ΣΦΚ Πιερικός: Επιστρέφει στην Α2 ο Πιερικός

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α2 ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3  (12-25, 11-25, 18-25)
 
            Πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και μαθηματικά βρίσκονται οι άνδρες του Πιερικού μετά την νίκη τους μέσα στην Βέροια επί του Φίλιππου με 3-0 σετ.
Ο Πιερικός πέτυχε την 12η νίκη σε 12 αγώνες και συνολικά 36-1 σετ, ανοίγοντας πάρα πολύ την διαφορά βαθμολογίας από τους “διώκτες” του, καθώς με νίκη το Σάββατο στην Κατερίνη επί του Αρχελάου στέφεται και μαθηματικά πρωταθλητής και ανεβαίνει στην Α2 Εθνική κατηγορία, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
            Στο παιχνίδι της Βέροιας οι παίκτες του Πιερικού έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους και γιατί βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας, αήττητοι, αφού πήραν μεγάλη διαφορά στο σκορ, κερδίζοντάς το πολύ εύκολα με 25-12 παρά τις πολλές αλλαγές που έκανε ο προπονητής του Πιερικού, δίνοντας σε όλους τους παίκτες την ευκαιρία να παίξουν.
            Στο 2ο σετ είχαμε το ίδιο σκηνικό και την εύκολη επικράτηση με 25-11, χρησιμοποιώντας και σ'αυτό το σετ όλους τους παίκτες. Στο 3ο σετ υπήρξε μια χαλαρότητα προς το τέλος του σετ, που έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα της Βέροιας να μειώσει τη διαφορά στο σκορ  και να το χάσει με 25-18.
            Η ομάδα του Πιερικού έχοντας ξεφύγει στην βαθμολογία από τους διώκτες της, βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, επαναφέροντας το βόλεϊ της Κατερίνης πολύ ψηλά. Με καθαρή νίκη στην Κατερίνη επί του Αρχελάου κατακτά το πρωτάθλημα και μαθηματικά αήττητος και ανέρχεται στην Α2 Εθνική κατηγορία. Όλη την χρονιά οι άνδρες του Πιερικού παίζοντας σταθερά πάρα πολύ καλό βόλεϊ, έδειξε ότι είναι ομάδα υψηλότερης κατηγορίας. Εφαρμόζοντας το προπονητικό πρόγραμμα με σκληρή, επιστημονική και πειθαρχημένη δουλειά, κατόρθωσαν να υλοποιήσουν τον στόχο της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία. Έδειξε για ακόμη μια φορά την άριστη οργάνωση που έχει σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς, τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά. Πιστός στο μεγάλο του όνομα ο Πιερικός πέτυχε άλλη μια πολύ μεγάλη επιτυχία, πρόσθεσε άλλο ένα πρωτάθλημα στην σωρεία πρωταθλήματων που έχει κερδίσει σε όλα τα τμήματα.
            Σύνθεση: Σαμαλής, Γερομιχαλός, Χρυσικός, Πάπας, Καραγιάννης, Γιατσίδης Απ., Καλιακός, Αλεξίου, Γιατσίδης Δ., Λαζαρίδης, Τολιάς.



Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752. 

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!