταν κάποτε ομαδάρα, πρέσβης του Κατερινιώτικου ποδοσφαίρου, έκανε την Κατερίνη γνωστή στο πανελλήνιο, και έπαιζε με τις μεγάλες ομάδες του πάλαι πότε ΠΟΚ στα ίσια, ενώ σήμερα παίζει με ομάδες χωριών που κάποτε δεν τολμούσαν να τον κοιτάξουν στα μάτια!!!
      Πού πήγε ο Πιερικός της Α' Εθνικής; Τι απέγιναν όλα αυτά σήμερα; Τι συνέβη όλα αυτά τα χρόνια και έφτασε σε σημείο να τον τρολάρουν στο facebook και τα χωριά; Πώς έφτασε ο Πιερικός να αναζητάει χρηματοδότες και να ζητιανεύει χορηγίες;
      Και ποιος θα μπει στην Ομάδα, που η ομάδα χρωστάει λεφτά εδώ κι εκεί (κατά ομολογία Κοκκαβίδη) και θα πληρώσει χρέη άλλων;
      Πόσο ακόμα θα ταπεινώνεται ο Πιερικός παίζοντας κάθε χρόνο με το κάθε χωριό;
      Και μετά απορούμε γιατί δεν πατάει ο Κατερινιώτης στο γήπεδο.

      Αυτα είναι ερωτήματα που θα πρέπει να τεθούν στην επόμενη συνέλευση η οποία πρέπει να γίνει και μάλιστα σύντομα, να γίνει ένας απολογισμός επιτέλους για το πού βρίσκεται τώρα ο Πιερικός, τι μπορεί να γίνει και τι Πιερικό θέλουμε!!!
      Κάποτε πρέπει να κάνουμε και την αυτοκριτική μας όλοι επιτέλους!

      25 χρόνια μιζέριας.

      Διαγραφή
  5. Πρέπει να βρεθεί μεγάλος χορηγός και η ομάδα θα μπει σε τροχιά ανάκαμψης. Όμως τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα και την επιτυχία στο ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα αν δεν ξέρεις να τα διαχειριστείς. Μ'αυτα και μ'αυτα, τα τελευταία χρόνια ο Πιερικός έχει γίνει ομάδα χαμηλών προσδοκιών, σαν να μη θέλει να ανέβει κατηγορία.

    Μυρωτής Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλε, θα πάρεις κανένα διαρκείας φέτος ή θα αφήσεις πάλι τα καβούρια να κάνουν κουμάντο στη τσέπη σου;

      Διαγραφή
    2. Νικολακόπουλε εγώ θα πάρω! Εσύ θα πάρεις;

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
    3. Μεγάλε, ο Πιερικός δεν έχει ανάγκη τα 40 ευρώ του Μυρωτη.
      Ο Πιερικός έχει ανάγκη εσένα!
      Νικολακόπουλε θεέ πάρε την ΠΑΕ!
      Μόνο εσύ μπορείς!

      Διαγραφή
  6. Πολλά χρήματα δεν θέλει νοικοκυροσύνη θέλει και καθαρότητα απέναντι στον κόσμο να τον φέρει ξανά στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγα λεφτά καλή διαχείριση και έξυπνες μεταγραφές! Ο νομός πάντα έβγαζε καλούς παίκτες. Ας κοιτάξουν και λίγο στο τοπικό.

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  7. Τι θα γίνει ρε παιδιά με τον Πιερικό μας, είναι αλήθεια ότι ο γιωρικας ψάχνει για λεφτα? Στο Τζόκερ φαντάζομαι..... Από οτι ενημερώθηκα τα περσινά είναι απλήρωτα, παίχτες σπίτια κτλ, μεγάλη ευθύνη πλέον έχουν όλα τα μέλη της διοίκησης που συγκαλυπτουν την κατρακύλα, πάρτε θέση τώρα. Παπαδημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω από πού έχεις πληροφόρηση για όλα αυτά, αλλά δεν βλέπω να αλλάζει κάτι και φέτος.

