Ο πρόεδρος και φίλοι της ομάδας στο Καϊμακτσαλάν (φώτο)

Φίλοι της ομάδας του Πιερικού βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο που προετοιμάζεται η ομάδα της Πιερίας στο Καϊμακτσαλάν και παρακολούθησαν το οικογενειακό δίτερμα των παικτών του Γιώργου Καμπερίδη.

ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27/7/ 2014 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
FOTO από την επίσκεψη του ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5 
Εκεί ήταν και ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Πασχάλης Τσιτιρόκης, ο πρόεδρος της "Θύρας 5" του συνδέσμου των φιλάθλων, Λευτέρης Βασιλειάδης, ο πατέρας του Γιώργου Μπουζούκη, Λευτέρης και ο πατέρας του Κυριάκου Παπαδόπουλου, Νίκος.





29 σχόλια:

  1. Aμετανόητοι γλύφτες!
    Η διανοητική σας ικανότητα δεν σας επιτρέπει να δείτε την αλήθεια και να πράξετε τα δέοντα. Έχετε μείνει μόνοι σας πλέον στο γήπεδο, παρέα με τον μπουλούκο σας...
    Όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση δεν θα βρει χαΐρι ο Πιερικός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γέμισε μπαμπάδες η Πιερικάρα ΣΑΣ!

    περαστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΤ ΒΑΛΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ??ΑΠΕΤΩ ΝΑ ΒΑΛΑΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΟΣ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΙΝ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΣΑ ΠΕΡΝΕΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΣΟΠ ΔΕΝ ΓΛΥΦΕΙ ΠΩΤΕ ΑΠΛΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Β ΕΘΝΙΚΗ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΣΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΕΘΝΙΚΗ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χέσε μας και εσυ με την γραμματική σου ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ ο πρώτος που λες για γλυφτες εδώ και 4 μ 5 χρόνια σε όλα τα blog και side,είσαι για λύπηση γιατί ούτε το βρίσιμο δεν αξίζεις, γιατί εγώ βρίζω κάποιον που έχει αξία και η δική σου είναι 0 και πολύ μεγάλο μάλιστα.
    Ασχολει σου με κάτι άλλο και άσε τον Πιερικό στην Ησυχία του δεν χρειάζεται τέτοιους οπαδούς σαν εσένα η ομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΓΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο ΘΑΝΟ καλά του τα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γέμισε μπαμπάδες η Πιερικάρα ΣΑΣ!

    περαστικά

    Τα παιδιά έχουν πατερά δεν είναι μπάσταρδα σαν εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο 3:43 μήπως παίρνεις τίποτα ναρκωτικά αλλιώς δεν εξηγείται η βλακεία που κουβαλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aμετανόητοι γλύφτες!
    Η διανοητική σας ικανότητα δεν σας επιτρέπει να δείτε την αλήθεια και να πράξετε τα δέοντα. Έχετε μείνει μόνοι σας πλέον στο γήπεδο, παρέα με τον μπουλούκο σας...
    Όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση δεν θα βρει χαΐρι ο Πιερικός...

    Όποιος πάει στο γήπεδο αγαπά την ομάδα την ακόλουθη και στις προετοιμασίες κάθε καλοκαίρι συμφωνά με την δική σου λογική είναι γλυφτης της διοίκησης, συγχαρητήρια παίρνεις άριστα.
    Έγραψες για διανοητική ικανότητα που δεν μας επιτρέπει να δούμε την αλήθεια, πολύ ωραία, εσύ που είσαι η διάνοια με IQ ραδικιού καθοδήγησε μας Γίγαντα τη πρέπει να κάνει ένας φίλαθλος για να ικανοποιηθείς.
    Αφού εσύ γνωρίζεις τον δρόμο της αληθείας γιατί δεν την λες και σε εμάς για να πράξουμε τα δέοντα, ένας εσύ και μετά νομίζω κάποιος από την Ιουδαία πριν 2014 χρόνια.
    Λες ότι μείνατε μονοί στο γήπεδο, αν εννοείς ότι εσύ δεν έρχεσαι ξέρεις θα βάλω την γάτα μου να κλάψει.
    Και το ωραιότερο ότι με αυτή την κατάσταση δεν θα βρει χαΐρι ο Πιερικός, ωραία σύμφωνο, πεσμας τεράστιε τη πρέπει να κάνουμε.
    Δεν είδα κανέναν επενδύτη να ήρθε.
    Εσύ μεγάλε κριτή καθοδήγησε μας τη πρέπει να κάνουμε για να σωθούμε και εμείς και η ομάδα και οι ψυχές μας.
    YES MASTER YES MASTER YES MASTER οδηγήσαμε εμάς τα απολωλότα πρόβατα στον σωστοί δρόμο της αρετής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. glufteeeeeeeeeeees glufteeeeeeeeeeees

