ΜΠΑΜ ΜΕ OLIVER PEEV Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ (?)

Εχθές το PierikosNews σας αποκάλυψε ότι απόψε στην Κατερίνη θα αφιχθεί ένα 10αρι-έκπληξη στη Κατερίνη για λογαριασμό του Πιερικού, αυτός.. τελικά είναι ο 28χρονος κεντρικός χαφ Όλιβερ Πεεφ!

Ο Σκοπιανός, γνωστός απο το πέρασμα του στην Ελλάδα, στις ομάδες Αγροτικό Αστέρα και Αναγέννηση Καρδίτσας, βρέθηκε σήμερα στη Κατερίνη, και προπονήθηκε κανονικά!

Αμέσως μετά τη προπόνηση, είχε μια πολύωρη συζήτηση με την διοίκηση του Πιερικού στα γραφεία του ερασιτέχνη. Μένει μόνο η οριστική συμφωνία και αύριο κιόλας θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον Πιερικό! 
Εκτός απο την ΑΣΑ και τον Αγροτικό, ο Πέεφ έχει αγωνιστεί επίσης σε Vardar, Boluspor, Metalurg, και Shkendija ενώ ήταν Διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της χώρας του! 

Απο την άλλη, το θέμα των Σέρβων και των Βραζιλιάνων μετατέθηκε για την Δευτέρα, καθώς πρέπει να τακτοποιηθούν οι άδειες παραμονής, και οι εκδόσεις δελτίων! Η διοίκηση σε αυτό το θέμα μένει καθησυχαστική και ευελπιστούν ότι μέχρι τη Δευτέρα στις 14:00 μ.μ (Οριστική προθεσμία μεταγραφών) το θέμα θα έχει τελειώσει.

Για ότι νεότερο...... μείνετε συντονισμένοι στο PierikosNews!

Ρεπορτάζ: Γιώργος Σιδηρόπουλος



1 σχόλιο:

  1. Φορτζααα πιερικαρα οεεε παρτε το χαμπαρι ξανα ερχομαστε β εθνικη παλει πραβω στιν νεα δοικιση τετιες κινισεις !!!!!!!!!ελα να περνουμε διαρκειας τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!