      Διαγραφή
  8. Η πληροφόρηση έρχεται απο τους ίδιους τους παίχτες, μια απλη ερώτηση άρκεί....έντυπωση προκαλεί και το γεγονός ότι δεν μπορούν να κλέισουν προπονητή,, ο ΜΠΊΛΗΣ είναι εξαφανισμενος αλλα και ολο το τεχνικο team,θα φτασουμε παλι τελευταια στιγμη ενω εχουμε ολο το χρονο μπροστα μας.
    ΥΓ.ειναι αληθεια οτι δοθηκε προθεσμια στον Γιωρικα????
    παπαπδημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πρόβλημα είναι ότι και αύριο να πάμε σε Γενική Συνέλευση θα φύγει ο "Γιωρίκας" και θα μας προκύψει ο "Κωστίκας", ο οποίος φυσικά θα μας φυτευτεί από την μαφία που δεν θέλει να πάμε σε εκκαθάριση.
    Όσο δεν ξεκαθαρίζει ο σύλλογος τα εσωτερικά του να γνωρίζουμε δηλαδή απλά πράγματα:
    πόσα είναι τα μέλη που πρέπει να λαμβάνουν μέρος στις διαδικασίες (δεν οφείλουν προς το σύλλογο κλπ.), όποιος θέλει έρχεται στην ΕΚΑΒΗ και παίρνει την ομάδα.
    Αμφιβάλλω αν ο Κοκαβίδης είχε γίνει ποτέ μέλος του ΣΦΚ Πιερικός και ήταν τακτοποιημένος καταστατικά για να λάβει μέρος στις εκλογές (αφού είμαστε ερασιτεχνικό σωματείο και όχι ΠΑΕ για να πάρει τις μετοχές όποιος θέλει).
    Πως γίνεται να είναι Πρόεδρος άλλου ερασιτεχνικού σωματείου και να έρχεται να παίρνει και τον Πιερικό τόσο εύκολα, ποτέ δεν το κατάλαβα.
    Δυστυχώς οι ευκαιρίες χάθηκαν και εννοώ :
    1ον πριν τις εκλογές της Ε.Π.Σ. που υπήρχαν δυο εύρωστοι επιχειρηματίες του νομού (αλλά ξέχασα μας πείραζε γιατί μας ήθελαν για να κερδίσουν τις εκλογές).
    2ον με τα δυο καθαρά ΑΦΜ του νομού που έφυγαν εκτός νομού (αλλά ξέχασα εμείς διαφυλάξαμε την ιστορία μας, άσχετα αν θα διατηρούσαμε φανέλα , όνομα, έμβλημα, τι άλλο ποια. Δεν πειράζει, εμείς στα χωριά με την ιστορία μας και οι: "Νέος" Πανιώνιος, ΑΕΠ Ηρακλής θα παίζουν για Ευρώπη.)

    Υ.Γ. : Επειδή όντως υπάρχουν και μέλη στη διοίκηση που οι άνθρωποι δεν είναι "φυτευτοί" αλλά βρίσκονται εκεί λόγω της αγάπης προς τον σύλλογο και θα είναι εκεί με όποιον τους το ζητήσει, ξέρουν αυτοί σε ποιους αναφέρομαι, ίσως θα πρέπει να γνωρίσουν στα μέλη τα ονόματα αυτών που θα αναλάβουν χρέη και υποχρεώσεις της πρώην ΠΑΕ εάν πάμε σε εκκαθάριση.
    Αφού δεν μπορούμε να κάνουμε εκκαθάριση (παρά τις υποσχέσεις για το αντίθετο), ας ξέρουν τα μέλη τουλάχιστον από ποιους πρέπει να φυλάγονται στο μέλλον καθώς σε μια πόλη ζούμε και ξέρουμε ποιοι είναι κολλητοί ποιών.
    Όχι τίποτα άλλο γιατί πιθανόν κάποιοι έχουν φροντίσει και έχουν τακτοποιήσει τις δικές τους οφειλές (από την πρώην ΠΑΕ) και οι άνθρωποι κακός κατηγορούνται ότι δεν αφήνουν τον σύλλογο να προχωρήσει.

