''Σκόρπισε'' την Στυλίδα ο Πιερικός!

Επιβλητικός ο Πιερικός σκόρπισε τον ΑΟ Στυλίδας με 5-1 και έτσι θετικά θα κλείσει τις υποχρεώσεις του για το 2018. Σπουδαίο ντεμπούτο για τον προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη που έφερε κλίμα αλλαγής και ψυχολογική άνοδο, κάτι που αντικατοπτρίστηκε και στον αγωνιστικό χώρο.
Οι Κατερινιώτες νίκησαν κατά κράτος τους φιλοξενούμενους, με χαρακτηριστικό ότι στο 25' το σκορ ήταν ήδη 3-0. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6' με τον Σεχολάρι, το 2-0 έγινε στο 21' με αυτογκόλ του Μάγιου ενώ το 3-0 διαμορφώθηκε στο 25' με τον Δαδάκο. Ο Μηλιώτης στο 73' έκανε το 4-0 με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 75' με τέρμα του Μπουσάι. Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 88' με γκολ του Βερνάρδου. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολών του Μπουσάι στο 83' και του Τέγου στο 88' με δεύτερες κίτρινες κάρτες. Έτσι, ο Πιερικός έφτασε στους 13 βαθμούς, μειώνοντας την απόστασή του από τη ζώνη της παραμονής στον ένα βαθμό και η διακοπή του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με την ενίσχυση της ομάδας που προαναγγέλθηκε μεσοβδόμαδα θα συμβάλουν ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί βελτιωμένη το 2019 και να πετύχει το στόχο της σωτηρίας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τσιαουσίδης με βοηθούς τους Μιχατίδη και Παπαδόπουλο (Μακεδονίας).

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Κούζας, Λαζαρίδης, Τουλίκας, Στ. Κραγιόπουλος, Χατζηδίμπας, Αθ. Καρτσαμπάς, Εμ. Κραγιόπουλος, Σκλιοπίδης(73' Βερνάρδος), Σεχολάρι (86' Κριεμάντι), Δαδάκος (63'Κωτσιαρίδης), Μηλιώτης (83' Μαυρίδης).

Στον πάγκο: Τσιούχας, Πατσιογιώργος, Μπατσαράς.

ΑΟ Στυλίς (Κώστας Αλεξίου): Μήτσου, Ξεζώνοτος, Καββαδίας, Τέγος, Μάγιος, Λιανός (46' Παπαϊωάννου), Καμίδης (26' Μπουσάι), Χαλαστανής, Λέντας (81' Μανιάς), Βαρυπάτης, Τσόντζορος (18' Κολντρέου).


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!