    pante kai xotheite sta kafeneia twn proedrwn mpas kai psarepsete kamia eidisi gia ependiti.. sas psekazoun papadopouloskoni kai tin katapinete! 6-7 atoma meinate mazi me tous mpampades twn paixtwn kai ta proedrakia.... pws tis blepeis tin omada fetos? tha einai stin prwti 7ada? me poion? me ton mpouzouki ton sarailidi kai ton mpeka? ta 3 meson tis xronias? ase mas re paliatsie kai kontouli!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΑΘΟΣ ΤΙΤΛΟΣ\\ ΓΡΑΨΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ "ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ" ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πείτε στην προεδράρα σας να σας μάθει και λίγο ορθογραφία ή έστω κάποιους λίγους βασικούς κανόνες γραμματικής και συντακτικού, γιατί όλοι εσείς οι 4-5 που συχνάζετε στο γνωστό καφενείο και νομίζετε ότι κρατάτε και τον ιστορικό σύνδεσμο της Θύρας 5 ανοιχτό (μόνο στα χαρτιά και ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού) όντως δεν πρέπει να βγάλατε όλο το σχολείο με αυτά που γράφετε ή απλά όντως δεν σας κόβει και πολύ, για αυτό άλλωστε και γράφετε ότι γράφετε και ότι σας σερβίρουν. Συνεχίστε να κοιτάτε στο στόμα τον αφέντη και να πιστεύετε ότι σας λέει. Άλλωστε κάθε μέρα μαζί είστε. Η φετινή δυστυχώς θα είναι άλλη μια χαμένη χρονιά από όλες τις απόψεις. Με τέτοια ονόματα για παίχτες δεν πας ούτε στο τοπικό. Δεν πειράζει όμως, καλύτερα στο τοπικό με το κεφάλι ψηλά παρά εδώ με καρπαζιές και κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑΝΟΣ...
    Είσαι προβληματικός ή όχι;
    Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψες και πες με άμα κατάλαβες τίποτα...
    Έβγαλες σχολείο ή όχι;
    Για να ξέρουμε δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι καλύτερα από τα griglis, μάγκα εσύ που κάνεις τον έξυπνο, επειδή το παιδί γράφει όπως μηλαει και έχει μια δισλεκτικοτητα, εσύ ο επιστήμονας της ΝΑΣΑ μπράβο έκανες την σωστή κριτική σαν δεν ντρέπεσαι.
      Βρήκες τώρα να κρίνεις το παιδί που είναι ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Mπάοκ είναι κατά βάθος και το ξες.
      Όπως και οι περισσότεροι από εσάς είστε και κάτι ακόμη εκτός από Πιερικός. Αλλά να μου πεις, εδώ έχουμε άτομα σε ΔΣ της ομάδας που δηλώνουν ακόμη και δημοσίως τις άλλες αγαπημένες τους ομάδες, εκεί θα κολλήσουμε...;
      Οι πραγματικοί Πιερικοί (σε ποσοστό 80%) απέχουν εδώ και 2 χρόνια από το γήπεδο. Όσο για το παιδί (χωρίς να έχω κάνει εγώ το παραπάνω σχόλιο) μπορεί να γράφει ότι θέλει αλλά έχει κουράσει, τουλάχιστον οι διαχειριστές να μην δημοσιεύουν τέτοια σχόλια που όντως δεν βγαίνει άκρη και μόνο χώρο πιάνουν και πονοκέφαλο φέρνουν.

      ΥΓ: Διαρκείας φέτος δεν θα βγουν; Γελάει ο κόσμος...

      Διαγραφή
    3. Που να έρθω για να με δώσεις πιστοποιητικό ότι είμαι Πιερικός θέλω να το χρησιμοποιήσω για να πάω μετανάστης στην Γερμάνια άντε καληνύχτα.

      Διαγραφή
    4. Προεδρος του σοπ γεματος με αφισες του γαυρου... αυτο τα λεει ολα.

      Διαγραφή
  15. ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ GRIGLIS ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΚΑΝΤΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ, ΤΗ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε site της ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΣ μας , δεν χωράει η μιζέρια τα κακόβουλα σχόλια και η ύβρις .Η ύβρις ατιμάζει πάντα αυτόν που την εκστομεί..
    Τέλος .......... ΄
    ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ όπου και να εμφανιστεί , είτε είναι φιλικό ή προετοιμασία ή κανονικός αγώνας πάντα θα έχει και τους πιστούς του οπαδούς είτε είναι λίγοι ή πολλοί . Αυτοί οι πιστοί όμως είναι ΠΙΕΡΙΚΟΙ και όχι πρώτα κάτι άλλο και μετά Πιερικός αλλά card και έχουν κάθε δικαίωμα να ακολουθούν την ομάδα τους άσχετα ποιός είναι διοίκηση.
    Για αυτούς τους πιστούς ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι κομμάτι ζωής και όχι τα όποια ονόματα και πρόσωπα , είναι χρώματα λευκό και μαύρο , είναι ιδέα . Για όσους δεν συμφωνούν δικαίωμα τους αλλά όχι να υβρίζουν και να ισοπεδώνουν .
    only PIERIKOS καλή χρονιά στην ομαδάρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαράκι καλά τα λες αλλά όταν βγαίνει ο άλλος και λέει Γλυφτες και είναι ο συγκεκριμένος εδω και 4 χρόνια σε βγάζει από τα ρούχα σου.
      Ένας άλλος είδα έγραψε για Πιερικοφροσυνη, τη να μας πεις ρε φιλέ όταν ακλουθούμε την ομάδα 30 χρόνια σαν δεν ντρέπεσαι άντε ρε στην μαμά για γάλα.

