Ο Στέφανος Σκέντος ξεσκεπάζει την προηγούμενη ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ!

Λύνει τη σιωπή του ο πρώην αμυντικός του Πιερικού Στέφανος Σκέντος, βγάζοντας την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν και αναγκάστηκε να καταθέσει την προσφυγή στον οποία των οδήγησαν όπως ο ίδιος αναφέρει, οι διοικούντες του Πιερικού το 2012.


Όλο το παρασκήνιο σύμφωνα με τις μαρτυρίες του έμπειρου Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή, (που να σημειωθεί ότι ο Πιερικός είναι η μόνη ομάδα απο τις 10 που αγωνίσθηκε, στην οποία κατέθεσε προσφυγή ???) μπορείτε να το διαβάσετε παρακάτω:

«Ξεκινώντας θα ήθελα να τονίσω ότι η οικογένεια μου είναι πολύ πιο Πιερικός από πολλούς στην περιοχή μας που για δικούς τους λόγους το παίζουν και φαινομενικά είναι. Ο πατέρας μου Γιώργος Σκέντος, έδωσε και πήρε από αυτή την ομάδα κι εγώ μεγάλωσα μέσα σε αυτή την εβδομάδα από μικρό παιδί. Δε θα έκανα ποτέ κακό στην ίδια την ομάδα.

Ας πάρουμε λοιπόν από την αρχή το θέμα μου που προέκυψε με την ιστορική ομάδα της πόλης μας, αφού πρώτα πώ ότι διάλεξα να μιλήσω μετά από 3 χρόνια και να πω όλη την πραγματική αλήθεια και όχι αυτήν που βολεύει κάποιους όψιμους υποστηρικτές του Πιερικού που τον…αγάπησαν τα τελευταία χρόνια με τον «δικό τους» γνωστό πια σε όλους μας τρόπο….
Η σιωπή μου επάνω στο θέμα της προσφυγής μου δεν ήταν προϊόν της αδυναμίας μου τα προηγούμενα χρόνια. Απλά έκρινα σωστό να πώ τα πράγματα με το όνομα τους τώρα που καθάρισε από τη βρωμιά η ομάδα και ανέλαβε μια διοίκηση που αν μη τι άλλο δείχνει διαφορετική σε πρόσωπα και φιλοσοφία.

Πήγα στον Πιερικό τον Γενάρη του 2012 και μέχρι το καλοκαίρι (Ιούνιο) του ίδιου έτους δεν είχα πάρει ούτε μισό ευρώ. Εκτός αυτού δεν πήρα και χρόνο συμμετοχής γιατί το άξιζα-δε το άξιζα αγωνιστικά, δε μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να το αποδείξω επειδή ο πατέρας προτίμησε να κρατήσει το όνομα του καθαρό στην επαγγελματική του ιδιότητα (διευθυντής τράπεζας), παρά να πάρει μέρος και να ικανοποιήσει τις «ορέξεις» «κάποιων», οι οποίοι ήθελαν να τον χρησιμοποιήσουν για να πάρει μέρος στα «παιχνίδια» τους.
Αφού έγιναν όλα αυτά από τον Γενάρη και μέχρι τον Ιούνιο, πήγα ο ίδιος αρχές Ιουλίου και ζήτησα να λύσω το συμβόλαιο μου και να μου δώσουν τα μισά από τα δεδουλευμένα μου (τα μισά από τα συμφωνηθέντα του 6μηνου που ήμουν στην ομάδα). Παρόλα αυτά σε συνάντηση που είχα με τον τότε γενικό αρχηγό (Γ. Λιόλιο), ο ίδιος μου ζήτησε να ξεχάσω ότι έγινε επειδή είχα δίκιο και να συνεχίσω στην ομάδα και την επόμενη χρονιά.
Ο μόνος λόγος που είπα το ναι, είναι ότι ήθελα να παίξω στον Πιερικό και να βοηθήσω την ομάδα. Σύμφωνα με τα όσα προηγήθηκαν, έβαλα το συναίσθημα και τη θέληση επάνω από τη λογική.


