Ποδοσφαιριστές του Πιερικού Φιρινίδης και Δαδάκος!

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της πρώτης προπόνησης του Πιερικού, ακολούθησαν ''ανακοινώσεις'' στα γραφεία του Ερασιτέχνη, με τους Γιάννη Φιρινίδη και Βαγγέλη Δαδάκο να ανακοινώνονται απο την νέα διοίκηση του Πιερικού.

Ο Γιάννης Φιρινίδης με τον πρόεδρο Αθανασιάδη και τους αντιπρόεδρους της ομάδας

Μεταγραφή της ομάδας μας αποτελεί απο σήμερα, ο 32χρονος Κατερινιώτης τερματοφύλακας, Γιάννης Φιρινίδης. Την περσινή σεζόν, ο Γιάννης άνηκε στην ομάδα της Καβάλας με μια πρωταγωνιστική και γεμάτη σεζόν και είναι η ιδανική λύση ''κάτω απο τα δοκάρια'' για τον νέο Πιερικό που χτίζεται.

Παίκτης του Πιερικού είναι επίσης και ο νεαρός Βαγγέλης Δαδάκος, ο Βαγγέλης (υιός του γενικού αρχηγού μας, Βασίλη Δαδάκου) είναι μόλις 17 χρονών αλλά αξιολογήθηκε απο το ταλέντο που κατέχει, καθώς ήδη έχει συνεργαστεί με αρκετές ομάδες της περιοχής μας, και σίγουρα έχει πολύ μέλλον μπροστά του.


Ο Γιάννης Φιρινίδης με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Κ.Ελευθεριάδου Ροδή

Ο Ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Δαδάκος

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ Ε PIERIASPORT KAI MIKRILIGA ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΩΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το pieriasport φέτος έχει αναλάβει το Κίτρος και το Nεο Κεραμιδί. Από Πιερικό θα γράφει μόνο ότι βρίσκει σε άλλες ιστοσελιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΛΙΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟN ΜΑΘΟΥΜΕ. ΦΑΓΑΝΟΛΕΦΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΡΙΝΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΕΣ ΦΙΡΙΝΙΔΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΕΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!