2 ΜΗΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ, ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ''ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ''!

Καταιγιστική ήττα για τον Πιερικό με 5-1 απέναντι σε μια σοβαρή και έτοιμη Νεοκαισάρεια, που και αύριο ξεκινούσε άνετα το πρωτάθλημα για αυτούς. 
 Ο Πιερικός απο την άλλη είχε δύο πρόσωπα, με το 2ο ημίχρονο να ξεκινάει μόνο με 2 παίκτες του βασικού ρόστερ! Αρκετοί υπο δοκιμήν. Αναμένεται ξεσκαρτάρισμα απο τον Νίκο Ζαλίκα που δεν φάνηκε ικανοποιημένος απο τους περισσότερους δόκιμους. Δεν έπαιξαν Γεωργίου,Παπαδόπουλος,Τροίρης,Ολιβέιρα και Σέρβοι λόγω τραυματισμών και ανετοιμότητας. Στα θετικά για την εμφάνιση του Πιερικού, η παρουσία του Όλιβερ Πέεφ, καθώς αν και με μόλις μια προπόνηση, έδειξε πολύ θετικά στοιχεία και εντυπωσίασε με τις ικανότητες και την εμπειρία του, ήταν άλλωστε και ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του Πιερικού στο 32'. Επίσης ανάμεσα στους υπο δοκιμήν βρέθηκαν και δύο Γάλλοι ποδοσφαιριστές, ο Dorian Kouamé(αμυντικό χαφ) και ο Marc Bafuidi(σέντερ φορ). 
Κάποια θετικά στοιχεία άφησε μονάχα ο πρώτος, αλλα οι αποφάσεις θα πάνε στον Νίκο Ζαλίκα. Αρκετοί φίλαθλοι του Πιερικού στο γήπεδο της Καισάρειας.
Απο αύριο κιόλας αναμένεται ξεσκαρτάρισμα και προσθήκες έμπειρων. Με τους δύο Σέρβους να είναι πολύ κοντά. Αποφάσεις αναμένονται και για τους Βραζιλιάνους-Γάλλους που απο αυτούς μόνο δύο μπορούν αποκτηθούν, καθώς το όριο στο ρόστερ επιτρέπει 5 ξένους και 4 στην αρχική ενδεκάδα.

Πιερικός: (Νίκος Ζαλίκας) Φιρινίδης, Ιορδανίδης, υ.δ, Ανδρεάδης, υ.δ, Καρτσαμπάς, Σίμος, Κωνσταντίνου, Πέεφ, υ.δ, Δαδάκος

υ.δ = υπο δοκιμήν (άγνωστοι)

Επίσης απο το κορμό του ρόστερ, αγωνίστηκαν οι Παπατολίκας, Καράμπελας, Ντιέγκο, Παναγιωτίδης, Νταντίνης, και αρκετοί υπο δοκιμήν.

Στο γκολ του Όλιβερ Πεεφ!

Επόμενο φιλικό το άλλο Σάββατο με την Πύδνα Κίτρους (πιθανών στο γήπεδο του Βατάν). 

Ο Γάλλος υπο-δοκιμήν Marc Bafuidi
Ο Γάλλος υπο-δοκιμήν Dorian Kouame
Όλιβερ Πεεφ!



4 σχόλια:

  1. ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΙΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΟΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Γάλλοι έχουν ήδη αποχωρήσει δεν έπεισαν τεχνικό τιμ.
      Επίσης δύσκολη η περίπτωση τον Βραζιλιάνων-Σέρβων που γίνονται εντατικές προσπάθειες αυτό το 24ωρο για να μπορέσουν να τελειώσουν τα θέματα των χαρτιών ώστε να υπογράψουν!

      Διαγραφή
  2. Re afiste tis m...kies me paiktes tou kilou de mporei na kanei omada o Pierikos. Ti galoi serboi brazilianoi mou tsampounate
    Dese tin omada sou m autous pou exeis re Zalika ki ase ta palta pou sou fernei o pasa enas stin omada mas.
    O Pierikos se montarisma einai poli piso apo ti Neokesaria
    Kai me tin kanoniki omada tou kai pali polu diskola tha eperne akoma kai to X ekei mesa.
    Eutuxos poy to protathlima argei akoma...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνο ο ζαλικας επρεπε χτες να κανει προβα την εντεκαδα και ας αφησει στην ακρη τισ δοκιμες πρωτα να κανουμε συνολο γιατι αν δεν δωκιμασει τους εντεκα που υπολιγιζει σιγουρα θα αρχισει το πρωταθλημα σε 25 μερες και δεν θα ξερουν να πεζουν μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!