Μιλάει με Ζαλίκα και άλλους...

Σύμφωνα με πληροφορίες του PierikosNews, η νεα διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ απο σήμερα έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την νεα χρονια.. Οι δυο πρώτες κινήσεις θα είναι ..Η αποστολή συμμετοχής στη Γ Εθνική κατηγορία... και 2ον η απόκτηση προπονητή, με τους Ζαλικα, Διαμαντόπουλο και Καμπερίδη να δείχνουν τα απολυτα φαβορι.. αν και συμφωνα με πηγες μας, επικρατέστερη περίπτωση είναι αυτή του Νίκου Ζαλίκα. Φήμες λένε οτι θα προσπαθησει να γίνει κίνηση και στη πόρτα του κ.Μαντζουράκη, αλλα η περίπτωση αυτή δείχνει αρκετά δύσκολη, αν και θα γίνουν μεγάλες προσπάθειες.

Το αργότερο μέχρι αύριο θα έχουμε ανακοινώσεις...

Μείνετε συντονισμένοι στο PierikosNews...

5 σχόλια:

  1. Αξιόλογα όλα τα ονόματα για τον ΠΙΕΡΙΚΟ, αλλά τη δεδομένη στιγμή θα πρέπει να δοθεί και στον Νίκο Ζαλίκα η ευκαιρία του προπονητή στον ΠΙΕΡΙΚΟ μας, όλοι οι υπόλοιποι άφησαν το στίγμα τους στον ΠΙΕΡΙΚΟ τώρα σειρά έχει και ο Νίκος Ζαλίκας να αποδείξει τις ικανότητές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τον φιλο συμφωνο και εγω νομιζω οτι ηρθε η ωρα και στον Ζαλικα να δειξει τις ικανοτητες του τους αλλους τους εχουμε δει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά ας αφήσουμε την διοίκηση ανεπηρέαστη να αποφασίσει, είμαι σίγουρος ότι θα πράξει το καλύτερο για την ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φυσικά και ή επινόηση θα αποφασισει. Πάντως λογικά σχολίασαν οι παραπάνω, πως ο μοναδικός που δεν πήρε ευκαιρία είναι ο Ζαλικας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!