Έτσι ξεκίνησα προετοιμασία με την ομάδα. Μετά από 5 ημέρες με φώναξε ο τότε προπονητής Ν. Γκουλής και μου άρχισε τα «μα και μου», λέγοντας μου ότι ίσως δε χωρούσα στην ομάδα που έφτιαχνε επειδή ήθελε να κάνει ανανέωση??? (ήμουν 24 ετών). Οπότε ο «νοών νοείτω»
Την επομένη έψαξα τον πρόεδρο (Κώστα Παπαδόπουλο) ώστε να βρούμε μια λύση να λήξει με τον όποιο τρόπο το θέμα αλλά ποτέ δεν απάντησε στις προσκλήσεις μου.

Όταν βγήκε η αποστολή του Γκουλή για την προετοιμασία στη Βουλγαρία και είδα ότι δεν ήταν το όνομα μου στην κατάσταση, έκανα νέα προσπάθεια να συναντηθώ με τον πρόεδρο. Αφού δεν μπόρεσα να μιλήσω εγώ, μίλησαν μαζί του γνωστοί στην περιοχή μας άνθρωποι  και κοινοί γνωστοί με τον πρόεδρο (επικαλούμαι την μαρτυρία τους)στους οποίους ο Παπαδόπουλος έλεγε τηλεφωνικά (ενώ του έλεγα μέσω των γνωστών μου να βρεθούμε να λύσουμε το συμβόλαιο να φύγω) «δε με νοιάζει ο Σκέντος, δε με ενδιαφέρει ας κάνει ότι θέλει, μαζί του θα ασχολούμαι».

Εγώ αφού έκανα ότι μπορούσα για να συναντηθώ μαζί του χωρίς αυτό να γίνει εφικτό, κατάλαβα τις προθέσεις του και κατέθεσα την προσφυγή για να μην φτάσει στο σκοπό του και μου κάνει διακοπή συμβολαίου. Ήμουν στο δυναμικό της ΠΑΕ και δεν μετείχα στην προετοιμασία, οπότε…

Σε όλο αυτό το διάστημα των 8 μηνών στην ομάδα, πήρα μόνο ένα πριν 150 ευρώ από την προηγούμενη χρονιά με την Βέροια.

Λόγω αυτής της προσφυγής μου λοιπόν στην οποία οδηγήθηκα μεθοδικά από αυτούς τους «κυρίους» να κάνω, κακολογήθηκα τόσο στην περιοχή μας όσο και σε όλη την αθλητική Ελλάδα. Έχασα το εξάμηνο γιατί έμεινα ελεύθερος τον Οκτώβριο του 2012 και αναγκάστηκα από τη Β΄εθνική που αγωνιζόμουν, να παίξω στο τοπικό πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Πιερίας (Εθνικό Κατερίνης) για να μην μείνω μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από την αγωνιστική κατάσταση.

Μετά την εκδίκαση και την δικαίωση μου στην προσφυγή που κατέθεσα, έπρεπε να παίρνω ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Ενώ πολλές φορές αυτό δε γινόταν, δεν σκέφτηκα καν να δημιουργήσω θέμα στην ομάδα και να μην την αφήσω να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα για να μην διασυρθεί (δυστυχώς το ίδιο σκεπτικό δεν είχαν αυτοί που τον διοικούσαν). Σε αυτό επικαλούμαι την μαρτυρία του επόμενου γενικού αρχηγού της ομάδας, Δημήτρη Μπέκα που γνώριζε.
Το έκανα μόνο για το καλό του Πιερικού.

