Η Σημερινή προπόνηση του Πιερικού με τους Σέρβους (ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Συνεχίζεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πιερικού στα γήπεδα της Πιερίας. Απόψε η απογευματινή προπόνηση διεξήχθη στα γήπεδα του Ν.Κεραμιδίου. Εκεί πήραν μέρος κανονικά στη προπόνηση οι δύο Σέρβοι Ζιβάνοβιτς και Γκοϊκοβιτς.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Ζαλίκα, προετοιμάζονται για τον μεθαυριανό φιλικό αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με καθημερινές διπλές προπονήσεις να πραγματοποιούνται σε τοπικά γήπεδα της περιοχής μας, οι μεταφορές γίνονται με αστικό λεωφορείο του Δήμου Κατερίνης με την βοήθεια των διοικούντων της ομάδος. 

Ο Νίκος Ζαλίκας αυτή τη στιγμή προπονεί 24 ποδοσφαιριστές, απο αυτούς οι 16 ανήκουν επίσημα στην ομάδα του Πιερικού, οι υπόλοιποι (Ανδρεάδης, Ντιέγκο, Ολιβέιρα, Ζιβάνοβιτς, Γκοίκοβιτς, και τρεις υπό δοκιμήν δεξί μπακ(με θητεία σε Κ20 του Άρη)  αριστερό μπακ (Με θητεία στη Γερμανία και στόπερ) αναμένεται να αποκτηθούν σύντομα. Επίσης για να κλείσει το ρόστερ, χρειάζεται ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, αυτός θα αφιχθεί σύμφωνα με πληροφορίες αύριο στη Κατερίνη. Πρόκειται για έναν ξένο (10αρι) ποδοσφαιριστή με πολύ καλό βιογραφικό πίσω του, (περισσότερα στοιχεία αύριο στο PierikosNews). 

Επίσης, μέρος στη προπόνηση δεν πήραν οι Γεωργίου, Παπαδόπουλος και Κουρούπης, οι δύο πρώτοι λόγω αποθεραπείας και ο τρίτος λόγω στρατιωτικής θητείας (επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα).

Σύντομα θα βρεθούν στα γραφεία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ οι τέσσερις ξένοι του Πιερικού για να υπογράψουν και επίσημα το νέο τους συμβόλαιο, εφόσον τακτοποιηθούν κάποια τυπικά θέματα με την παραμονή τους στη χώρα. Επίσης και κάποιους απο τους υπο δοκιμήν που ξεχώρισε ο Ν.Ζαλίκας και ενός ακόμη Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ενώ αναμένεται και σύντομη υπογραφή του ξένου-έκπληξη καθώς φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με την νέα διοίκηση του Πιερικού!


Ρεπορτάζ: Γιώργος Σιδηρόπουλος


Ακολουθεί υλικό απο την σημερινή προπόνηση του Πιερικού:
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!