    Γιώργος Γ. Σαββίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει ο μηδενισμός είναι της μόδας.
      Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας όλοι. Άλλο πτώχευση άλλο εκκαθάριση και άλλο συγχώνευση.
      Πτώχευση είναι όταν δηλώνει αδυναμία πληρωμών των απαιτήσεων και προσφεύγει στο δικαστήριο για προστασία και υπαγωγή στον πτωχευτικό νόμο.
      Συγχώνευση είναι όταν βρούμε άλλη ΠΑΕ και συγχωνευτούμε. (Ολ.Βόλου - Κασσάνδρα, Ηρακλής ΑΕΠοντίων).
      Εξαγορά ΑΦΜ είναι όταν αγοράζεις άλλη ΠΑΕ και την μετονομάζεις όπως την δικιά σου.

      Λύσεις του τύπου «αλλαγής ΑΦΜ» είναι για λαμογια! 3 ΑΦΜ άλλαξε ο Ηρακλής και να τα χάλια τους! Σε λίγο θα πάει και για 4ο.
      Ο Πιερικός θα έβαζε το όνομα του στο καταστατικό της Πυδνας για παράδειγμα
      και θα ήταν «πυδνα» με μάσκα «Πιερικού». ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Χεστήκαμε αν θα έπαιζε για Ευρώπη.
      Τα «καθαρα ΑΦΜ του Νομού που έφυγαν» θα ξαναγυρίσουν πιο «βρώμικα» σε 1-2 χρόνια απο τώρα! Ναι ρε φιλε, διαφυλάξαμε την ιστορία μας!!!
      Ο Μελισσανίδης άφησε την ΑΕΚ να πεσει Γ Εθνική για να την πάρει χωρίς χρέη, ενω θα μπορούσε να βρει ένα «καθαρό ΑΦΜ» χωρίς να πέσει, αλλά δεν το έκανε!

      Στα της εκκαθάρισης.
      Οι μέτοχοι της ΠΑΕ είναι 4
      1. Παπαδόπουλος
      2. Χιονίδης
      3. Στουμπου
      4. ΣΦΚ Πιερικός (με 10% βάσει νόμου)
      Ο ερασιτέχνης δεν επιβαρύνεται με χρέη της ΠΑΕ.
      Τα χρέη βαρύνουν αυτόν που είχε δικαίωμα υπογραφής, δηλαδή τον Κ. Παπαδόπουλο.
      Το οτι κάποιοι δεν θέλουν την εκκαθάριση οπως λες έχει βάση διότι
      αν ο Πιερικός ανέβει στην Β' Εθνική, τότε αναβιώνει η ΠΑΕ και μαζί και τα χρέη της. Ετσι εξηγείται και η πρεμούρα του Παπαδόπουλου να «αναλάβει ο Λιναρδής», αλλά και η ανημποριά του Πιερικού για άνοδο με συχνές αλλαγές προπονητών και προβλημάτων με του παίκτες.

      Στα «καταστατικού και τακτοποιημένων μελών»
      Δεν είναι η πρώτη φορά που καταστρατηγείται το καταστατικό και δεν τηρούνται οι διαδικασίες.
      Αν ισχύει αυτό που λες ότι ο Κοκαβίδης δεν είναι καν εγγεγραμμένο μέλος, είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να διερευνηθεί. (ελπίζω ο Νουλέζας ή ο Γιδαράκος που διαβάζουν το pnews και διαβάζοντας το σχόλιό σου, ως νομικοί, να το ψάξουν)

      Και, για τους «εύρωστους επιχειρηματίες» (και κλείνω μ'αυτό)
      Κανένας απο αυτούς δεν ήθελε πραγματικά και ποτέ να εμπλακεί στον Πιερικό. Υποψηφιότητες λεζάντας και σκοπιμοτήτων ήταν και τίποτα παραπάνω.
      Δεν θα αναλάμβαναν ποτέ τον Πιερικό επειδή δεν έχουν φράγκο! Η κρίση τους έχει στραγγίξει όλους. Της πιάτσας είμαι και ξέρω. Μη κοιτάς τι δείχνουν προς τα έξω και μη τσιμπάς.

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!