Τέλος καριέρας για τον "Κάπταιν'' Αποστολίδη

Ο 36χρονος αμυντικός μέσος αποφάσισε να κρεμάσει φέτος τα παπούτσια του στον Πιερικό...

cfoot2
Τα παπούτσια του αποφάσισε να κρεμάσει ο 36χρονος Κώστας Αποστολίδης, ένας από τους "στυλοβάτες" του φετινού Πιερικού, μαζί με τον Ηλία Μανίκα. Έπειτα από 19 χρόνια καριέρας και θητεία, κατά σειρά, σε Αμπελόκηπους, Άρη, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Αιγάλεω, Νάουσα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Κοζάνη, Παναχαϊκή, Τρίκαλα, Αχαϊκή, Πολύκαστρο, ΠΑΟΔ, Αναγέννηση Επανομής, Καλλονή, Αιολικό, Αιγινιακό και Πιερικό, ο έμπειρος αμυντικός μέσος αγωνίστηκε για 3,5 χρόνια συνολικά στους Κατερινιώτες και, πλέον, σκέφτεται να συνεχίσει ερασιτεχνικά την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.
Πάντως, ο ίδιος δήλωσε σε ιστοσελίδα, πως δέχεται πιέσεις από τη διοίκηση του Πιερικού για να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα από άλλο πόστο, μέσα στο τεχνικό επιτελείο, ενώ αναγνώρισε το σημαντικό έργο του Γιώργου Καμπερίδη στην παραμονή των Μελανόλευκων στη Football League τη φετινή χρονιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!