Η #Selfies της προετοιμασίας στο Καϊμακτσαλάν!

Εκτός απο την σκληρή δουλειά της προετοιμασίας με τις καθημερινές διπλές, τριπλές εως και τετραπλές προπονήσεις, οι ποδοσφαιριστές μας στον ελεύθερο χρόνο τους μας δείχνουν οτι φέτος υπάρχει ένα πάρα πολύ καλό κλίμα και έξω απο τα γήπεδα. Χαρακτηριστικές η παρακάτω σέλφις που ανεβαίνουν καθημερινά στα social media των ποδοσφαιριστών, και μας δείχνουν οτι πέρα απο την σκληρή δουλειά, υπάρχει και η διασκέδαση και το χαμόγελο, πράγμα που έχουμε καιρό να δούμε στα ''αποδυτήρια'' της ομάδας.

Υ.Γ:  Μην ξαφνιαστείτε που ο Λέο Σίλβα είναι σχεδόν σε όλες τις φώτο..... έχει γίνει κυριολεκτικά το 'αγαπητό παιδί' της ομάδας, καθώς εκτός απο το ταλέντο στα γήπεδα, δείχνει να έχει ταλέντο και στην διασκέδαση!






 

4 σχόλια:

  1. Kάποιος μεγαλύτερος ας συμμαζέψει τα πιτσιρίκια.
    Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και φυσικά ούτε επαγγελματικά.
    Παιδική χαρά κατάντησε ο Πιερικός και ξέρετε ποιος φταίει.
    Αντί να παίξουν μπάλα, βγάζουν φωτογραφίες για να περάσει η ώρα...
    Αλλά από τη στιγμή που δεν τους απαγορεύει κανείς την είσοδο στο ίντερνετ ή έστω στα κοινωνικά δίκτυα κατά τις ημέρες της προετοιμασίας (τουλάχιστον), λογικό και επόμενο είναι αυτό που βλέπω, με παίκτες από 17 έως 24 ετών (σε ποσοστό 90%).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε γαμησου ρε μαλακα κομπλεξικε, εδω η Εθνικη Ομαδα εβγαζε στην βραζιλια, τι σημαινει ειναι παιδικη χαρα? αιντε παπαρα να πουμε.. εναν ελευθερο χρονο εχουν τα παιδια τι θες να κανουν? η ρεαλ ειναι? θα ειναι κλειδωμενη στα δωματια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακόψυχος, ανικανοποίητος, κακοπροαίρετος, φαντασιόπληκτος, κουτοπόνηρος.
    1 ευρώ δεν έβαλες στην ομάδα και όλα σε πειράζουν, Τζαμπατζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ρε πας καλά εδώ οι παίκτες εκατομυρίων και στο μουντιάλ έκαναν χαβαλέ ανεβάζοντας στα social media απίστευτες φώτο. σε έφταιξαν τα πιτσιρίκια του Πιερικού; για σένα και σήμερα που έχει συννεφιά μάλλον θα φταίει η ομάδα. Α ρε κομπλεξάρες που μαζεύτηκαν έδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!