ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΕΝΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ!

Σε πέντε μεταγραφές προχώρησε απόψε το βράδυ η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των ποδοσφαιριστών:


Παίκτης του Πιερικού είναι απο σήμερα ο 28χρονος μέσος Νίκος Τροΐρης. Ο Λιτοχωρίτης ποδοσφαιριστής έχει αρκετή εμπειρία στις επαγγελματικές κατηγορίες καθώς εκτός απο το προηγούμενο πέρασμα του στον Πιερικό του 2006-2007, έχει αγωνιστεί επίσης σε Αστέρα Τρίπολης, Ηρακλή, Εθνικό, Φωστήρα, Τρίκαλα, Πόντιους, Πανελευσινιακό, Βατανιακό και Απόλλων.



Στο ρόστερ του Πιερικού ανήκει επίσης ο νεαρός Κωνσταντίνος Νταντίνης. Ο 19χρονος μέσος πέρσι αγωνιζόταν στον Θερμαικό Κορινού, και έχει φιλόδοξες ελπίδες στο ποδοσφαιρικό του μέλλον.


Το συμβόλαιο του με τον Πιερικό υπέγραψε και ο νεαρός 18χρονος αμυντικός Σάββας Παναγιωτίδης. Πέρσι είχε μια γεμάτη σεζόν στην Γ Εθνική κατηγορία με την ομάδα του Βατανιακού και πλέον καλείτε να ανέβει σκαλί στην καριέρα του με την ομάδα του Πιερικού.


Ποδοσφαιριστής της ομάδος μας και ο Σάκης Καρτσαμπάς. Ο 18χρονος Μέσος (αδερφός του Χρήστου και Αλέξανδρου Καρτσαμπά) θα αγωνίζεται απο φέτος στην νέα ομάδα του Πιερικού. Ο Σάκης προέρχεται απο της ακαδημίες του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
Υ.Γ Στην ομάδα του Πιερικού θα αγωνίζεται φέτος και ο αδερφός του, ο Αλέξανδρος Καρτσαμπάς, η ανακοίνωση του θα γίνει μέχρι τη Δευτέρα.

Τερματοφύλακας της ομάδας μας απο σήμερα και ο Αλέξανδρος Γκεβρέκης. Ο νεαρός πορτιέρο μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Αχχιλέα Νεοκαισάρειας.


Τους ευχόμαστε όλους, καλή σεζόν με επιτυχίες, υγεία και ότι καλύτερο για την ομάδα μας στο νεο αυτό ξεκίνημα της!


PierikosNews - Γιώργος Σιδηρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!