Αποχή ποδοσφαιριστών και παύση λειτουργίας στον Πιερικό!

Δυστυχώς υπάρχουν κάποιες πολύ δυσάρεστες και άσχημες εξελίξεις που αφορούν την ομάδα του Πιερικού και το PierikosNews οφείλει να σας ενημερώσει για το τι συμβαίνει γύρω από τον σύλλογο, χωρίς να ''καλυφθεί'' απολύτως τίποτα.
Καθ' όλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας υπήρξε έντονος προβληματισμός από τη πλευρά μας, προς τη στάση που κρατάει ο επίσημος Πιερικός και της "παγωμάρας" που υπήρχε ενημερωτικά. Μεσοβδόμαδα ανακοινώθηκε ότι ακυρώνονται αόριστα όλα τα φιλικά της ομάδας, και εκεί ήταν που μας γεννήθηκαν περισσότερα ερωτήματα. Ύστερα προς τα τέλη της εβδομάδας, άρχισαν να βγαίνουν κάποιες φήμες ότι κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα και ότι δεν υπάρχει καμία κινητικότητα από πουθενά και για τίποτα. Έτσι στο PNEWS προσπαθώντας να ενημερωθούμε για το τι συμβαίνει πήγαμε στο Α'ΔΑΚ ώστε να προχωρήσουμε σε ρεπορτάζ. Ωστόσο τα γήπεδα ήταν άδεια, και τα αποδυτήρια κλειστά.
Όλοι οι αρμόδιοι είτε δεν απαντούσαν είτε δεν μιλούσαν για το γεγονός αυτό, καθως λογικά θέλησαν να το καλύψουν για λίγο, ωστόσο σήμερα επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες μας.. οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προχώρησαν σε απόχη προπονήσεων εδώ και μια εβδομάδα, και ο σύλλογος έχει σταματήσει τη λειτουργία του.
Οι πρώτες πληροφορίες μας, και γενικότερα αυτά που ακούγονται ακόμα ''καφενειακα'' καθώς ο επίσημος Πιερικός δεν έχει πάρει ακόμη θέση , είναι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα συμβόλαια της ομάδας.
Το πώς και το γιατί φτάσαμε σε τέτοιο σημείο ενώ όλα πήγαιναν αρκετά καλά με σχέδιο και πλάνο και απόλυτη στήριξη διοικούντων και Δήμου είναι το μεγάλο ερώτημα. Που κάποιος πρέπει να το απαντήσει. Πάντως όχι εγώ.
Επίσης πρέπει να δοθούν ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. Τι συμβαίνει με την νέα ΠΑΕ , γιατί χρειάστηκε τόσο πολύς χρόνος ώστε να δρομολογηθεί η σύσταση της, ποιοι είναι οι μέτοχοι ; Που έχει πάει η ομάδα σε ποια χέρια ; Ποιος κυβερνάει; Γιατί στα διαδικαστικά θέματα της ομάδας υπήρξε τόσο έντονη αμέλεια και αργοπορία στα θέματα ;
Όλα αυτά και άλλα πολλά είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν... Και περιμένουμε όλοι με αγωνία τις εξελίξεις και τις αντιδράσεις διοικούντων αλλά και από πλευράς Δήμου...καθώς όλο αυτό μας βρήκε απροετοίμαστους. Ο κόσμος θέλει να μάθει και αγωνιά για το μέλλον της ομάδας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!