Όταν πλέον έμεινε το μισό υπόλοιπο από το αυτό που μου επιδικάσθηκε, επικοινώνησε μαζί μου ο Παπαδόπουλος και μου είπε να το χαρίσω στην ΠΑΕ. Του είπα κι εγώ λοιπόν να παραιτηθεί και την επόμενη ημέρα να το χαρίσω μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Ποτέ το πρόβλημα μου δεν ήταν με τον Πιερικό. Ήταν με αυτόν που λεγόταν πρόεδρος του. Και γι αυτό αποκλειστική ευθύνη φέρνει ο ίδιος και η απαξιωτική του αντιμετώπιση στο πρόσωπο μου.
Η μόνη αλήθεια που δεν ειπώθηκε ποτέ από κανέναν της γνωστής «αυλής» του…προέδρου, είναι ότι άφησα πολλές φορές την ομάδα να αγωνισθεί βάζοντας την υπογραφή μου, χωρίς να εισπράξω χρήματα.
Γιατί απλά δεν ήθελα να κάνω κακό στην ομάδα όπως λένε ότι έκανα και διαλαλούν στην ποδοσφαιρική πιάτσα της Κατερίνης, τα γνωστά και γραφικά πλέον «παπαγαλάκια» της περιοχής μας»

Pieriasport.blogspot.gr

27 σχόλια:

  1. Παντελόνια φοραει μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπαδόπουλο να ξερες πόσο μεγάλο κακό έκανες στην ομάδα Τουλάχιστον ουλάχιστον ήρθανε άνθρωποι το νέο δσ που τους νοιάζει μόνο το καλό της ομάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή ρε Σκέντο εσύ πήρες από την ομάδα 17700 ευρω όπως λένε τα παπαγαλάκια
    ενώ τα δεδουλευμένα σου ήταν 3200 επειδή αγαπάς εσύ και ο πατέρας σου πολύ τον πιερικο?
    Δεν σου κακοπεσανε 14500 ευρώ αδουλευτα.
    Ααα όσον αφορά το αγωνιστικό από τον Βατανιακο της Γ εθνικής πηγές στον Πιερικο και μετά μόνο σε ερασιτεχνικο επίπεδο έπαιξες χωρίς μάλιστα να στεριώσεις πουθενα
    ....
    Γι αυτό άσε τις θεωρίες και μην ψάχνεις τρόπο να γυρίζεις πίσω ο Πιερικος δεν θέλει την αγάπη σου άλλο. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο κακό και να έκανε η προηγούμενη διοίκηση, ο κόσμος του Πιερικού δεν ξεχνάει την αλητεία που έκανε ο Σκέντος στην ομάδα. Μην διανοηθεί η νέα διοίκηση να περιμαζέψει παλτά όπως ο Σκέντος ή ο Ίτσιος γιατί θα πέσει πολύ κράξιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαλλον δεν γνωριζεις πολλα κι απο ποδοσφαιρο εσυ 08.08 γι αυτο και λες αυτα που λες. Να σε πληροφορησω οτι ο Σκεντος εχει παιξει σε πολλες ομαδες Β,Γ και Δ εθνικη. Κι ειδικα εκτος Κατερινης. Αρα εσυ που τα λες μαλλον δεν ξερεις και πολλα απο μπαλα.. Οσο για τα λεφτα που λες οτι πηρε καλα εκανε και τα πηρε γιατι με τετοια αντιπευωπιση τι ηθελες να κανει δλδ; Να κατσει μηπως και να τον απ αυτοσουν στο τελος.. Εσυ τι θα εκανες δλδ στην θεση του ρε μεγαλε; Μην ψαχνετε δικιολογιες στους παικτες. Ο μονος που φταει για τον πιερικο ξερουμε ολοι ποιος ειναι. Οποτε μην ψαχνουμε αλλοθι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σκέντο, αν είναι να γράψεις σχόλιο κάντο λίγο πιο διακριτικά.

