Στο 2ο ημίχρονο έφτασε ο Πιερικός στην Λαμία (3-0)

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Λαμία τον αγώνα με τον Πιερικό επικρατώντας εύκολα με 3-0 καθαρίζοντας το 1ο ημίχρονο.
Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ «καθάρισε» στο πρώτο ημίχρονο φορτσάροντας και πετυχαίνοντας τρία τέρματα, μετατρέποντας έτσι το δεύτερο μέρος σε τυπική διαδικασία.
Μόλις στο 10' ο Άντονι Φατιόν άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Βασιλόγιαννη. Το δεύτερο τέρμα ήρθε κι αυτό με κεφαλιά. Ο Μάριο Γκούρμα σέντραρε με τον Βασιλόγιαννη να σκοράρει.
Πριν λήξει το ημίχρονο η Λαμία έφτασε στο 3-0 με... δράστη τον Νεόφυτο. Ο Ντελέκος έκανε την παράλληλη πάσα και ο σέντερ φορ της Λαμίας με προβολή έγραψε το... τελικό αποτέλεσμα.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που είχε κριθεί από πολύ νωρίς.
Λαμία (Μ. Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Καμαρά, Βασιλόγιαννης, Φατιόν, Γκούρμα, Κωστόπουλος, Νεόφυτος, Ντελέκος.
Πιερικός (Μ. Ζιώγας): Πατσιογιώργος, Λαμπάκης, Σεντεμεντες, Ντόικιτς, Τσιάρας, Ελιομάρ, Μανίκας, Γιαννούλης, Μυστακίδης, Μπουζούκης, Ντοσης.
onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!