ΣΧΟΛΙΟ PNEWS: Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα...

Πριν έξι εβδομάδες ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος της Γ'Εθνικής, με την ομάδα του Πιερικού να τερματίζει στην 6η θέση του 2ου ομίλου της κατηγορίας. Έξι εβδομάδες αργότερα, και ενώ θα έπρεπε να έχει αρχίσει να τρέχει ο προγραμματισμός και η οργάνωση για την επόμενη σεζόν, τα πάντα γύρω από το σωματείο είναι αμφίβολα. Διοίκηση-ποδοσφαιριστές-τεχνικό τιμ στον αέρα, χωρίς καμία περαιτέρω ενημέρωση, χωρίς καμία ανασυγκρώτηση, χωρίς κανέναν να ενδιαφέρεται.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΧΟΛΙΟ NEWS PIERIKOSNEWS
  • Να τονίσουμε ότι από τη λήξη του πρωταθλήματος, δεν υπήρξε προπόνηση για την ομάδα. Ποδοσφαιριστές και τεχνικο τιμ τα μάζεψαν και έφυγαν μέχρι νεοτέρας. 
  • Πολλοί από τους ποδοσφαιριστές έχουν μείνει δυσαρεστημένοι με το όλο σκηνικό, καθώς ακόμη και οι ίδιοι αναρωτιούνται και απορούν για το μέλλον τους στην ομάδα, ακόμα και για την ομάδα. Σε επαφή που είχαμε με κάποιους ποδοσφαιριστές μας είπαν ότι δεν γνωρίζουν ακόμα το τι θα κάνουν, καθώς δεν έχουν ενημέρωσει ή κάποιο σημάδι από τη διοίκηση ώστε να μπορέσουν και οι ίδιοι να ενεργήσουν. Ακόμα και οι ποδοσφαιριστές εκτός Πιερίας, παραμένουν εδώ, και μάλιστα ακούγεται έντονα το ενδεχόμενο να μετακινηθούν σε άλλη ομάδα της Πιερίας αν δεν υπάρξει επαφή με το Πιερικό.

  • Ο τεχνικός Λεωνίδας Μπίλης από την άλλη ήταν ο μόνος ο οποίος είχε μια ''άκαρπη'' συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας, που ενώ συζητήθηκαν κάποια θέματα για την ερχόμενη σεζόν και τον προγραμματισμό της, δεν υπήρξε κάποια οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε να γνωρίζουμε ότι έστω ξεκινάμε από κάπου.
  • Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε μια προσπάθεια ώστε να συγκροτηθεί Διοικητικό Συμβούλιο μεταξύ όλων όσων αποτελούν μέρος της διοίκησης της ομάδας, ούτε εκεί  υπήρξε κάποιο νεότερο, και φυσικά δεν υπήρξαν αποφάσεις ούτε κάποιες ενέργειες, με κάποιους εξ αυτών μέσα στο συμβούλιο να έχουν μείνει με τη σειρά τους απογοητευμένοι.

  • Όσον αφορά τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Κοκαβίδη, φημολογείται ότι κινείται με σκοπό να πλαισιωθεί και να στηριχθεί οικονομικά εν όψει της νέας σεζόν ώστε να μπορέσει να κινήσει τις διαδικασίες, ωστόσο στάσιμο και άγνωστο παραμένει ΚΑΙ αυτό το ζήτημα.
  • Το μόνο δεδομένο μέχρι στιγμής είναι ΜΟΝΟ ΟΤΙ ο Πιερικός του χρόνου θα πλαισιωθεί από κάποιους ποδοσφαιριστές της ''εφεδρικής'' ομάδας Διόσκουροι, ότι θα υπάρξει και άλλη συνάντηση με τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη για να παρθεί απόφαση για το αν θα συνεχίσει.. και ότι το πλάνο ενδέχεται να είναι το ίδιο με της περασμένης σεζόν, νεαροί ελπιδοφόροι Κατερινιώτες κατά κύριο λόγο ποδοσφαιριστές και κάποιοι έμπειροι ανάμεσα τους.

