Πήρε Κουρούπη και Κωνσταντίνου ο Πιερικός

Δυο ακόμη μεταγραφές πραγματοποίησε ο Πιερικός σήμερα, προσθέτοντας στο ρόστερ του τον Θεόφιλο Κουρούπη που έπαιζε στην Καλαμαριά και των Κωνσταντίνου που ήρθε ως ομογενής από την Γερμανία.

Αριστερά ο Κωνσταντίνου με τον αντιπρόεδρο του Πιερικού Αλέκο Καλτσίδη και δεξιά στη φώτο ο Κουρούπης με τον πρόεδρο Παναγιώτη Αθανασιάδη
Ο Κουρούπης είναι αμυντικός 25 ετών και έχει αγωνιστεί σε Εορδαϊκό, Κόρινθο, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ηρακλή και Απόλλων Καλαμαριάς.


Γεμίζει σιγά-σιγά το ρόστερ της Κατερινιώτικης ομάδας που συνεχίζει την προετοιμασία της ώστε να προλάβει σε ρυθμό τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, οι οποίες έχουν ξεκινήσει νωρίτερα.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας από τα οποία η νεοεκλεγείσα διοίκηση του Πιερικού ευελπιστεί να έχει την στήριξη των φιλάθλων της περιοχής
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!