ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΠΑΤΟΛΙΚΑΣ, ΚΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!

  Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η ανασυγκρότηση της ιστορικής Κατερινιώτικης ομάδας του Πιερικού. Έτσι σήμερα συμφώνησε και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας ο τερματοφύλακας Δημήτρης Παπατολίκας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενώπιον του νέου προέδρου Γιώτη Αθανασιάδη.


Μεταγραφή της ομάδας αποτελεί ο σέντερ μπακ της Καστοριάς Δημήτρης Παπαδόπουλος, ετών 19, ύψους 1.93, ο οποίος επίσης υπέγραψε συμβόλαιο στον Πιερικό και ξεκινάει δυναμικά στη νέα ελπιδοφόρα πορεία του Πιερικού. 



Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον Πιερικό,ο Δημήτρης Παπατολίκας μίλησε στο PierikosNews για αυτήν την νέα προσπάθεια λέγοντας: 

«O Πιερικός μας πλέον, αλλάζει σελίδα. Απο την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε με την νέα διοίκηση δεν μπορούσα να πω οχι στην παραμονή μου στην ομάδα. 
Μας πόνεσε όλους ο τρόπος που έπεσε πέρσι η ομάδα, το σωματείο εμπνέει υγεία, η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια να στελεχώσει την ομάδα με καλούς παίκτες. Είναι τεράστιο μέγεθος το όνομα 'Πιερικός' και δεν του αρμόζει να αγωνίζεται στη Γ'Εθνική. Θα βρει τον δρόμο του και θα επιστρέψει εκεί που του αρμόζει. Περιμένουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτή τη νέα προσπάθεια ακόμη και απο την πρώτη προπόνηση.»







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!