''Κυπριακή έκπληξη'' για τον Πιερικό! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ κοντά στην συμφωνία με τον 14 φορές διεθνή, νεαρό  Αιμίλιο Παναγιώτου, οπού θεωρείτε το μεγαλύτερο ταλέντο στην Κύπρο βρίσκετε η ομάδα του Πιερικού!

ο Παναγιώτου είναι 22 ετών, μεσοεπιθετικός και πολλές ομάδες παλεύουν για την απόκτηση του (απασχολεί την Ομόνοια)... Το γεγονός όμως ότι απο απόψε βρίσκεται στην Κατερίνη και πέρασε κιόλας απο εργομετρικές εξετάσεις, δίνει πολύ μεγάλες πιθανότητες στην ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη να τον κάνει δικό του...

Who is who?


Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός στην ομάδα της Λάρνακας με υποσχετική από τον ΑΠΟΕΛ, έχει πλέον μείνει ελεύθερος καθώς ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του με τους γαλαζοκίτρινους στο τέλος του Μαΐου.
Για τον Αιμίλιο αρκετές μεγάλες ομάδες του ''νησιού'' έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, καθώς και ως «10άρι», δίνει επιπλέον κίνητρο σε έναν προπονητή να τον έχει στο ρόστερ της ομάδας του και να επενδύσει σε αυτόν.
Την τριετία 2007-09 αγωνίστηκε στις Ακαδημίες της γαλλικής Σοσό, αφού πρώτα είχε περάσει από δοκιμαστικά σε Αϊντχόβεν, Μάντσεστερ Σίτι, Σαουθάμπτον και Οσέρ.
Από το 2009 ανήκει στον ΑΠΟΕΛ, αφού κατάφερε με τις ικανότητες του να «κλέψει» την… καρδιά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ωστόσο δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα των γαλαζοκίτρινων. Ακολούθως παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό και αργότερα στην Αλκή.


1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!