ΛΑΡΙΣΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ...Με τα μούτρα στο Πάτωμα!! (βιντεο Γκολ-δηλωσεις)

Πιο εύστοχη και τυχερή η Λαρισινή ομάδα, επικράτησε 2-0 του Πιερικού στο Αλκαζάρ σε ένα παιχνίδι που οι Κατερινιώτες δεν πήραν αυτό που άξιζαν σύμφωνα με την εικόνα της αναμέτρησης.

Ο Πιερικός ήταν πολύ καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο, είχε καλά τρεξίματα και προβλημάτισε τους γηπεδούχους που δεν πάτησαν στην περιοχή του Πατσιογιώργου στο πρώτο μέρος, με εξαίρεση 2-3 στημένες φάσεις που πέρασαν ανεκμετάλλευτες. 

Η όποια άκαρπη υπεροχή και κυκλοφορία της μπάλας από την ΑΕΛ, δε δημιούργησε προβλήματα στην ομάδα της Κατερίνης που στις αντεπιθέσεις της ήταν πολύ επικίνδυνη με τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου να είναι με το μέρος της.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε η απειρία των νεαρών ποδοσφαιριστών του Πιερικού που σε καίριες στιγμές του αγώνα δεν αντέδρασαν σωστά για να πάρουν το τρίποντο το οποίο με βάση την γενική εικόνα, το αποτέλεσμα τους αδικεί.
Αξίζει δε να αναφέρουμε τον πανικό των αμυντικών της Θεσσαλικής ομάδας στις αντεπιθέσεις των νεαρών παικτών του Πιερικού, ιδιαίτερα από τα άκρα με τους ταχύτατους Γιαννούλη και Μυστακίδη, απέναντι σε ένα σύνολο «βαρύ» οικονομικά και με αξία 3πλάσια, ίσως και τετραπλάσια αξία από αυτήν της ομάδας του Μιχάλη Ζιώγα.
Ο έμπειρος Στεφανίδης όμως ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά αφού χωρίς να κάνει ουσιαστικά φάση η Λαρισινή ομάδα, ο έμπειρος φορ κατέφερε να πετύχει δυο τέρματα και να δώσει τη νίκη στους γηπεδούχους.
Στο πρώτο γκολ πήρε έξυπνα το πέναλτι από τον Κοντσίδη που αποβλήθηκε στην ίδια φάση στο 64΄σε μια παράβαση την οποία με πολύ μεγάλη ευκολία έδωσε Σέζος από το Κιλκίς.
Εδώ να τονίσουμε και τις απαράδεκτες υποδείξεις του 2ου βοηθού της αναμέτρησης που σε δυο κανονικές φάσεις σε αντεπιθέσεις των παικτών του Πιερικού, "είδε" οφσάιντ και στέρησε απο την ομάδα της Κατερίνης τις ευκαιρίες να προηγηθούν.

Οι Κατερινιώτες νωρίτερα έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκόρ με τον Μυστακίδη να σουτάρει πολύ άσχημα μόνος του και απέναντι από τον Ασποστολίδη, ενώ και όταν προηγήθηκε η Λάρισα, ο Πιερικός αντέδρασε αλλά τόσο ο Γιαννούλης όσο και ο νεοεισελθών Αλεξίου, δε κατάφεραν να αντιδράσουν σωστά σε πολύ ωραίες κάθετες πάσες που τους έγιναν στην πλάτη των αμυντικών της ΑΕΛ, με αποτέλεσμα να χαθούν μεγάλες ευκαιρίες να περάσει μπροστά στο σκόρ ο Πιερικός.

Αντί αυτού ο Στεφανίδης έδειξε τα καλά του στοιχεία μέσα στις αντίπαλες άμυνες και με ένα πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε στο 77΄καθάρισε ουσιαστικά το παιχνίδι.

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Κοντοδήμος, Μουλόπουλος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπλέντι (55’ Βερντού), Τσιλιγκίρης, Περίκο (81’ Σίλβα Τζούνιορ), Στεφανίδης (79’ Μπιλά).


ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πατσιογεώργος, Ντόσης (70’ Νικολίτσης), Λαμπάκης, Κοντσίδης, Ντόικιτς, Τσιάρας, Ελιομάρ (68’ Αλεξίου), Μυστακίδης, Γιαννούλης (80’ Σταματής), Μανίκας, Μάρκοβιτς.



Μιχάλης Ζιώγας: Δε θα σταθώ στο πέναλτι και τα οφσάιντ

Ο Μιχάλης Ζιώγας μιλώντας μετά την ήττα του Πιερικού από τη Λάρισα, υποστήριξε πως η φάση του πέναλτι έκρινε ουσιαστικά και την αναμέτρηση.
Ο τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης, είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Δεν θα σταθώ στο αν ήταν πέναλτι.



Νομίζω όμως πως αυτό είναι το κομβικό σημείο στο παιχνίδι. Εύχομαι από την καρδιά μου να ανέβει στη Σούπερ Λιγκα γιατί αυτή είναι η κατηγορία που της αξίζει. Είμαστε μια νέα ομάδα και παλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Θέλαμε να κερδίσουμε με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν θέλω να σταθώ ούτε στα δύο οφσάιντ που πληροφορήθηκα πως δεν ήταν, παρά μόνο στην απόδοση της ομάδας μου».

pieriasport



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!