      Διαγραφή
  6. Πυρός Γρεβενών - Βατανιακος- Σβορωνος -Ορφέας Αλεξάνδρου πόλης -
    Αυτό λέγεται Μεγάλη καριέρα. ...
    Μην χαζεύεται ο τύπος ήθελε τα λεφτά με κάθε τρόπο και τα πήρε απλά τώρα ξύνεται να βρει νέα θύματα ....
    Και άλλοι κάνανε προσφυγή αλλά δεν επέδειξαν τέτοιο μένος. ..
    Είπαμε από αγάπη το έκανε.
    Γι αυτό ξέχνα τον Πιερικο και πάνε παρακαλα την Σεβαστη και τον Κούκο να δείξεις το ταλέντο σου
    Είπαμε να αγαπάς τον Πιερικο αλλά από το ΣΠΊΤΙ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσεις που τα γραφεται ολα αυτα την μπαλα την βλεπεται τετραγωνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΚΕΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ Η' ΞΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα τρελαθούμε εντελώς σε αυτην την πόλη. Σε λίγο θα λύσει και τη σιωπή του ο Καραμέλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μας κοροϊδεύεις ρε χωριάταρε ποια δεδουλευμένα; αφού όπως λες δεν σου δόθηκε καμία ευκαιρία. Αλλά και εσύ και ο άλως ο χωριάτης βρήκατε και κάνατε, γιατί αυτό που κάνατε στον πιερικό αν το κάνατε σε άλλη ομάδα και σε άλλη πόλη το λιγότερο θα αλλάζατε χώρα . Πολλοί παίχτες ευεργετήθηκαν απο τον πιερικό όσο ώμος ο πατέρας σου κανείς και όσοι φίλαθλοι είναι πάνω απο τα σαράντα το γνωρίζουν καλά και γιαυτό ρίχνουν τις περισσότερες ευθύνες στο πατέρα σου.Η αχαριστία στο μεγαλείο της. Τώρα το πόσο πολύ πιερικός είσαι καλύτερα να έχουμε παίχτες να είναι λιγότερο πιερικοί απο σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο σου που ειπες την αλήθεια. Αν και έπρεπε να τα είχες πει και νωρίτερα. Η αλήθεια πονάει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλητείες έκαναν αλλοι και ξέρετε ποιοι... Οχι οι ποδοσφαιριστές... Οποτε μην κρύβεστε πισω απο το δάχτυλο αλλων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χωριατης εισαι εσυ ρε τραγικε που θα βαλεις στο στομα τον πατερα του... Ασχετε. Ο πατερας του εγραψε ιστορια στην ομαδα αυτη. Αλλα τοσα ξερεις τοσα λες. Και καλυτερα πολη να αλλαξεις εσυ που υποστηριζεις αυτους που κατεστρεψαν τον πιερικο.. Αντι να βλεπεις το δασος εσυ κοιτας το δεντρο.. Ξυπνηστε.. Το ποιος φταει για την κατρακυλα της ομαδας το ξερουμε ολοι και πολυ καλα μαλιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σκέντο τι θα γίνει αγόρι μου; Φτάνει επιτέλους με τα σχόλια. Άσε να γράψει και κανένας άλλος.