  • Ο φίλαθλος κόσμος του νομού και οι λίγοι εκλεκτοί που αγαπάνε και ενδιαφέρονται για το Πιερικό αγωνιούν και έχουν πάρα πολλά ερωτηματικά (όπως και εμείς άλλωστε), ενώ υπάρχει έντονη δυσφορία. Ενώ όσο οι εξελίξεις παραμένουν στάσιμες και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από πλευράς διοίκησης, τόσο θα οργιάζουν οι φήμες-οι ''καφενειακές'' συζητήσεις.. και ο εκνευρισμός των φιλάθλων θα κορυφωθεί. Αρκετοί είναι αυτοί που ζητάνε άμεση σύγκληση Γενικής Συνέλευσης ώστε να υπάρξει ενημέρωση της διοίκησης προς τα μέλη για το που βρισκόμαστε και που οδηγούμαστε..


19 σχόλια:

  1. Δεν είναι Διοίκηση ομάδας αυτό, Παραγοντισμός της πλάκας είναι.
    Ο Πιερικός, μια ομάδα με σπουδαία ιστορία, πολλές φορές κατέστη υποχείριο ανθρώπων ασχέτων με το ποδόσφαιρο, οι οποίοι απλά επιδιώκουν μέσω της ενασχόλησης και εκτός των άλλων, τη φήμη και την ανούσια τοπική δόξα.
    Δυστυχώς πολλές φορές διοικήθηκε από παραγοντίσκους, που έτυχε να απολαμβάνουν μιας μικρής οικονομικής επιφάνειας ή ακόμα χειρότερα απο άφραγκους τυχάρπαστους που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο.
    Η ομάδα πλέον έχει γίνει το μέσο για να γίνουμε γνωστοί, να παραγοντίσουμε, να μας δουν, να μάθουν.
    Η λέξη στόχος, πουθενά.
    Η λέξη όραμα, πουθενά.
    Η λέξη πλάνο, πουθενά.
    Η λέξη σχεδιασμός, πουθενά.
    Η λέξη scouting, πουθενά.
    Η λέξη προσφορά, πουθενά.
    Εγώ, προσωπικά, περιμένω λιγότερους στο γήπεδο στη νέα σεζόν. Η απαξίωση της ομάδας θα μεγεθυνθεί και με το δίκιο τους οι κατερινιώτες δεν θα πάνε να δούνε και του χρόνου Πιερικό. Τι να πάνε να δούνε; Τι; Τι; Τι;

    Η Διοίκηση κοκαβίδη έδωσε εξετάσεις όλη την χρονιά και απέτυχε! Δεν περιμένω τίποτα καλύτερο για τη νεα σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα..."

    Δεν θα μπορούσε να μπει πιο εύστοχος τίτλος από αυτόν!

    Μυρωτής Ακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι μας θέλουμε να έρθει κάποιος λεφτας να δωσει παραδακι και να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Όμως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες να απαντηθούν. Υπάρχει κάποιος που θέλει να αναλάβει την ομάδα. Ας παρουσιαστεί και τότε νομίζω πως κανένας δεν θα φέρει αντίρρηση. Καλή είναι η κριτική, όμως θα πρέπει να υπαρχουν και προτάσεις. Το να λέμε να φύγουν αυτοί και να πάμε σε ΓΣ και να μην υπάρχει αξιόπιστη πρόταση θα βρεθούμε χωρίς διοίκηση. Όποιος έχει κατά νου ανθρώπους που θέλουν να εμπλακουν με την ομάδα ας τους φέρει σε επαφή με τη διοικηση








    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κακή διαχείριση από πλευράς διοικήσεων και η μη αξιοποίηση των ταλέντων των ομάδων, η έλλειψη στήριξης από την τοπική κοινωνία, αλλα και η ενασχόληση άσχετων με τα διοικητικά αποτελούν τροχοπέδη!
      Ποιος θέλει να πάει να μπλέξει;

