Κοντά σε Ανανέωση Μανίκας-Ντόικιτς!!

Θέλει Ντόικιτς-Μανίκα ο Πιερικός. 

Οι επαφές με παίκτες για την επόμενη σαιζόν στον Πιερικό συνεχίζονται. Αφού ο Κώστας Παπαδόπουλος πήρε την συγκατάθεση για ανανέωση των Κρουσταλέλη-Νικολίτση και του νεαρού Κατσιαμήτα, οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται με παίκτες της περιοχής που αγωνίζονται εντός και εκτός Πιερίας αλλά κατάγονται από την περιοχή.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον και για ποδοσφαιριστή που βρίσκεται εδώ και καιρό εκτός Ελλάδος (Γερμανία) αλλά είναι από την Κατερίνη.


Από εκεί και πέρα ο παράγοντας της Κατερινιώτικης ΠΑΕ, θέλει να κρατήσει κοντά του και τους έμπειρους Ντόικιτς και Μανίκα. Ο πρώτος είναι εξοφλημένος οικονομικά από την αρχή της περασμένης περιόδου (προπληρώθηκε το συμβόλαιο του) ενώ ο δεύτερος έχει λαμβάνειν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό το οποίο σίγουρα θα κρίνει και τη συνέχεια στο φλέρτ μεταξύ των δυο πλευρών. (To PierikosNews αποκαλύπτει την άρνηση του Ντοικιτς σε δυνατή οικονομική πρόταση απο την ομάδα του Αιγινιακου με τα εξής λόγια: Αν συνεχίσω στην Β' Εθνική θα είναι στον Πιερικό).

pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!