Ηλίας Σαραηλίδης: Είμαστε ομάδα και θα το δείξουμε στο γήπεδο !!






Ο Ηλίας Σαραηλίδης μιλάει στο PierikosNews για Όλους και για όλα. Ένας απο τους νεαρότερους ποδοσφαιριστές (Τερματοφύλακας) του Πιερικού ο Ηλίας Σαραηλίδης μας μιλάει για τον φετινό Πιερικό, για τους προσωπικούς του στόχους, για τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων και το κλίμα της ομάδας.

P.News: Νέο ρόστερ πολλά νέα παιδιά και νεαρά σε ηλικία ( Λόγο αδειοδότησης η ομάδα δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές άνω των 24) πιστεύεις οτι αυτό θα επηρεάσει τον στόχο της ομάδας ;

Η.Σαραηλίδης : Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν, όλα τα παιδιά είναι ταλαντούχα και γνωρίζουν της απαιτήσεις της Β' Εθνικής. Κοιτάμε να ενωθούμε σαν σύνολο στο γήπεδο και δεν μας επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια, εξάλλου έχουμε έναν δυνατό και έμπειρο κορμό.

P.News: Ένα σχόλιο για τον Νέο Προπονητή τερματοφυλάκων.

Η.Σαραηλίδης: Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη Συμεωνίδη είναι ένα μεγάλο όνομα στον χώρο του ποδοσφαίρου και πολύ καλός προπονητής τερματοφυλάκων έμαθα πολλά κοντά του. Όσο για τον Κ.Ντιμόβσκι είναι εξίσου καλός και έμπειρος προπονητής και μαθαίνουμε πολλά δίπλα του.

P.News: Τέλος πως είναι το κλίμα στην ομάδα και ποίοι οι προσωπικοί σου στόχοι.


Η.Σαραηλίδης: H ομάδα παρά της πολλές προσθήκες απο την πρώτη στιγμή έχει δεθεί σαν οικογένεια και αυτό θα το δείξει και στο γήπεδο, οι έμπειροι ποδοσφαιριστές είναι κοντά σε εμάς τα νέα παιδιά και μας στηρίζουν συνεχώς. Όσο για έμενα προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι όλο και καλύτερος είμαι ακόμα νεαρός σε ηλικία και ξέρω οτι έχω πάρα πολλά να μάθω, είμαι Πιερικός αγαπάω τον Πιερικό και αν μου ζητηθεί να παίξω θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.  

6 σχόλια:

  1. Εντάξει, μετά από αυτό τα είδα όλα.
    Πάρτε συνέντευξη και από το ανιψάκι μου αν είναι, 10 χρονών είναι, του χρόνου θα το βάλουμε κι αυτό να αγωνιστεί στην ομάδα με μέσο.
    Δεν μας νοιάζει αν ξέρει μπάλα, θα μάθει.
    Ούτε οι εξωγηπεδικές του "συνήθειες" μας νοιάζουν...
    Ο καλός ο μύλος (πλέον) όλα τα αλέθει...
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑ...που σε καταντήσαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηλία μην ακούς Κανέναν...Γίνατε όλοι κριτές τώρα...Καρκίνος της Ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΤΕI ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ, ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙ ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΣΤΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΝ ΚΡΑΖΟΥΝΕ ΑΥΤΕΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΤΙΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!!! ΗΛΙΑ ΜΙΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο χαζός κι από τα ντουβάρια.
      ΙQ ραδικιού.

      Διαγραφή
  5. Κάποιοι ανόητοι "γνωστοι άγνωστοι" βγάζουν χολή κατά πάντων ακόμα και σε παιδάκια 15-16 χρονών μόνο και μόνο επειδή φορούν τη φανέλα του Πιερικού. Ντροπή και χλεύη σε όλους αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!