      Διαγραφή
    2. Φθάσαμε σε αυτό το σημείο επειδή δεν μετρήσαμε καλά αυτούς που διοίκησαν, που διοικούν αλλά και αυτούς που θα διοικήσουν στο μέλλον.
      Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλή υπόθεση για να το διοικείς και δεν μπορεί μια ομάδα επαγγελματική ή ερασιτεχνική να στηρίζεται σε έναν και μόνο επιχειρηματία.
      Αυτό το μοντέλο διοίκησης στοίχισε στον Πιερικό όπου έγιναν βήματα μεγαλύτερα από όσα μπορούσε να υποστηρίξει ο σύλλογος και μοιραία κάποια στιγμή θα ερχόταν η παρακμή. Κακή διαχείριση χωρίς κανένας να σκεφτεί το αύριο.
      Το μοντέλο του «λεφτά» που θα σώσει την ομάδα είναι δοκιμασμένο και αποτυχημένο!
      Δεν θα πρέπει να ενδιαφερόμαστε για το ποιος διοικεί, αλλά αν η διοίκηση λειτουργεί σωστά κι έχει ένα πλάνο ανάπτυξης.

      Διαγραφή
  4. Κρίσιμο το ΔΣ εντός της εβδομάδας με ολα τα ενδεχόμενα ανοικτά.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως αν δεν μπορεί ο Κοκαβιδης να συνεχισει δεν είναι κακό να το πει ανδρικια ότι δεν μπορεί ο Πιερικος θα βρει τον δρόμο του. Άλλη χρονιά δεν πρέπει να χαθεί δεν αντέχει άλλο ο κόσμος συντήρηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και κάπου εκεί θα έρθει ο επόμενος «ικανός» να «αναλάβει».
      Ξανά στο ίδιο έργο θεατές!

      Διαγραφή
    2. Δεν λέμε ότι θα έρθει ο σοσιας αλλά πειράματα αλλά δεν θέλουμε τουλάχιστον στη γ εθνική για το μέγεθος του Πιερικου πρέπει να είσαι πρωταγωνιστης.

      Διαγραφή
    3. (Δεν είναι «σωσίας» αλλά «μεσσίας»!)

      Για να είσαι πρωταγωνιστής πρέπει να φτιάξεις κορμό όλη την επόμενη χρονιά και να κοιτάς άνοδο την μεθεπόμενη.

      Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο λόγος που δεν ανεβαίνει ο Πιερικός είναι οτι γίνονται πειράματα και δεν γίνεται σοβαρή προσπάθεια κορμού.
      Στο διοικητικό κομμάτι, άστα! Κάτι μου λέει οτι δεν θέλουν να ανεβεί η ομάδα. Οι λόγοι; Προφανείς!

      Διαγραφή
  6. Δίκαιο έχεις μεσσίας. Ρόστερ και προπονητή έχουμε καλό με 4/5 παίχτες εμπειρους θα πάμε πολύ καλά δεν χρειάζεται και πολύ μεγάλο μπάτζετ. Διοίκηση ισχυρη να μπορεί να λύνει τα οικονομικά προβλήματα χρειαζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιερικός news κανένα νέο υπάρχει για την ομάδα τη γίνεται πολύ ησυχία βλέπω ; Πάλι θα τρεχουμε τελευταια στιγμή να κάνουμε ομάδα ; Ευχαριστώ ένας απλός φίλαθλος του μεγάλου Πιερικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαθαίνω πως υπάρχει εντός της εβδομάδος Δ.Σ. Εκεί θα φανεί αν υπάρξει κάποιο νέο. Πάντως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιον να αναλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος να αναλάβει; Τι, αποχωρεί ο Κοκαβίδης;

      Διαγραφή
  9. Nεκρη πόλη νεκρή και η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρέπει παλαίμαχοι. από, μελανολευκοι, σφιπ να αναλάβουν κάποια πρωτοβουλία. Καλή είναι η κριτική, αλλά εδώ που φτάσαμε χρειάζονται να μπουν κάποιοι μπροστά, μπας και βρεθεί κάποια λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το γήπεδο σε αθλεια κατάσταση η διοίκηση εξαφανισμένοι τι γίνεται να βγει κάποιος να πει που βαδίζει η ομάδα αν δεν μπορούν να κάνουν ΓΣ. Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!