Ιδανικό ξεκίνημα για τον Πιερικό!

 Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Πιερικό στη Football League, στην επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες, επικρατώντας του Αλμωπού με 2-0 στη Κατερίνη.

Σε ένα παιχνίδι ισορροπημένο χωρίς πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, ωστόσο ο Πιερικός ήταν αυτός που πήρε το τρίποντο καθώς ευστόχησε και στα δύο πέναλτι που κέρδισε, το 1-0 έγινε από τον Χαρτσιά στο 4' ενώ το τελικό 2-0 από τον Κυβελίδη στο 65'.

Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Καραγκιολίδης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς (58′ λ.τ Ντόσης), Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Μακρής, Ιντζόγλου (65′ Κριεμάντι), Γκατσολάρι, Κυβελίδης, Μπουολί (46′ Δερμητζόγλου), (90+2’ Τουλίκας), Παπαδόπουλος (65′ Μηλιώτης).

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Βενέτης, Κουρούπης, (79’ Μιγκέλ), Μάνιος, Ρογγότης, Ασλαμπάλογλου, (79’ Τούφας), Μεντής, Χατζάρας, (71’ Αμαραντίδης), Γκέσιος, (71’ Κολτσίδας), Έππας, (86’ Προκοπίου), Πέττας.

Διαιτητής ο Τσιμεντερίδης με βοηθούς τους Μαλανδρή και Μπαλιάκας. 4ος ο Δραγούσης.

Συνέντευξη τύπου



Επόμενος αγώνας για τον Πιερικό την ερχόμενη Τετάρτη ωρα 15:00 απέναντι στον Πανσερραικό στις Σέρρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!