Το PierikosNews μίλησε με τον Κ.Κελαϊδίτη

Βρήκαμε το μέλος του Δ.Σ. του Πιερικού κ. Κώστα Κελαϊδίτη και του ζητήσαμε να σχολιάσει την τελευταία εμφάνιση της ομάδος στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι που δημιούργησε ανησυχία και πολλά ερωτηματικά στους φιλάθλους της Κατερίνης και του Πιερικού. Ο κ. Κελαϊδίτης μας απάντησε:
«Γίνεται μια καινούρια προσπάθεια. Κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Κάθε μέρα διορθώνουμε όλοι μαζί πράγματα γύρω από την νέα ομάδα που συγκροτούμε. Προπονητής, Διοίκηση, στελέχη ασχολούμαστε ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο ώστε να είμαστε έτοιμοι ως ομάδα, όταν πρέπει. Να είμαστε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ το καμάρι της Πιερίας, ο άρχοντας του Βορρά. Κάνουμε και λάθη. Μπορεί να κάναμε αρκετά. Το θέμα είναι ότι τα αντιλαμβανόμαστε και τα διορθώνουμε. Ο κόσμος στεναχωρήθηκε δικαιολογημένα γιατί στο πρόσφατο φιλικό η ομάδα δεν ήταν όπως έπρεπε. Συμφωνώ. Πρέπει όμως να κάνουμε υπομονή. Η ομάδα τώρα συγκροτείται. Η περίοδος των δοκιμαστικών πλέον τελείωσε. Αυτό είναι σαφές για όλους από Διοίκησης έως προπονητή, έως ποδοσφαιριστές. Πλέον είμαστε στην τελική ευθεία. Ο Πιερικός μας στην αφετηρία των επίσημων αγώνων του θα είναι ισχυρός, περήφανος, αξιοπρεπής και νικητής. Ο κόσμος να ξέρει ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας.»


Ρεπορτάζ: Γιώργος Σιδηρόπουλος

3 σχόλια:

 1. Ο Κώστας είναι από τους λίγους εκεί πέρα που σκαμπάζουν από ποδόσφαιρο και τον πονάει τον Πιερικό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Κώστας τον πονάει τον Πιερικό. Είναι αλήθεια αυτό. Αλλά όχι και ότι ξέρει από ποδόσφαιρο, ας σοβαρευτούμε.

   Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!