Στον Πιερικό οι Πέλκας και Μότα!

Συνεχίζονται οι προσθήκες στο ρόστερ του Πιερικού εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 2, με την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη να βάζει στο ρόστερ του δύο νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές.
Ο Πορτογάλος Φρανσίσκο Μότα

Ο λόγος για τους Πέτρο Πέλκα και Φρανσίσκο Μότα, ο πρώτος είναι μόλις 19 ετών ερχόμενος από τον Ολυμπιακό Βόλου με συμμετοχές ως βασικός στο περσινό πρωτάθλημα της Football League και αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας, έχει αγωνιστεί επίσης στην Κ17 του Άρη και στην Κ19 της Λαμίας. Ο Φρανσίσκο Μότα είναι 23χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ο οποίος προέρχεται από την Γ'κατηγορία της Πορτογαλικής CD Alcains, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Κυπριακή Αμαθούς, τοπική ομάδα στη Λεμεσσό. Και οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετέχουν αρκετές ημέρες στην προετοιμασία των Κατερινιωτών, και μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση τους από την ΠΑΕ.
Πέτρος Πέλκας


Σε «αναμονή» οι Καμερουνέζοι - Τη Δευτέρα φεύγει η ομάδα Σερβία:
Σε ότι αφορά τους δύο Καμερουνέζους Φλορεντίν Μπουολί και Πασκάλ Εμπουσί, προσπαθούν μέσω της ομάδας να βρεθεί άμεσα λύση στο θέμα της βίζας και να έρθουν στην Ελλάδα ή απευθείας στη Σερβία οπού και θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της βασικής προετοιμασίας της ομάδας. Τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για τη Γιαγκοντίνα της Σερβίας οπού θα παραμείνει η ομάδα έως τις 2 Σεπτέμβρη. Εκεί αναμένεται να δώσει και ένα ή δύο φιλικά παιχνίδια με τοπικές ομάδες.


Τέλος, αύριο Κυριακή 22/8 θα δοθεί φιλικό στον Σβορώνο με τον τοπικό ΓΑΣ, στις 18:15. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!