ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ!

Το PierikosNews σας παρουσιάζει τους δύο Σέρβους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην Κατερίνη για λογαριασμό του Πιερικού.

Τα ονόματα αυτών, Μίλος Ζιβάνοβιτς και Ντάρκο Γκοϊκοβιτς. Ο πρώτος είναι ο σέντερ φορ. Ο 27χρονος επιθετικός Ζιβάνοβιτς (Miloš Živanović) έχει πλούσιο βιογραφικό πίσω του, καθώς κατέχει πολύ μεγάλη εμπειρία κυρίως σε ομάδες της Β κατηγορίας στη Σερβία. Την καριέρα του ξεκίνησε στην Παρτιζάν το 2005, απο εκεί κατάφερε να εντυπωσιάσει γρήγορα και να γίνει Διεθνής με την U-19 της χώρας του. Στη συνέχεια, δόθηκε δανεικός στην Τελεοπτικ και Μλαντένοβατς. Το 2008 μετακόμισε στην Χάιντουκ οπού και σημείωσε 18 γκολ. Την ίδια χρονιά μεταφέρθηκε αμέσως στην U-21 της Εθνικής Σερβίας.
Έπειτα συνέχισε την καριέρα του το 2011 στη Μπόρατς, και στη συνέχεια σε Μπόρσα, Σλόντοβα, Ζεντινστο, και μέχρι πρότινος στην Μάτσβα συνολικά σε αυτές τις ομάδες σημείωσε 28 τέρματα.

Ο 27χρονος αμυντικός Ντάρκο Γκοϊκοβιτς (Darko Gojkovićπροέρχεται και αυτός απο την 2η λίγκα της Σερβίας και απο το πέρασμα του στις ομάδες Χάιντουκ και Ζεντινστο (συμπαίκτες με τον Ζιβάνοβιτς) και μέχρι πρότινος στη Μπεζάνιτσα.

Χθες οι δύο ποδοσφαιριστές έφτασαν στη Κατερίνη, σήμερα έκαναν εργομετρικές εξετάσεις και αύριο (Πέμπτη) θα ανακοινωθούν απο τα γραφεία του συλλόγου.

Ακολουθεί βίντεο-φωτογραφικό υλικό απο τους ποδοσφαιριστές.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Σιδηρόπουλος

Miloš Živanović

                                                                     Miloš Živanović


Darko Gojković



                                                                    Darko Gojković



logo




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!