      Διαγραφή
  14. Σκέντο την έλυσες τη σιωπή σου; Τώρα δέστην ξανά γιατί δεν ξέρω τι κάνετε στην Καρίτσα. Στην Κατερίνη όμως τους προδότες δεν τους ξεχνάμε. Άντε αγόρι μου σε κανένα Γ τοπικό γιατί δεν είσαι για παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν αρεσει η αληθεια στα παπαγαλακια.. Καλα εκανες και τα ειπες ολα αυτα.. Να μαθουνε την αληθεια ολοι.. Μπραβο σου. Φορας παντελονια.. Δεν εισαι γλειφτης σαν καρι αλλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επειδή νιώθω οτι είστε πολύ αλλα στη πραξη πρέπει να είστε 3-4 μοναχα εσείς που σχολιάζετε αβέρτα... τέλος τα σχόλια για σήμερα, αύριο πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 💣💣💣👇👇👎👎👎👎ΩΡΑΙΟ ΠΟΙΗΜΑ ΕΙΠΕΣ ΠΕΚΤΑΡΑ ΜΟΥ !!!!ΤΩΡΑ ΘΕΛΗΣ 2ΕΦΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΝΑ ΠΕΞΗ ΜΙΚΡΗ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑΝΑ ΦΕΒΓΗΣ ΤΙΝ ΧΡΩΝΙΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΤΑΚΙ ΜΙΑΟΥ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κ. Σκέντο το πόσο πολύ Πιερικός είστε, αφήστε να το κρίνουμε εμείς κι όχι εσείς με την οικογένειά σας. Αρκετοί παίξανε ποδόσφαιρο στον Πιερικό και αρκετοί είχαν να πάρουν χρήματα αλλά αυτοί τουλάχιστον είχαν τη δύναμη να μην οδηγήσουν την ομάδα σε περιπέτειες, αλλά δυστυχώς Κατερινιώτες απαξίωσαν την ομάδα και έκαναν προσφυγή όταν η ομάδα προσπαθούσε να βρει τον δρόμο της, δυστυχώς από τα δικά μας παιδιά ήρθαν έτσι τα πράγματα για αυτό δεν υπάρχει λόγος να απολογείστε για να αποδείξετε πόσο Πιερικοί είστε νομίζω ο σύλλογος αυτός που λέγεται Πιερικός έχει κάνει πάρα πολλά για την οικογένειά σας ας κάνει τώρα και για κάποιους άλλους κάτι, όλα με τη σειρά δεν γυρίζουμε πίσω. Εύχομαι η νέα διοίκηση να δώσει ευκαιρίες εκεί που πραγματικά αξίζει και πραγματικά οι άνθρωποι το κάνουν. Διότι πολλές φορές ξένα παιδιά που αγωνίστηκαν στον Πιερικό απέδειξαν ότι ήσαν πιο Πιερικοί και από τους Κατερινιώτες. Η ευκαιρία δόθηκε και σε σας, αφήστε τώρα γιατί σειρά έχουν άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χαλαρώστε λιγο μάγκες εσείς όλοι οι Πιερικοι που πονούσατε την ομάδα τα τελευταία 4-5 χρονια. Ήσασταν 300 άτομα στο γήπεδο οι μισοί μπαρμπάδες που βρίζανε και τα καθίσματα επειδη τρώνε ξύλο στο σπιτι και οι υπόλοιποι μισοί φωστήρες του τζόγου που πηγαίνανε μονο γιαυτο το λόγο στο γήπεδο !!! Όσοι κάνανε προσφυγή καλα κάνανε δεν παίξανε ούτε για την ψυχή της μάνας τους και στο φιναλε αν δεν μπορούσε η διοίκηση να είναι τυπική στα συμβωλαια να μην υπέγραφε με τους παίκτες. Ίσα ίσα ο μεγάλος Πιερικος έπρεπε να μην δώσει δικαίωμα στα δικά του παιδιά εδω του τόπου !!! Αλλα εσείς όλοι που ξεχειλιζετε απο φιλότιμο και ψυχή και τον Πιερικό και κατηγορείτε όλα αυτά τα παιδιά που τα κορόιδευαν ψιλό γαζί να βλέπαμε εσείς τι θα κάνατε στη θέση τους !!! Καληνύχτα Φωστήρα οπαδε και φιλαθλε πιερικε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φίλε εσύ χαλάρωσε αυτό που έκανε ο Σκέντος δέν το έκανε στον Παπαδόπουλο και στόν κάθε παπαδόπουλο το έκανε στόν πιερικό που δήθεν αγαπάει, μην μπερδεύεις