      (Σε site της ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΣ μας , δεν χωράει η μιζέρια τα κακόβουλα σχόλια και η ύβρις .Η ύβρις ατιμάζει πάντα αυτόν που την εκστομεί..
      Τέλος .......... ΄)
      Το παραπάνω που έγραψες φιλέ είναι ότι καλύτερο.


      Ο Κόμπος έφτασε στο χτένι κύριοι και επειδή κάποιοι νομίζουν ότι κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και κάνουν κριτική σε πρόσωπα που ποτέ δεν κρυφτήκαν.
      Δεν υπάρχει ανωνυμία γιατί είμαστε γνωστοί όλοι μεταξύ μας και ξέρει ο ένας το πως γράφει ο άλλος και το ποιος δημιουργεί θέματα με ύβρεις.
      Η κατάσταση κούρασε και δεν οδηγεί πουθενά το μονό που κατάφερε ο κύριος είναι να γίνει αποκρουστικός και μαζί του πηρέ στο λαιμό του και κάνα 2 άλλους ξέρουν αυτοί.
      Κουραστικά τα ιδία και τα ιδία άδω και 4 χρόνια σε blog και side.
      Το μιάνω που κατάφερε ο συγκεκριμένος είναι να σπείρει διχασμό, να προσβάλει ανθρώπους που ακολούθουν την ομάδα 30 και 40 και 50 χρόνια, το θεωρώ αίσχος,, και δεν εννοώ εμένα.
      Δεν υπάρχει ένας να τον βάλει λίγο μυαλό.
      Η κατάσταση έχει ξεφύγει στα όρια του παραλογισμού.

      ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.

      Δεν θα δεχτώ άλλες προσβολές για ανθρώπους που δίνουν την ζωή τους για την ομάδα μας.

      Διαγραφή
  17. Ο ΘΑΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΒΛΟΜΕΝΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΤΣΙ ΓΤ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΕΓΩ ΣΠΟΥΔΑΔΩ ΜΑΓΚΕΣ ΑΝΤΙΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΤΑΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΝΑ ΜΙΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΑΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣΙ !!!!!!!!!!! ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΓΙΝΙΑΚΟ- ΑΧΙΛΕΑ -ΟΠΟΥ ΑΛΟΥ ΑΛΑ ΟΧΙ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΝ ΘΥΡΑ-5- ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΥΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΜΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

      Διαγραφή
  18. Καλά που έχει κι αυτούς τους λίγους ο Πιερικός σε μια πόλη των 80.000 κατοίκων. Αυτοί οι λίγοι μείναν πιστοί στην ιδέα και στην προσπάθεια που καταβάλλει κάθε χρόνο η ομάδα με όποια ελάχιστα μέσα διαθέτει. Αυτή είναι η ομάδα, παίρνει το θάρρος έστω από αυτούς τους λίγους. Ενώ εσείς οι πολλοί τι κάνετε για να αποδείξετε ότι είστε Πιερικοί, μόνο σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που γίνεται στην Κατερίνη με τον Πιερικό δεν υπάρχει σε άλλη ομάδα, υπάρχουν κάποιοι οπαδοί που τρέχουν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στα βουνά και αντί να τους πούμε μπράβο τους κατηγορούμε. Ένας χωριάταρος ήπε μία βλακεία να πέσει η ομάδα στην Γ και τσίμπησαν ορισμένοι πιτσιρικάδες και όλοι οι αντηπιερικοι .Άν γίνει κάτι τέτοιο παιδιά να γνωρίζεται ότι πάλι τα ίδια τα άτομα θα τρέχουν στα χωριά ενώ οι άλλοι δεν θα πατάνε στο γήπεδο. Όπως έγινε και με τον ντούμο φαγώθηκαν ορισμένοι να τον διώξουν και τώρα δεν πατάνε στο γήπεδο. Όσο για τον Θάνο το παιδί δεν το γνωρίζω προσωπικά σίγουρα όμως είναι ποιο Πιερικός απο όλους μας και μπράβο του.

      Διαγραφή
    2. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

      Διαγραφή
  19. ΦΙΛΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΣΟΠ ΓΙΑΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΡΤΑΤΗ ΔΙΜΟΤΙΚΟΥ ΠΥΓΕΝΩ ΠΙΕΡΙΚΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάποιοι φαίνεται τρώνε ξύλο στο σπίτι, και βρήκαν την ομάδα να κάνουν τον νταή και τον επαναστάτη. Αφήστε την ομάδα ήσυχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!