Ήρθαν οι Σέρβοι, κλείνουν και οι Βραζιλιάνοι! Συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Πιερικό.. (ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Στο Νεο Κεραμίδι συνεχίζει τις απογευματινές του προπονήσεις η ομάδα του Νίκου Ζαλίκα. Απών οι Δημήτρης Παπαδόπουλος και Άκης Γεωργίου λόγω τραυματισμού, επανέρχονται κανονικά απο την Πέμπτη. Τελειώνει αύριο με τους Σέρβους, κλείνουν και οι Βραζιλιάνοι.


Υπό τις οδηγίες του προπονητή Νίκου Ζαλίκα συνεχίζεται η προετοιμασία του Πιερικού στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου. Οι περισσότεροι υπό-δοκιμή, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες έχουν αποχωρήσει, με ελάχιστους να έχουν παραμείνει, (αυτούς θα τους τεστάρει και αυτή την εβδομάδα ο κ.Ζαλίκας, και στη συνέχεια θα παρθούν αποφάσεις).
Ο μεσοεπιθετικός, Άκης Γεωργίου και ο αμυντικός, Δημήτρης Παπαδόπουλος έφυγαν με τράβηγμα απο το προηγούμενο φιλικό στο Σβορώνο και ακολουθούν θεραπεία, 
αλλά αναμένεται να μπούνε σε κανονικούς ρυθμούς απο την Πέμπτη.
 Το σύνολο του ρόστερ μας, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους 16 ποδοσφαιριστές. Πράγμα που σημαίνει οτι στα μεταγραφικά ο Πιερικός χρειάζεται ακόμα κάποιες ''ενισχύσεις'', κυρίως στη γραμμή κρούσης, και στα αμυντικά (στόπερ-χαφ-μπακ).
Κάτι τέτοιο λογικά θα συμβεί αύριο, καθώς στην Κατερίνη απο σήμερα βρίσκονται ήδη δυο Σέρβοι (Στοπερ-φορ) που προπονήθηκαν κιόλας, ξεχωριστά απο τους υπόλοιπους στα βοηθητικά του γηπέδου του Πιερικού. Και οι δυο Βραζιλιάνοι (Ντιέγκο αρ.εξτρεμ), Ολιβέιρα(σεντερ φορ) που αναμένεται να αποκτηθούν και αυτοί. Στην Κατερίνη αναμένεται να βρεθεί ένας ακόμη Βραζιλιάνος (κεντρικός χαφ-10αρι). Ανοιχτό το ενδεχόμενο για Κραγιόπουλο και για δεξί μπακ.

Αύριο αναμένονται ανακοινώσεις.. Μείνετε συντονισμένοι στο PierikosNews..!

Υ.Γ Κάτι που θα πρέπει να σημειώσουμε, για το προηγούμενο ρεπορτάζ, στο ότι ο Κ.Ντράγκαν Κοκότοβιτς τελικά δεν έχει κανέναν ρόλο στα μεταγραφικά του Πιερικού, ούτε προτάθηκαν απο τον ίδιο οι Σέρβοι ποδοσφαιριστές... είναι καθαρά επιλογές του προπονητή μας, Νίκου Ζαλίκα!
Ο Σέρβος προπονητής και παλιός συνεργάτης του Κ.Ζαλίκα, απλά βρέθηκε στη Κατερίνη για να παρακολουθήσει το πρώτο φιλικό της ομάδας μας.

Ρεπορτάζ:Γιώργος Σιδηρόπουλος

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!