τα πράγματα. Τώρα το όσοι τα χώνουν στον Σκέντο δεν σημαίνει οτι δεν κατηγορούν τον παπαδόπουλο για τα λάθει του, υπάρχει μια μερίδα φιλάθλων και μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ που περιμένω πότε θα έρθει η Κυριακή να πάω να δω την ομάδα και δεν με νοιάζει με ποιόν παίζει και σε ποια κατηγορία. Σίγουρα στεναχωρεί οταν δεν είναι καλά τα πράγματα στην ομάδα και φυσικά δεν επιλέγω να πάω στο γήπεδο αν γουστάρω τον πρόεδρο αν με αρέσουν οι παίχτες η προπονητής , η αν είναι κουρεμένο το γκαζόν. Για μένα όποιος πηγαίνει στο γήπεδο ανάλογα αν γουστάρει τον πρόεδρο η τον προπονητή η κάποιον παίχτη δεν είναι πιερικός σίγουρα υποστηρίζει κάποια άλλη ομάδα και τάχα μου τον ενδιαφέρει ο πιερικός. Η ομάδα ξυπνήστε τώρα μας έχει ανάγκη στα δύσκολα. όλοι ενωμένοι να βοηθήσουμε την καινούργια διοίκηση να βγάλει το κάρο απο την λάσπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Με μεγάλη αγωνία το φίλαθλο κοινό της πόλης μας πληροφορήθηκε οτι επιτέλους λύνει την σιωπή του ο μεγάλος αμυντικός παίκτης της χώρας μας Σκέντος Στέφανος με μεγάλη καριέρα σε συλλόγους με πρωταγωνιστικούς στόχους στα πρωταθλήματα δίπλα σε μεγάλους παίκτες μαζί με μεγάλα ταλέντα της πατρίδας μας που σήμερα κοσμούν πρωτοσέλιδα στα Μ.Μ.Ε,δοξάζωντας της ομάδες που πέρασε καθώς είχε συμμετοχές στον Πυρσό Γρεβενών,να μην ξεχάσουμε τον Ορφέα Αλεξάνδρου και φυσικά της συμμετοχές στον Γ.Α.Σ Σβορώνου .Μα ο μεγάλος αυτός παίχτης βρήκε μπροστά του έναν κακό πρόεδρο του Πιερικού που με νύχια και δόντια σε εποχές κρίσης και αυστηρής λιτότητας της χώρας μας όταν μεγαλοπροέδροι σωματείων με μεγάλες επιχειρήσεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις ημερομηνίες πληρωμής με αποτέλεσμα παίκτες της Super League να δείχνουν κατανόηση και να βάζουν πλάτη για να επιβιώσουν τα σωματεία που εργάζονται ο μεγάλος Σκέντος που αγαπάν οικογενειακά τον Πιερικό βρήκε μπροστά του τον κακό πρόεδρο που κρατούσε τον Πιερικό στην Football League τόσα χρόνια βάζωντας οτι είχε και δεν είχε η πόλη μας ακουγόταν συνέχεια απο τις αθλητικές εκπομπές στο πανελλήνιο και τον καθυστέρησε να τον πληρώσει γιατί τον είχε στον πάγκο και έφερε την μεγάλη του φυσιογνωμία στον πάγκο του Πιερικού για αυτό και ο άνθρωπος που αγαπούσε πολυ τον Πιερικό (Σκεντος) αποφάσισε να τον τιμωρήσει τον Πιερικό και να τον ρίξει στην Γ΄ Εθνική άσχετα που πληρώθηκε με λεφτά που δεν τα διακαιούταν...Και πως τα φέρνει η ζωή τώρα ρε παιδιά αυτός ο άνθρωπος παρακαλάει να παίξει σε ερασιτεχνικό σωματείο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ Ο ΣΚΕΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ.. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ.. .. Η ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΝΑΝΕ.. ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ... ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΨΕΜΑΤΑ.. ΣΥΝΗΘΙΣΑΤΕ ΜΑΛΛΟΝ.. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ.. ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.. ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!