Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΕΝΤΟ!!

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, Κώστας Παπαδόπουλος λίγο μετά απο το δημοσίευμα που έβγαλε ''στο φως'' ο ποδοσφαιριστής Στέφανος Σκέντος... απάντησε σε όσα ειπώθηκαν και λέχθηκαν ανάμεσα στους δύο Κυρίους, και ανάμεσα πάνω από όλα σε μια ομάδα, τον Πιερικό.

Ας δούμε αναλυτικά την απάντηση που μας έρχεται απο τον Κ.Παπαδόπουλο που έστειλε το παρακάτω κείμενο στο PierikosNews μέσω SMS λόγω του ότι βρίσκεται εκτός Κατερίνης (γιαυτό και τα κεφαλαία γράμματα)...


''ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΜΕ ΚΑΛΕΙ Ο Κ.ΣΚΕΝΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ 2-3 ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΟΣΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΕΚΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ, ΛΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΗΤΑΝ Ο ΥΙΟΣ ΣΚΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ -ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ- ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. Ο ΣΚΕΝΤΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΕΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2012. ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 6 ΜΗΝΕΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ 25 ΜΑΤΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΕΝΤΟΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΑΡΑ. ΜΠΗΚΕ ΣΕ 18ΑΔΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 2 ΦΟΡΕΣ!

META.. TON IOYNIO ΤΟΥ 2012 ENHMEPΩΘHKE OTI ΔEN ΘA ΣYNEXIΣEI ΣTON ΠIEPIKO. EΠEIΔH HPΘE NEOΣ ΠPOΠONHTHΣ O K. ΓKOYΛHΣ ZHTHΣE O K. ΣKENTOΣ NA AΞIOΛOΓHΘEI KAI AΠO TON K. ΓKOYΛH. ΠPAΓMΑTI ETΣI EΓINΕ. OTAN KATEΛHΞE O K. ΓKOYΛHΣ ΣTHN OMAΔA ΠOY HΘEΛE NA ΠAPEI ΣTHN ΠPOETOIMΑΣIA, ANAKOINΩΣE ΣTON Γ. ΣKENTO OTI ΔEN ΘA EINAI ΣTHN ΛΙΣΤΑ.
ETΣI EΓINAN TA ΠPAΓMATA. 

ΓIA THN TAMΠAKIEPA BΕBAIA O K. ΣKENTOΣ ΔEN ΛEEI KOYBENTA. ΓIA AYTOYΣ TOYΣ 6 MHNEΣ AΞIΩΣE KAI ΠHPE ΠEPIΠOY 20.000 EYPΩ. ΛEEI OTI MAΣ ΔIEYKOΛYNE KAI TOY ΠΛHPΩΣAME AYTO TO ΠOΣO ΣE ΔOΣEIΣ. ΔEN NTPEΠOMAΣTE ΛEΩ ΕΓΩ; ΠΛHPΩΘHKE AΛΛA 2.5 XPONIA ΣYMBOΛAIO AΠO TON ΠIEPIKO XΩPIΣ KAN NA EINAI ΣTH ΔYNAMH TOY.
TEΛOΣ ΠANTΩN EXΩ ΠIO ΣOBAPEΣ ΔOYΛEIEΣ NA KANΩ. AΛΛΩΣTE AΦOY ME EBPIΣE ΠΛEON MΠOPEI NA ΠAEI ΣTON ΠIEPIKO.''




PierikosNews: Υ.Γ Ενημερώνουμε απο τώρα, ότι τα σχόλια θα ελέγχονται ΑΥΣΤΗΡΑ πριν περάσουν...

13 σχόλια:

  1. γιατί ρε γαμώτο ενώ το 98% της πόλης είναι ενάντιας και δεν πιστεύει λέξη πλέον από τον παπαδόπουλο αυτός συνεχίζει. Πλέον μόνο κάτι λίγοι και κάτι τσιράκια των πιστεύουν μόνο και αυτοί ξέρουν και την πραγματική αλήθεια. Και μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
    κάτι Λιόλιοι κάτι παρασίδηδες κάτι Ιωακειμίδηδες και κάτι σοπίτες του καφενείου τον υπερασπιζόντουσαν πάντα.

