Βλάντο Κόιτς: Μετά απο 13 χρόνια παρουσίας "τελείωσε" απο τον Πιερικό

Ένας απο τους προπονητές των τμημάτων υποδομής του ΣΦΚ Πιερικός, πρώην ποδοσφαιριστής της Κατερινιώτικης ομάδας Βλάντο Κόιτς, αποτελεί παρελθόν απο τις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο Σέρβος τεχνικός ήταν ο μακροβιότερος στα τμήματα υποδομής του Πιερικού αφού απο το 2002 ανήκει στους προπονητές της ακαδημίας,
όπου και εργάστηκε για συνεχόμενα 13 χρόνια στις μικρότερα ηλικιακά τμήματα.

Φεύγοντας απο τον Πιερικό είπε τα εξής στο Pieriasport:

"Μετά απο 13 χρόνια παρουσίας στην ακαδημία του Πιερικού, αποχωρώ απο τον σύλλογο για προσωπικούς λόγους. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις διοικήσεις με τις οποίες συνεργάστηκα αυτά τα 13 χρόνια, για την πολύ καλή σχέση που είχαμε σαν προπονητής και διοίκηση.

Τέλος να ευχηθώ στη νέα διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικού καλή επιτυχία και να πραγματοποιήσει τους στόχους τους οποίους έχει θέσει για τον σύλλογο".


Pieriasport

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε Βλάντο για τις ωραίες και εποικοδομητικές στιγμές που γνώρισαν οι λιλιπούτιοι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ υπό τις οδηγίες σου. Στιγμές βαθιά χαραγμένες στην μνήμη των παιδιών μας που θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή, ήσουν ο δεύτερος δάσκαλος των μικρών παιδιών σε αυτήν την όμορφη ηλικία. Εύχομαι ότι το καλύτερο στην επαγγελματική σου πορεία και ευχαριστούμε για την μεγάλη παραμονή σου σ' αυτόν τον μεγάλο σύλλογο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Να είσαι καλά. Με εκτίμηση Βασίλης Τσακιρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!