Ποιοι παίζουν για Πιερικό(?)

Στόχοι για τους Κατερινιώτες οι Στεφανίδης, Ποκόνγκ, Κουρούπης.


Μετά τον μέσοεπιθετικό Άκη Γεωργίου, με τον Πιερικό συμφώνησε όπως αναμενόταν για ανανέωση και ο έμπειρος γηγενής τερματοφύλακας, Δημήτρης Παπατολίκας. Σε προφορική συμφωνία ήρθε και ο παλιός γνώριμος, Νίκος Τροίρης, παρότι αρχικά είχε ενταχθεί στον ''γείτονα'' Αχχιλέα Νεοκαισάρειας. Ο 29χρονος γηγενής αμυντικός χαφ, που παίζει και δεξί μπακ, πέρσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λιτοχώρου και παλιότερα σε Ηρακλή, Βατανιακό, Πανελευσινιακό, Τρίκαλα, Φωστήρα, Αστέρα Τρίπολης και Εθνικό, ενώ θα είναι η τρίτη 'θητεία' του, στους Μελανόλευκους.
Στο στόχαστρο παραμένει ο Ν.Ιορδανίδης (στόπερ Καβάλας, παλιός γνώριμος), Χρήστος Καράμπελας (μεσοεπιθετικός Απόλλωνα Καλαμαριάς), και Γκέρμαν  Ντατίδης (μέσος Τυρνάβου).
Ενώ νέα ονόματα στη λίστα του Νίκου Ζαλίκα είναι οι Θεόφιλος Κουρουπής (αριστερός μπακ Απόλλωνα), Γιάννης Στεφανίδης (επιθετικός Κισσαμικού, παλιός γνώριμος), Μούσα Ποκόνγκ (Καμερουνέζεος εξτρέμ, πρώην Τυρνάβου, Ψαχνών) και Βασίλης Μπαξεβάνος (πέρσι στον Πιερικό).

ArenaPress

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!