    και παρακαλώ να βγει αυτό το σχόλιο διότι δεν χρησιμοποίησε καμία ύβρη σε πρόσωπο απλά είπα την από άποψη μου έτσι όπως την βλέπω καιρό τώρα. και πάνω κάτω τα πρόσωπα είναι γνωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Gt adiko exei??? 20000 xiliarika g 6 mhnes. Sto mono Pou exei dikio k leei thn alitheia g prwth fora.......alla Kala n patheis k.papadopoule...auta plhrwses k eftase ekei h omada....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο τις άλλες ληστείες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Sugxarhtiria ston 12:48 pou eipe tin apoliti alithia gia pap. liolio, parasidi kai loipous thliverous.
    To provlima pros to paron den einai autoi, alla oi SOPites tou kafeneiou pou theloune na einai ta afentika tou simera kai tou aurio stin omada mas.
    Poioi; Autoi oi ametanoitoi;
    Autoi pou anextikan ton diasurmo tou Pierikou tou pap ola auta ta xronia.
    Me tetoious opadous h omada de mporei na paei mprosta, giati den exoun to tharos na poune oti ekanan lathos ki oti tha allaxoune muala.
    Alla ti leo, o lukos allazei mono ti trixa....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 20 χιλιάρικα για 2 συμμετοχές σε 18αδα; Αυτός δεν είναι ποδοσφαιριστής. Επιχειρηματιας ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακούστε φίλοι μου για να μην δώσουμε έκταση στο θέμα Σκέντος διότι δίνουμε αξία για να κλείσουμε νομίζω κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του Πιερικού η διοίκηση πρέπει να το προσέξει αυτό για να μην υπάρξει πρόβλημα όπως αναφέρει ο φίλος και ισχυρίζεται ότι είναι γύρω στους 300 αυτοί δηλαδή 300 παραδοσιακοί τότε θα λείψουν και αυτοί οι 300 από το γήπεδο. Ποδοσφαιριστές που έβλαψαν την ομάδα άσχετα ποιος ήταν ο πρόεδρος δεν έχουν θέση μέσα στην ομάδα όσο παικταράδες και αν είναι που δεν είναι. Όπως αναφέρει και ο φίλος ειδικά η οικογένεια του έχει αποκομίσει μόνο οφέλη, δεν κατηγορούν εκ του ασφαλούς την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε φιλε 524 ποιος νιαζετε για σκεντο
    για τους τους σοπιτες καφεντζιδες τσιμουδια εεεε
    που παμε μ αυτους τους ασχετους να κανουμε ομαδα;
    πατε καλα ρεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καταρχιν για το θεμα σκεντου εχω να πω ενα πραγμα,, οσο καιρο ηταν στον πιερικο κανενας μα κανενας προπονητης δεν τον εβαλε να παιξει....σ αυτο φανταζομαι δεν ευθυνετε η διοικηση.....απο εκει και περα διεκδικησε και πειρε παρα πολλα χρηματα χωρις να προσφερει το παραμικρο....αρα κυριε σκεντο μην μιλας και μην πουλας πιερικοφροσυνη και ειδικα οικογενειακη γιατι ακομη και ο πατερας σου που επεξε μπαλλα αν τον ρωτησης τον πας γιαννενα εχει στην καρδια του.........οσο για σενα 12.48 που μΙλας για το σοπ και το καφενειο ενα πραγμα θα σου πω ....για τον σοπο δεν θα απαντησω εχουν δωσει τις εξετασεις τους και ξερουμε ποσο πιερικη ειναι αλλα οταν λες καφενειο και προφανως απευθηνεσε στον πασχαλη χωρις να θελω να τον υπερασπιστω γιατι τον ξερω πολυ λιγο θα σου πω ομως οτι ειμαι σε θεση να σε διαβεβαιωσο απο πολυ εγκυρες πηγες που εχω οτι αν δεν ηταν και αυτος το φετεινο καλοκαιρι να τρεχει μονος του να βρει λυση για την ομαδα πιθανον να μην ειμασατν εμεις σημερα εδω και να γραφαμε για τον πιερικο γιατι απλουστατα δεν θα υπηρχε πιερικος......ενταξει μην τα ισοπεδωνετε ολα, πειτε και μια καλη κουβεντα για καποιον που προσφερε δεν θα παθετε τιποτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι ρε Παπαδοπουλε.Σε πιστεψαμε. Μια και λες αληθεια παντα.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο θέμα σκέντου ο παπαδόπουλος έχει 100% δίκαιο μπορεί σε άλλα να έκανε πολλά, για να μην μπω πιάστηκε και κορόιδο. Όσο για τον ΣΟΠ ήταν πάντα στην κερκίδα και θα είναι με όλες τις διοικήσεις. Αλοι πάνε επιλεκτικά στο γήπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην πρώτη του πιερικού < χωρείς τον παπαδόπουλο στην διοίκηση> ήταν μόνο ο ΣΟΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΣΗ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ 12:48 ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΙΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΟΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΤ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΣΟΠ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΓΙΑ ΤΙΝ ΟΜΑΔΑ !!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΚΕΝΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΡΑ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ Η ΠΡΟΠΟΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΕΠΙΔΕΙ Η ΕΞΗΠΝΕΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΙΟΤΕΣ ΕΙΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥ ΠΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑΧΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΑ ΔΝ ΕΙΤΑΝ 18ΑΔΑ ΚΑΙ ΔΝ ΤΑΧΑ ΛΕΦΤΑ ΔΝ ΕΠΕΡΝΕ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΡΑ ΕΧΩ ΑΠΟΡΕΙΑ ΓΤ ΑΡΑΓΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΗ ΠΡΟΠΟΝΙΤΕΣ ΚΕΡΚΥΔΑ !!!!!!!Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΑΞΕ ΧΕΡΙΑ ΓΤ ΑΡΑΓΕ ΔΝ ΕΙΡΘΑΝ Η ΜΕΛΑΝΟΛΕΚΟΙ ΣΦΙΠ ΤΟ ΓΗΠΕΔΗ ΣΤΙΝ 1ΣΗΚΕΝΤΡΟΣΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΑ ΔΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΑΛΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΝΑΙ ΑΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΒΡΖΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΠ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΡΙΝΟΝΤΕ ΜΙΠΟΣ ΘΕΛΟΥΜ ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΠΟΥΛΙΣΟΥΝΕ ΠΛΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣΣΣΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!