Παίκτης του Πιερικού ο Μάρκοβιτς!

Στο δυναμικό του Πιερικού ανήκει και με τη… βούλα ο 33χρονος μέσος που υπήρξε διεθνής στο παρελθόν και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ντιναμό Κιέβου και Ερυθρό Αστέρα.
cfoot2
Παίκτης του Πιερικού είναι με κάθε επισημότητα ο Μάργιαν Μάρκοβιτς! Ο 33χρονος μέσος βρισκόταν από χθες στην Ελλάδα και σήμερα πέρασε απ’ τα γραφεία της ΠΑΕ –μαζί με τους μάνατζέρ του- προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Κατερινιώτες.
Ο Σέρβος άσος που μετράει 16 συμμετοχές με την εθνική της χώρας του αποτελεί το νέο απόκτημα του συλλόγου και αναμένεται με την εμπειρία και τις παραστάσεις του να βοηθήσει τα μέγιστα του χρόνου.
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για τρία χρόνια στη Ντιναμό Κιέβου (2005-2008 52 συμμετοχές), έχει παίξει σε Ερυθρό Αστέρα, Καϊζάρ, Αλκή Λάρνακας, ενώ την περσινή σεζόν βρέθηκε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σλόγκα Πέτροβατς όπου είχε 11 συμμετοχές κι 1 γκολ.
Η ανακοίνωση: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ, ΜΑRJAN MARKOVIC, O ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ. Ο MARJAN MARKOVIC ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΤΗΣΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΤΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ».
Αισιοδοξία υπάρχει στον Πιερικό και με την περίπτωση του Ελιομάρ, αφού περιμένουν τον Βραζιλιάνο μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να ολοκληρωθεί το deal, αφότου αποδειχθεί «ταύρος» στις ιατρικές εξετάσεις. Υπενθυμίζεται πως για την Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η «πρώτη» της ομάδας, όπου σιγά-σιγά θα μπει σε ρυθμό προετοιμασίας.

3 σχόλια:

  1. τετοιους παιχτες θελουμε να παιζουν οχι τα γατακια τα δικα μας τα παιδια που κανουν 2 παιχνιδια και μετα ζηταν λαγους με πετραχειλια και αν δεν τα παρουν κανουν προσφηγες πανε παιζουν σε κανενα πανιωνιο δεν πληρωνονται και ζουν απο τον πιερικο δρομο αυτα τα καρκινοματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΡΕΞΑΝΕ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΣΩΣΑΝΕ...ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ... ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΩΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ....ΧΙΛΙΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟ 2 ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΩ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΓΤ ΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΕΚΤΕΣ ΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΞΟΥΝΕ ΣΤΙΝ Β ΕΘΝΙΚΗ!!!!!!!!ΦΕΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΞΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΤΣΙ ΤΙΝ ΟΜΑΔΑ !!!!!!!!!!!!ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!