Γεωργίου: «O Πιερικός αλλάζει σελίδα»!

Το νέο απόκτημα του Πιερικού, ο Άκης Γεωργίου ανακοίνωσε μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, την μεταγραφή του στον Πιερικό, και είπε δύο λόγια για αυτήν την νέα προσπάθεια που γίνεται απο την μεριά ενός νέου καθαρού Πιερικού, που αλλάζει σελίδα!
Αναλυτικά ο Άκης Γεωργίου δήλωσε: «Ο Πιερικός αλλάζει σελίδα. Μια νέα και άδεια σελίδα με σκοπό αυτή να την γράψουμε εμείς. Σε αυτή την "καθαρή" σελίδα δε μπορούσα να αρνηθώ να γράψω και εγω το όνομα μου. Νέα αρχή, νέα προσπάθεια για έναν καλύτερο Πιερικό, έναν Πιερικό που θα εμπνέει "υγεία" και θα ξανακάνει τον κόσμο να έρθει να τον υποστηρίξει..»

5 σχόλια:

  1. σχετικα με τον ιματισμο ξερουμε τιποτα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δευτερευον θεμα που θα απασχολησει μολις ανασανουμε λιγο με τις μεταγραφες...

      Διαγραφή
    2. εγινε ευχαριστω

      Διαγραφή
  2. Ας φορέσει και μια χρονιά ολόλευκα η ομάδα τα επίσημα χρώματα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ευκαιρία ο Πιερικος να αναγεννηθεί αφού ή προσπάθεια αυτή που γίνεται είναι πρωτογνωρη. Εάν ή διοίκηση αντέξει τους κραδασμούς που είναι φυσικό να υπάρξουν τότε την ομάδα την περιμένουν καλύτερες ημέρες. Αρκεί και μεις οι φίλαθλοι να υποστηρίξουμε την όλη προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!