Πρώτη με φιλοδοξία και όραμα για τον Πιερικό!

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του νέου Πιερικού, μπροστά σε περίπου 70-80 φιλάθλους της ομάδας, με πολύ καλή και διαφορετική πλέον ατμόσφαιρα στο Α'ΔΑΚ Κατερίνης.
Μέσα σε ένα άριστο κλίμα διεξήχθη η ''πρώτη'' του Πιερικού, καθώς σηματοδότησε την έναρξη ενός νέου Πιερικού με μεγάλα όνειρα, στόχους, και φιλοδοξίες να αναζητούνται πλέον για το μέλλον της ομάδας, για να γυρίσουν και πάλι οι καλύτερες μέρες...

Ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Ζαλίκας, ο γυμναστής Γιάννης Χατζημπουργάνης και ο Κώστας Τόσκας ως προπονητής τερματοφυλάκων, καλωσόρισαν τους νέους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο του Πιερικού, και έπειτα τους έριξαν ''στα δύσκολα'' για το ξεκίνημα της προετοιμασίας, της νέας σεζόν. Οι 27 ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στην 1η προπόνηση, ήταν το κεντρικό σημείο της ημέρας, οι περισσότεροι απο αυτούς όμως, κυρίως οι νεαροί και αυτοί που άνηκαν στο περσινό ρόστερ των νέων, θα αξιολογηθούν απο τον Νίκο Ζαλίκα και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν απο τον ίδιο ποιοι και πόσοι απο αυτούς θα παραμείνουν στο βασικό κορμό του Πιερικού της Γ'Εθνικής.

Ανάμεσα τους, οι σίγουροι 8 ποδοσφαιριστές που έχουν κλείσει στην ομάδα, Δημήτρης Παπατολίκας, Γιάννης Φιρινίδης, Νίκος Ιορδανίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Χρήστος Καράμπελας, Άκης Γεωργίου, Σίμος Παπαδόπουλος και Βαγγέλης Δαδάκος.

Στην προπόνηση πήραν μέρος και θα δοκιμαστούν δύο Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές, οπού άνηκαν σε ομάδες απο την 2η κατηγορία της ''Λάτιν'' χώρας τους. Μάλιστα ο ένας απο τους δύο άφησε άριστες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους. Θα αξιολογηθούν απο τον Νίκο Ζαλίκα για το πρώτο 7ημερο της προετοιμασίας που θα γίνει στην Κατερίνη και στην συνέχεια θα παρθούν αποφάσεις.

Παρών έδωσε ολόκληρο το 15μελες συμβούλιο και η νέα διοίκηση του Πιερικού και ανάμεσα τους ο δήμαρχος της πόλης μας, Σάββας Χιονίδης, όπως και αρκετοί συνεργάτες, δημοτικοί σύμβουλοι, πολιτικοί κτλπ.
Ο πρόεδρος της ομάδας μας, Παναγιώτης Αθανασιάδης με ολόκληρο του το 15μελες συμβούλιο δέχθηκαν τις ευχές όλων για μια καλή πορεία σε αυτήν την προσπάθεια που ξεκίνησαν, όπως επίσης και για το πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής που έρχεται.




Ακολουθεί πλήρες φωτορεπορτάζ απο την 1η προπόνηση.
























4 σχόλια:

  1. Kalh arxh se oloys na exoume mia epitiximeni sezon
    bravo sto pierikosnews kai sta paidia giati fetos eidika einai 1h sthn enimerwsi gia thn omada mas. sinexiste etsi paidia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι μελανόλευκοι ακόμα αποχή κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί είχαν λόγω ύπαρξης για να πάνε κόντρα στον Παπαδόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι οι φίλαθλοι μαζί ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5 και ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ ολοι μαζι για μια νεα αρχη για τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!