Κώστας Κουλίδης: Με κέρδισε ο Πιερικός

Με την φανέλα του Πιερικού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Κώστας Κουλίδης, επιβεβαιώνοντας τη συμφωνία του με την ομάδα κι ενώ απομένει απλώς η επίσημη ανακοίνωση.
«Η συμφωνία μας με τον Πιερικό είναι για ένα χρόνο.
Με κέρδισε η εμπιστοσύνη του Πιερικού.
Ο τρόπος που με  προσέγγισε η ομάδα.
Με πλησίασαν και μου έδειξαν ότι με θέλουν.
Είδα επίσης ότι γίνεται σωστός  προγραμματισμός.
Ο Πιερικός διαθέτει ένα μείγμα νεαρών και έμπειρων παικτών», είπε ο πρώην άσος του Βατανιακού και της  Λάρισας για να συνεχίσει αναφορικά με την επόμενη χρονιά και τους στόχους:
«Δεν είναι εύκολο.
Άλλωστε, αν σκεφτεί κανείς, το τί ισχύει, καταλαβαίνει αμέσως πώς το πρωτάθλημα αναμένεται πολύ ανταγωνιστικό.
Το γεγονός ότι υποβιβάζονται επτά ομάδες από κάθε όμιλο, δείχνει ότι θα πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό για να σωθείς, αφού υποβιβάζονται οι μισοί».




Ενσωματώθηκε ο Ντόγιαν Ντόικιτς
Ίσως και σήμερα να ανακοινώσει ο Πιερικός τις προσθήκες των Κώστα Κουλίδη και Νέστορα Κωτσιόπουλου.
Μόνο κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες απομένουν για να ανακοινωθούν από τον Πιερικό οι Κώστας Κουλίδης και Νέστωρας Κωτσιόπουλος. 
Αμφότεροι τα έχουν βρει σε όλα με τους διοικούντες την ΠΑΕ και το αργότερο μέχρι αύριο θα έχουν υπογράψει το νέο τους συμβόλαιο. 
Στο μεταξύ, χωρίς πρόβληματα συνεχίζεται η προετοιμασία, η οποία προς το παρόν διεξάγεται σε χαλαρούς ρυθμούς, με τους παίκτες τα πρωινά να περνάνε από καρδιολογικές εξετάσεις, ενώ τις επόμενες μέρες θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις.
"Σεφτέ" στις διπλές προπονήσεις ενδεχομένως να υπάρχει το Σάββατο, ειδάλλως από την Δευτέρα οι Κατερινιώτες θα μπουν σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας.
Χθες μετείχε κανονικά στην προπόνηση ο Σέρβος Ντόικιτς που ενσωματώθηκε στο ρόστερ.
Όσον αφορά στην υπόθεση του δεξιού οπισθοφύλακα, πρώτο φαβορί είναι ο Στέλιος Λαμπάκης με την υπόθεσή του να βρίσκεται σε καλό δρόμο.

2 σχόλια:

  1. Δε μας τα λες καλα! Απλά σε σούταρε η Λάρισα και σε περιμάζεψε ο Πιερικός, τον οποίο είχες φτύσει πέρυσι για να πας στη Λάρισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ..ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΕΡΙΣΥ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ...ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!