Υπογράφουν οι Ιορδανίδης, Καράμπελας, Φιρινίδης!

Παίκτες του Πιερικού πλέον μπορούν να θεωρόυνται οι Νίκος Ιορδανίδης, Χρήστος Καράμπελας και Γιάννης Φιρινίδης.

Επιβεβαιώνονται τα ρεπορτάζ του PierikosNews ολόκληρης της εβδομάδας, καθώς όπως σας ενημερώσαμε για τον Νίκο Ιορδανίδη και Χρήστο Καράμπελα, οι δυο τους, όπως αναμένεται θα υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο με τον Πιερικό το βράδυ της Τρίτης στα γραφεία του Ερασιτέχνη.

Ο 27χρονος Νίκος Ιορδανίδης (παλιός γνώριμος στον Πιερικό 2013-2014) αγωνίζεται στη θέση του στόπερ, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Καβάλα, ενώ έχει περάσει απο Γιαννιτσά και Σκύδρα!
Ενώ ο 23χρονος Χρήστος Καράμπελας (μέχρι πρότινος στον Απόλλωνα Καλαμαριάς) αγωνίζεται ως μέσος.

Επίσης μεταγραφή του Πιερικού, πρέπει να θεωρείτε και ο 32χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Φιρινίδης, ο Κατερινιώτης πορτιέρο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Καβάλα, ενώ έχει περάσει και απο Λαμία, Λάρισα, Ηρακλή, Επανομή, Αγροτικό, και Λεβαδειακό.

Για μια ακόμη, και τελευταία θέση του τερματοφύλακα, για να κλείσει και αυτό το κομμάτι, ακούγεται έντονα το όνομα του Άκη Βασιλειάδη, ο οποίος έχει ξανά περάσει απο την ομάδα του Πιερικού το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!